A ja mam Otta z Strażników Czasu w wersji Bleedmana. Naprawdę polecam ten profil i jego komiksy.
Co do swastyki w avie -> czemu nie? Zupełnie nie rusza mnie to co było tak dawno temu jak druga wojna światowa, a jak komuś się podoba jej [swastyki] wygląd/mitologia słowiańska/hinduizm/filozofia nazistowska/lotnictwo fińskie/co tam jeszcze, to czemu nie?
Jak dałeś taką swastykę jak jw to spoko. Ale jak byś dał swastykę odwrotnieskrętną niż podałeś wyżej, nie zaokrągloną a kanciatą w białym kółku i czerwonym tle, to by budziło u mnie niesmak. Bądź co bądź Polska wiele ucierpiała za 2 wojny, nie było to wcale tak dawno temu, a ludzie chcą to pochwalać... To tak jak dziś słyszę, że Lenin, czy Stalin to byli dobzi ludzie... Normalnie mnie szczyka.
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
Craw pisze:Swarzyca jest czesto wykorzystywana przez zespoly NSBM
W dupie mam NSBM i RAC skinheadów którzy podpinają rodzimowierstwo pod nazizm. Nie mówię że nigdy nie hajlowałem, ani nie śpiewałem Piosenek, ale to z regóły po piwku dla prowokacji. Podobnie jak nucenie międzynarodówki czy udwanie z kumplami pedałów. heh. W kazdym razie nie jestem też swięty, ale umiem rozróżnić identyfikację ze słowianami, a podpinanie tej wiary pod ideologię.
Wystarczy spojrzeć na 'rodzimy kościół polski' i zobaczyć kto tam należy i kto może należeć. o.
W kwestii avatarów - postanowiłem na czas nieokreślony pożegnać się ze swoim Yattamanowym emblematem. Będę za nim (być może) tęsknił. W każdym razie spełnił swoje zadanie - rozpętał największą burzę wśród avatarów userów i dał temat do zaspamowania wielu stron niniejszego wątku. Żegnam go więc ze wszystkimi honorami. Na razie zmieniam na coś bardziej neutralnego
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Jak śmiałeś... teraz, żeby sobie pooglądać Yattamany będę musiał babrać się z wideo! HERETYKU! ZDRAJCO IDEAŁÓW! WROGU LUDU!
A mojego avatara nie muszę (i nie będę) tłumaczyć. Od razu tylko powiem, że nie jest to moja ulubiona postać w prawdopodobnie najlepszym cRPG Wszechświata.
Tevery Best pisze:NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Jak śmiałeś... teraz, żeby sobie pooglądać Yattamany będę musiał babrać się z wideo! HERETYKU! ZDRAJCO IDEAŁÓW! WROGU LUDU!
Wiem, że będę się w piekle smażył, ale zaryzykuję Nie wykluczam, że do niego wrócę, ale zasłużył na odpoczynek. Czeka, aby znowu zaatakować No chyba, że wymyślę coś jeszcze dziwniejszego Obiecałem, że zmienię ostatni - i słowa dotrzymałem (chyba).
Nowy avatar jakiś taki nijaki. A dzięki Yattamanowi: nabiłem grubo ponad setkę postów, mieliśmy spamerską libację, a ten ten temat przekroczył limit 100 stron .
PS. Mój avatar już się bardzo długo utrzymał. Aż sam siebie zadziwiam .
Heimdall pisze:Nowy avatar jakiś taki nijaki. A dzięki Yattamanowi: nabiłem grubo ponad setkę postów, mieliśmy spamerską libację, a ten ten temat przekroczył limit 100 stron .
Policzyłem - zapełniliśmy 11 stron gadaniem o bzdurach Ale przyznam, że mi się Yattaman nieco opatrzył. I na aviku i jako anime (udało mi się wysępić od kumpla jakimś cudem). Na razie nie mam pomysłu, na coś, co kompletnie dawałoby po garach. Jak znajdę to zmienię. Poza tym trzeba było jakoś uczcić awans na Bombardiera. Za jakiś 300 postów zmienię na coś i będzie kolejna libacja
Ravandil pisze:Policzyłem - zapełniliśmy 11 stron gadaniem o bzdurach Ale przyznam, że mi się Yattaman nieco opatrzył. I na aviku i jako anime (udało mi się wysępić od kumpla jakimś cudem).
Ale jako avatar był lepszy niz to co masz teraz.
laRy pisze:ja sie zastanawiam nad jakims nowym avikiem, ale niemoge nic znalezc. widzieliscie moze gdzies jakies radioaktywno-neuroshimowe aviki?
Hm, Deep kiedyś brał avatara z jakiejś neuroshimowej stronki. GDZIEŚ (między stronami 80 a 90 ) w tym temacie powinien być link do niej.
O, tu(KLIK ) Force ray podawał linka (ech, pomyliłem się o 20 stron)
Ravandil pisze:Policzyłem - zapełniliśmy 11 stron gadaniem o bzdurach Ale przyznam, że mi się Yattaman nieco opatrzył. I na aviku i jako anime (udało mi się wysępić od kumpla jakimś cudem).
Ale jako avatar był lepszy niz to co masz teraz.
Spoko, Yattaman nigdy się nie poddaje i wróci... Jak mu się skończy urlop Czyli gdzieś na prima aprilis Znam się trochę i wiem, że nie jestem w stanie walczyć z wartościami sentymentalnymi
Aha. I cos Wam powiem. Za swastę czy za hitlera pożegnanie się z avatarem. A za lenina albo che guevarę nie. Ot cała niesprawiedliwość świata.
Za flage amerykanska, union jack, czy gwiazde dawida tez nie. Ot cala niesprawiedliwosc swiata.
PS. Ja za czasow jak palilem tyton, zwyklem wyrzynac swastyke na spodzie fajki, jako znak ognia. Znajomi puncy krzywo patrzyli. Na zlosc zaczalem im hailowac. Tyle ze krzyczalem "AVE CEZAR!".
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Aha. I cos Wam powiem. Za swastę czy za hitlera pożegnanie się z avatarem. A za lenina albo che guevarę nie. Ot cała niesprawiedliwość świata.
Za flage amerykanska, union jack, czy gwiazde dawida tez nie. Ot cala niesprawiedliwosc swiata.
PS. Ja za czasow jak palilem tyton, zwyklem wyrzynac swastyke na spodzie fajki, jako znak ognia. Znajomi puncy krzywo patrzyli. Na zlosc zaczalem im hailowac. Tyle ze krzyczalem "AVE CEZAR!".
A wiesz ze istnieją nazi punki prawicowe punki takie to by Cię polubili.
Wez mnie Brzoza nie uswiadamiaj, bo jak ja zaczynalem smigac w bialych sznurowach, z lancuchem w kieszeni, to ty jeszcze zywiles sie przez smoczek
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.