Buka była straszna brr. Ja tam zmieniałam kanał jak pojawiała się w niektórych odcinkach. Też pamiętam jakiś odcinek, po którym nie mogłam spać.
No to kto odważy się na taki mroczny avik, który wystraszy z forum nie tylko małe dzieci?
Buka robiła w Muminkach klimat. Wtedy była straszna, ale teraz... Wydaje mi się całkiem sympatyczna I ten porażający miejscami uśmiech. Ale cały czas Hatifnaty wydają mi się mroczne :> A do tego Muminki cały czas lecą, bodaj we wtorki jak wieczorynka. Warto sobie przypomnieć, bo w końcu to też anime^_^ (serio!)
Remik pisze:Fajny, tylko że aktualnie panuje moda na avatary z dzieciństwa.
Może go tata w młodości kosą bił po głowie i ma teraz sentyment do tych narzędzi . A tak poza tym to u nas jest zwykle normalnie, tylko "czasem" coś komuś odwala .
PS. Ten post nie ma na celu obrażenia kogokolwiek .
Heimdall tylko jeden szczegół - to co u nas jest panującą normą dla większości społeczeństwa jest raczej wyznacznikiem szaleństwa więc wachałbym się z użyciem słowa "czasem" komuś odwala. Raczej powiedziałbym, że zawsze odwala tylko czasek bardziej. Ot szczegóły.
W takim razie i ja włącze sie do avatarowej rewii mody. Proponuje Reksia, co by odsunac rozmowe od Buki, która jest BE i jakies 10-13 lat temu.. ee.. wieki temu powodowała ze miałam w oczach lzy strachu. A juz jak starszy brat mnie nią straszył... na szczescie juz mi minelo
No wiesz tobie przeszło...ja tam stary chłop i nadal się boje ;d.
Jak sobie przypomnę ten odcinek muminków..o rany to był dopiero przerażający hardcore.I ten powolny chód Buki...było cos w tym diabolicznie przerażającego.
Taaa nie ma nic straszniejszego od Buki, zjazdów rodzinnych i Jarosława K.
A tak btw to nowy na forum jestem więc wypada się przywitać : eee... cześć!