mOooOy KofAnyyy bLogaSkooO wchodzić na własną odpowiedzialność, nie wypłacam odszkodowań z racji uszkodzenia mózgu lub upośledzenia funkcji umysłowych.
Perzyn pisze:mOooOy KofAnyyy bLogaSkooO wchodzić na własną odpowiedzialność, nie wypłacam odszkodowań z racji uszkodzenia mózgu lub upośledzenia funkcji umysłowych.
Nie wiem, czy ten link nie pasuje przypadkiem bardziej do KGFu, ale wrzucę go tutaj. Panie, panowie, a przede wszystkim Falka - oto najbardziej wyczesany system RPG: http://www.hinterwelt.com/Squirrel-Ref.html
"Bądź ponad to, spraw by się przestał liczyć, to sobie wreszcie pójdzie. Bo jeśli się przejmiesz tym, co on wygaduje, i skupisz całą uwagę na walce z nim, to tym samym uznasz, że może mieć rację i wtedy będzie po tobie."
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Dobra zabawa, gdy nie ma się już kompletnie nic do roboty, ręce cierpnął, ołówek nie zaostrzony, a paint się zawiesza. Zawsze można to też wziąć trochę na poważnie i stworzyć wizerunek choć trochę podobny do naszego RPGowego bohatera, wydrukować i zszyć z kartą postaci.
Zobaczcie, może akurat Wam się spodoba, albo wybuchniecie salwą śmiechu widząc to proste, małe "coś". Wiadomo, największą uciechę mają z tego sześciolatkowie, ale każdy tam znadzie cos dla siebie.