Wersja PC jest juz od 8 marca dostepna w sklepach po polskuRaven pisze:Jak dla mnie jest action-rpg. Qesty są banalne, wstylu przynieś wynieś pozamiataj. Chociaż walki wyglądają wspaniale i ogólnie fajny pomysł. Grałem na Xpudełku czekam na wersję PC.
Jade Empire

-
Jack_Jack
- Szczur Lądowy

-
Perzyn
- Bosman

- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Przeszedłem już, pewnie przejde jeszcze drugi raz. Recenzja powoli powstaje i jeśli nie zadowoli BAZYLa to ją tu niedługo wrzuce.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

- Numer GG: 1034954
To jest szczególnie ciekawe, bo jak napisano na pudełku grafika wersji PC "została stworzona od podstaw", a o zmianach w grafice najwięcej się mówiło. Bo zmian z rozgrywce się nie spodziewałem. Tak samo było z KOTOR-em, dużo się mówiło ileż to się zmieni, a tak naprawdę dostaliśmy nieco poprawioną grafikę i dostosowany (w miarę) do PC-ta interfejs. Ale jeśli gra dobra, to jestem w stanie to wybaczyćPita pisze:a d*pa bo zmiany jak sie po okazalo sa sladowe

-
Heimdall
- Bosman

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

Sam nie wiem;] Nawet Fallout 2 zajął mi ok. 2 tygodni... grając po 4-5h dziennie;) Ale faktycznie, jeśli Perzyn grał od wtorku, to zakładając, że grał po 3-4h dziennie daje nieco ponad 20h grania. Nawet nie tak źle, jak na dzisiejsze czasy. Niech sam skoryguje, ile mu to zajęłoHeimdall pisze:Ta gra na wejście ma u mnie już duży minus. Mianowicie czas rozgrywki, no chyba że grałeś 24/dobę, w co wątpię. Ech, gdzie te czasy, kiedy jedną grę można było męczyć przez pół roku?...Perzyn pisze:Przeszedłem już, pewnie przejde jeszcze drugi raz.

-
Perzyn
- Bosman

- Kontakt:
Powiedziałbym, że przejście zajęło mi około 25h +/- 5 godzin. Jest to niewątpliwie krótki czas, ale tą gre trzeba przejść minimum 2 razy (jako dobry i jako zły) no i jest jeszcze tryb Jade Master dla hardkorowców - gra się od początku postacią, która już raz przeszła, ale przeciwnicy dostają nagle podpak. Czyli z gry można nawet ze 60 godzin wyciągnąć.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
Heimdall
- Bosman

No wiesz, z tym pół roku to trochę przesadziłem. Tyle (jak nie więcej) to się dało chyba tylko z Heroesów wyciągnąćRavandil pisze:Sam nie wiem;] Nawet Fallout 2 zajął mi ok. 2 tygodni... grając po 4-5h dziennie;)
No, czyli w sumie nie jest tak źle (jak na dzisiejsze czasy oczywiście).Perzyn pisze:Czyli z gry można nawet ze 60 godzin wyciągnąć.
...

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

Jeśli faktycznie byłoby to 60h to jak na dzisiejsze standardy to super. W tym czasie przy odrobinie wprawy KOTORa 2, nie gnając nawet jak szalony, można 3 razy przejść:) Ale faktem jest, że ostatnio te gry coś krótkie są... Ale cRPG ratują poziomHeimdall pisze:No, czyli w sumie nie jest tak źle (jak na dzisiejsze czasy oczywiście).Perzyn pisze:t;]Czyli z gry można nawet ze 60 godzin wyciągnąć.

-
Heimdall
- Bosman

-
Perzyn
- Bosman

- Kontakt:
Pójdzie i powinno chodzić jak złoto. Na Athlonie 2000+, GF 5200 i gb ramu łazi całkiem znośnie, 512 ram to minimum więc nie bedzie źle u ciebie. Jedyny problem jaki zanotowałem na moim sprzęcie to przenikanie się tekstur na głównym bohaterze ale nikt inny o tym nie mówił ergo to zapewne przez moją krte.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
Perzyn
- Bosman

- Kontakt:
Przepraszam za post pod postem ale minęło nieco czasu od poprzedniego, a także zależy mi na oznaczeniu tematu jako posiadającego nowe posty.
Zapowiedziana przeze mnie recenzja powstała i przeszła przez BAZYLe sito. Znaleźć ją można pod adresem: http://tawerna.rpg.pl/artykul.php?id_artykul=148
Zapowiedziana przeze mnie recenzja powstała i przeszła przez BAZYLe sito. Znaleźć ją można pod adresem: http://tawerna.rpg.pl/artykul.php?id_artykul=148
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
Master of Pupets
- Szczur Lądowy
Mam takie pytanie czy ktos zdobyl w grze styl zmiji?? Ja gram po raz drugi (za pierwszym razem skonczylem gre wscieklym mingiem w ok 14h
) Wracajac do stylu wydaje mi sie ze zdobyl te j****ne doktryny ale wciaz go nie mam
.. Koncze 3 rozdzial(wlasciwie to juz skonczylem) na arenie byle, przeszukalem pokoj, tego weza. Jeden byl przy Gao,a ostatni po za zabojcach lotosu. I wyglada tak jakbym nie zdobyl tej doktryny z areny, ale ja ja zabralem. Help

-
Jack_Jack
- Szczur Lądowy
W internecie mozna znalezc wiele ciekawych filmikow i ujec z gierki 
No coz gierka na tyle wciaga, ze ludzie robia wlasne clipy
http://www.youtube.com/watch?v=3L0wz-_uO_c
No coz gierka na tyle wciaga, ze ludzie robia wlasne clipy
http://www.youtube.com/watch?v=3L0wz-_uO_c