WinterWolf pisze:To miał być avatarowy powrót do dzieciństwa, a nie wystawa ulubionych anime... Mnie się Saint Seiya nie kojarzy z dzieciństwem... A jestem rocznik 1987! W przyszłym tygodniu pobawimy się anime jeśli chcecie Na razie kumpel tylko stwierdził, że jesteśmy po********** i dlatego jak tylko będzie miał neta to się zarejestruje na tym forum
Ja jestem rocznik 91 ( bez 1900 ) i mi się RZ kojarzą z dzieciństwem ale nie wczesnym. PS. Brakuje jeszcze avatara z zaczarowanym ołówkiem
Napewno nie mi. Po prawdzie to już mi się nie chce trzymać wilka i zająca, no ale skoro powiedziałem, że będę ich trzmał do stówy, to juz wytrzymam, a co mi tam. Jeszcze tylko 18 postów...
Buka rządzi na forum Jest zajefajna Czy wiecie, że straszymy niczym duchy na forum? Kurde, a ja myślałam, że w tym wieku przejdzie mi ochota na głupie dowcipy... Jednak człowiek wraz z wiekiem wcale nie staje się doroślejszy
WinterWolf pisze:Buka rządzi na forum Jest zajefajna Czy wiecie, że straszymy niczym duchy na forum? Kurde, a ja myślałam, że w tym wieku przejdzie mi ochota na głupie dowcipy... Jednak człowiek wraz z wiekiem wcale nie staje się doroślejszy
Człowiek z wiekiem staje się coraz bardziej sentymentalny
No to co proponujecie na następną ustawkę avikową? To musi byc znowu coś powalonego żeby utrzymać tradycję avików świadczących pozytywnie o naszym zdrowiu psychicznym (czy też raczej o jego braku). Mi się podoba propozycja asian teens (nie wiem jak by to wyglądało ale mi się pdoba). Może by Falkę połechtać i zrobić tydzień wiewiórkowy?
Perzyn pisze:Może by Falkę połechtać i zrobić tydzień wiewiórkowy?
Ja w to nie wchodzę, aż tak nie lubię wiewiórek, żeby sobie ustawiać na avatara. Poza tym chyba nie zdajecie sobie sprawy, co to by było. Każdy miałby podobne avatary, nie dałoby się nikogo odróżnić. Wystarczy że teraz nie rozróżniam Ravandila od Perzyna.
Poza tym chyba lepiej, żeby każdy był jakąś indywidualnością na forum niż żeby wszyscy ustawiali sobie avy na hasło jednego forumowicza. Raz można, ale bez przesady... Ja przynajmniej już drugi raz się nie dam przekabacić. Za chwilę i tak zmienię avatara na Odyna i będzie dobrze. Jeszcze tylko kilka postów.