Podaj wymiary i wiek, a mogę być naprawdę fajny hyhyhyA miałam napisać, że fajny z Ciebie facet
Nasze Avatary...

-
Nekromanta
- Pomywacz
- Kontakt:
Mój Avek to Ucieleśnienie Transcendentnej Idei Zła - Mroczny Nekromanta. Zareklamuję komiks, z którego pochodzi
. Klik!
Józef Stalin pisze: Jedna śmierć to tragedia, milion – to statystyka

-
Alrikus
- Marynarz

- Numer GG: 0
- Kontakt:

-
Perzyn
- Bosman

- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Brzoza - tacy ludzie jak ty są dla mnie ucieleśnieniem zła. Juz raz się naciąłem w rozmowie z taki userem - nick żeński, avik nie rozwiewający wątpliwości a tu nagle bum - facet. Normalnie prawie jak Miriam
Alrikus - tan avik wygląda dla mnie jak Celt. Nie jakoś konkretny Celt tylko taki "z ulicy wzięty"
Alrikus - tan avik wygląda dla mnie jak Celt. Nie jakoś konkretny Celt tylko taki "z ulicy wzięty"
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
Heimdall
- Bosman

Hm, on wygląda jakby się "urwał z choinki"Perzyn pisze:Alrikus - tan avik wygląda dla mnie jak Celt. Nie jakoś konkretny Celt tylko taki "z ulicy wzięty"
A co do Brzozy, to też myślałem na początku, że to dziewczyna, ale parę razy napisał "byłem", "zrobiłem" itd. i stwerdziłem, że jednak byłem w błędzie
...

-
Falka
- Tawerniana Wiewiórka

- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Wymiary mam takie jak na awatarku, z tym, że nie mam futra na cyckach ;)Brzoza pisze:Podaj wymiary i wiek, a mogę być naprawdę fajny hyhyhy :mrgreen:
Sblam! | "Orły są duże i tupią"

-
Perzyn
- Bosman

- Kontakt:
Noo Faleczka, czas zacząć się odżywiać bo 5mm x 3mm x 5mm (specjalnie linijka pomierzyłem) wskazują na zaawansowaną anoreksje.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
Alrikus
- Marynarz

- Kontakt:

-
Perzyn
- Bosman

- Kontakt:
Brzoza a ty z lasu? Nawet taki gbur jak ja wie, że kobiety o wiek się nie pyta. To Arlik jest z choinki a nie ty!
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
Brzoza
- Bosman

Freistadt Danzig, nie widzisz? Choć lasy też mamy... Mam za oknem ;pBrzoza a ty z lasu?
A się waćpanny spokojnie pytam, bo jakbyco nie chce mieć prokuratury ni komornika na plechach ;p
EDIT : Dobra coby się waćpanna nie chmurzyła na mnie to ja się wycofam z tego co mówiłem ;p
Ostatnio zmieniony środa, 28 lutego 2007, 22:06 przez Brzoza, łącznie zmieniany 2 razy.