Od niedawna jestem prawdopodobnie chory na helicobacter pylori. Jako, że leki, które przyjmuje lekko mnie stępiają prawdopodobnie przestanę pisać w paru sesjach lub będę to robił sporadycznie(raz na 2 upy). Potrwa to około tygodnia jeszcze.
Huh. Przepraszam najmocniej wszystkich, ale zawalam sesje swoja. przepraszam graczy zwlaszcza, i mg, u ktorych gram. Znikam z forum na kilka tygodni, potem pewnie sie znow ujawnie. Ale chwilowo mam za duzo obowiazkow na gre.
Do jutra tj 12 Marca 07 mnie nie ma. Mam wazny projekt. Towarzystwo z neuroshimy (badz z d&d ) przepraszam. Napiszcie jak pokonujecie pajaka! potem polecimy z NSem.
Wielkie fanfary... trąby i tuby. Grajkowie przygrywają piosenki wesołe, a tancerze tańczą na powitanie wielkiego nieobecnego tawerny!
Jego nieobecność trwała od urodzin 27.02 do dnia 16.03. Te daty od dziś będą świętem podróży scorez'a z Mekki (Stegna) do Medyny (Gdańsk-Polanki) i od dziś po wieki wieków pierwszy dzień będzie dniem wesołego postu, a ostatni dniem obżarstwa i szaleństwa, a w Boże Narodzenie rodzice będą kupować dzieciom prezenty! Chcieli byście takiego mesjasza? Tak? Ja też. A więc tak między nami wróciłem i (miejmy nadzieję) nie wyjadę ponownie do szpitala, bo podrywanie dziewczyn lekko mi się znudziło.
jak piszę ortografy to nie poprawiaj... po wkurzamyBAZYL'E
MAm dylemat. Za dużo pracy w szkole za chwile egzaminy. Odwołuje więc moją sesję D&D oraz wycofuje się z wszystkich gier (MG proszę o uśmiercenie moich postaci, a graczy o pochowanie ich z honorem).
Przepraszam, ale z powodu natłoku zajęć na uczelni nie jestem w stanie kontynuować gry na forum do odwołania. Proszę wszystkich MG u których gram o zabicie mych postaci
Wszem i wobec oświadczam, że tak zwany Mr.Z chwilowo będzie nieobecny (aż do piątku), gdyż sobie wyjechał. Nie wiem dokładnie gdzie i po co, ale czy to ważne?