No i wszystko powoli wraca do normy, niedługo nie będzie śladu po imprezie. Ale przynajmniej były jaja Ja mam w zanadrzu nowego avka, ale czekam na moment do ataku
Ostatnio zmieniony wtorek, 13 lutego 2007, 20:16 przez Ravandil, łącznie zmieniany 1 raz.
Force ray pisze:Pora zmienić twarz. Oceńcie czy dobra
Całkiem sympatyczna. Ale Krecika nie przebije Swoją drogą, szukałem czegoś w podobnym stylu, ale nie znalazłem albo znalazłem tylko że nienadające się na avatar. Chyba za mało się starałem. Lubię takie elfio-mroczne klimaty
Heimdall pisze:
PS. Wróciłem, a na forum nic się nie działo podczas mojej nieobecności, oj, obijacie się, obijacie .
Obijamy się, bo nie ma co robić, a na własne posty odpisywać nie będę, bo do tego jeszcze nie doszedłem Zmień sobie avatara albo coś, to będzie czym następne 10 stron zapełnić
Nie mam zamiaru zmieniac avatara dopóki nie wyczaje skądś cyfrówki. Mam już coś upatrzone . Poza tym ten mi się za bardzo podoba, żeby go zmieniać, ja nie Force ray .
Przeglądając boską stronę deviantart, wpisałem z czystej ciekawości hasło "Monk". Ilustracje wręcz niesamowite, a fragment jednej z nich ustawiłem sobie jako avatar. Jak dla mnie bardzo klimatyczny, prosty i ciekawy. Coś czuję, że będę go miał przez dłuższy czas.
Force ray pisze:eh ten avik zostanie tu przez nastepne 75 dni mojej żałoby
Lamiesz regulamin
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Force Ray swoim avikiem szerzy niecenzuralne słownictwo i obniża morale licealnej młodzieży Swoją drogą, nie mam się co śmiać, bo za rok też mnie to czeka... Ale jakoś nie wyobrażam sobie siebie uczącego się do matury i zaniedbującego np. komputer
Taaaaak......np. Zla matura:D od razu kulturalniej sie robi....a sens generalnie pozostaje:D pozatym czcionka na Avatarze.....jest taka przygnebiajaca......nie mozna dac nic badziej optymistycznego?:)
Kaczor pisze:Avatarze.....jest taka przygnebiajaca......nie mozna dac nic badziej optymistycznego?:)
Przygnębiająca, ale na pewno dobrze oddaje nastrój Force Ray'a . Widać musi go to mocno gnębić, że do takich słów się posunął. A można przecież sobie coś radosnego zarzucić, np Yattamana Ale jeśli chce się byc wykształcony to trzeba się poświęcić