MAd Phantom pisze: Szelmon (a paru innych w kolejce) za:
Dobrowolne współuczestnictwo w działaniach wojennych.
Co nazywasz dzialaniami wojennymi? Argumentacje, i nazywanie rzeczy po imieniu? W takim razie wpisz tu wszystkich ktorzy mieli czelnosc zareagowac na przesiakniete nienawiscia brednie ktore wypisywal AC. Nie bylo by zadnej wojny gdyby moderatorzy w pore zareagowali na wybryki tego oszolama.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Za proszenie o bana, a później pretensje, jak się zamiast niego zostało wpisanym na CL ;>
A tak serio: proszę nie pisać w tym wątku, to jest Lista, jak sama nazwa wskazuje, a nie miejsce do dyskusji (co było wiele razy powtarzane, wystarczy przejrzeć ten wątek).
Działania wojenne = flejowanie + karmienie trolli (że tak nieładnie użyję usenetowego żargonu).
I teraz ostrzegam: zacznę kasować posty. Miłam cichą nadzieję, że jednak zaczniecie dyskutować normalnie. Niestety, nawet moja cierpliwość się kończy.
AC za złudne poczucie bezkarności, czynny udział w offtopowaniu, a przede wszystkim za brak poszanowania zasad kulturalnej dyskusji i obrażanie innych użytkowników forum w swoich wypowiedziach. Ban ostrzegawczy do końca tygodnia.
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Pomimo ostrzeżeń nie zmienia swojego zachowania, spamując kolejne działy jednolinijkowymi postami. Składam wniosek o tymczasową (parę dni) banicję delikwenta.
Qin Shi Huang
Lekceważenie ostrzeżeń i notoryczne błędy ortograficzne w postach. Wniosek o kilkudniowy okres spokoju (ban) na przemyślenie własnego postępowania.