Przykro mi, nie zostanie - właśnie go skasowałam. Możesz na mnie poskarżyć adminowi :>Force ray pisze:eh ten avik zostanie tu przez nastepne 75 dni mojej żałoby
Nasze Avatary...

-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Sblam! | "Orły są duże i tupią"

-
- Bosman
- Numer GG: 0
TAK mój avatar miał właśnie wywołać takie poruszenie
Otrzymałem liczne nakazy skasownia tegoż avatara, ale nie zrobiłem tego od razu ponieważ... w ciągu 2 dni używałem komputera 1.5 godziny 
chyba że nie dostane sie na ulubine studia

Nie poskaże się bo musialbym być ostatnią świnąFalka pisze:Przykro mi, nie zostanie - właśnie go skasowałam. Możesz na mnie poskarżyć adminowi :>

Nie lubisz czcionki "Zombie Holocaust"?Kaczor pisze:pozatym czcionka na Avatarze.....jest taka przygnebiajaca

Ja nie słyne z subtelności, ale nie bedzie juz problemów z moim avikiemHeimidall pisze:niezadowolenie subtelniej
chyba że nie dostane sie na ulubine studia

-
- Tawerniana Wiewiórka
- Kontakt:

-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:

-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Fajny, fajny, ale uważaj, bo mogą Cię oskarżyć o rozpowszechnianie treści o dużym stopniu brutalności i deprawację młodzieży. Oczywiście nie my, ale kto wie, kto może zajrzeć na forumBel esprit pisze:Mój avatar rządzi! To małe arcydzieło. Intrygujący początek, pasjonująca akcja, scenariusz nominowany do Oskara i najważniejsze - szokujący, ekscytujący, totalnie obleśny i zaskakujący finał!

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Nowy av. Po cholere fotografowac wlasne oko spytacie. He he, spojrzalem w lustro i postanowilem to uwiecznic. Ponad 24h bez snu + 3h BF2 + 2l Cider Strong.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.

-
- Tawerniak
- Numer GG: 5438992
- Kontakt:

-
- Tawerniany Leśny Duch

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Przemywalem woda swiecona i wpatrywalem sie w krucyfiks, ale nie pomoglo. Moze drinki mieszac krucyfiksem i zapijac woda swiecona?Epyon pisze:@up: Szaataaaaaaan! <leci po wodę święconą i krucyfiks>
PS. Szatan to przy mnie taaaki maly piesek.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Heeeej krucaaaa! Drink raz dla Szelmona, czysta z Zoladkowa wstrzasnieta nie mieszana!
Ech nie ma to jak nocne spamowanie z Falcia! Z reszta nikt inny o tej porze nie siedzi przed kompem. Falka mam pomysla, wez wrzuc zdj swojej galy, sadzac po godzinach w jakich mozna Cie spotkac na forum, Twoje oczko moze byc rownie, a moze nawet bardziej szatanskie niz moje;)
Ech nie ma to jak nocne spamowanie z Falcia! Z reszta nikt inny o tej porze nie siedzi przed kompem. Falka mam pomysla, wez wrzuc zdj swojej galy, sadzac po godzinach w jakich mozna Cie spotkac na forum, Twoje oczko moze byc rownie, a moze nawet bardziej szatanskie niz moje;)

-
- Tawerniany Leśny Duch

- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Powiem tylko tyle, ze Falka nawet po przespanej nocy ma takie wory pod oczmi (ćpun pewnieSzelmon pisze: Falka mam pomysla, wez wrzuc zdj swojej galy, sadzac po godzinach w jakich mozna Cie spotkac na forum, Twoje oczko moze byc rownie, a moze nawet bardziej szatanskie niz moje;)

Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...

-
- Tawerniana Wiewiórka
- Kontakt:
Niestety nie mam szatanskich oczu. One jakies dziwne sa i brak snu nie zmienia ich koloru ;) Ale jak bardzo chcesz, to zrobie sobie kiedys fotke po zabawie ze swinka morska - alergia smiesznie wplywa na moje slepia.Szelmon pisze: Falka mam pomysla, wez wrzuc zdj swojej galy, sadzac po godzinach w jakich mozna Cie spotkac na forum, Twoje oczko moze byc rownie, a moze nawet bardziej szatanskie niz moje;)
Od kiedy nosze okulary to tak tych worow tak bardzo nie widac :PBAZYL pisze:Powiem tylko tyle, ze Falka nawet po przespanej nocy ma takie wory pod oczmi (ćpun pewnie :P) że mogłaby w nich ziemniaki nosić :P
Sblam! | "Orły są duże i tupią"

-
- Tawerniany Leśny Duch
Ale to jest faktycznie świetny pomysł na avatar - zdjęcie worów spod oczu. Dyskusją na ten temat można wypełnić spokojnie kilka stronFalka pisze:Od kiedy nosze okulary to tak tych worow tak bardzo nie widacBAZYL pisze:Powiem tylko tyle, ze Falka nawet po przespanej nocy ma takie wory pod oczmi (ćpun pewnie) że mogłaby w nich ziemniaki nosić

-
- Bosman
Kurde no, akurat jednego dnia zdarzyło mi się NIE być na forum o tej porzeSzelmon pisze: Ech nie ma to jak nocne spamowanie z Falcia! Z reszta nikt inny o tej porze nie siedzi przed kompem.

Ja swoich oczu nie wstawie na avatara, bo nie ma w nich nic nadzwyczajnego. I mimo siedzenia przed kompem do późnych godzin nocnych i spania 3-4 godziny, nie mam zbyt dużych worów pod oczami.
...