Perzyn pisze:Heimdall a powiedz mi jaki to jest normalny avatar?
W tym przypadku normalny znaczyło niekreskówkowy, choć wcale nie mówię, że te są gorsze, głupio tylko trochę wygląda, to że wszyscy tutaj mają avy z kreskówek .
Naprawdę szalejecie z tymi avikami, choć trzeba przyznać, że ich klimatowość budzi miłe wspomnienia lecz troszke spowolnijcie bo niedługo nie będzie wiadomo kto jest kto.
Hope is the first step on the road to disappointment.
Avik powinien wyrażać użytkownika, widzę, że wielu z Was cierpi na zaburzenia osobowości (po kilku bohaterów na jednym Aviku ) lub ma naprawdę dziwne postaci ^^ Nie chciałbym być identyfikowany z "kretem"
Czemu CoB? Krecik był przecież czołowym działaczem podziemia i jednym z pierwszych cichociemnych. A co do zaburzeń osobowości protestuje - to, że jestem osobnikiem antyspołecznym ze skłonnością do socjopatii i do tego słyszę głosy (nawet wiem czyj bo się przedstawiły <<Na imię mi Legion bo nas jest wielu.>>) to jeszcze nie znaczy, że mam zaburzenia osobowości.
Aha, Makk, jak chcesz pisać w tym temacie to wiesz jakiego musisz mieć ava, nieprawdaż?
Aha, Makk, jak chcesz pisać w tym temacie to wiesz jakiego musisz mieć ava, nieprawdaż?
Haha, mój avik to czysta siła, niepochamowana żądza walki w postaci Gotreka Gurnissona, najbardziej znanego i legendarnego Zabójcę Trolli świata Warhammera.
Hope is the first step on the road to disappointment.
A, widzę, że Force Ray odpowiedział na mój apel. Jest wilk, zając, krecik i Yattaman. Jeszcze brakuje czegoś z Zaczarowanego Ołówka Warhammerowego krasnoluda zastąpimy czymś z "Królewny Śnieżki", wiewiórkę Chipem albo Dale'em i będzie po staremu
PS. W tym tempie to do stówy jeszcze w tym tygodniu dojdziemy
Remik pisze:Ja też ide za trendem i na avku mam Bzyczka
AAAAA Przypomniałeś mi Brygadę RR Też to kiedyś lubiłem, mam parę kaset, na których mam ponagrywanych parę odcinków tej bajki pośród kreskówek z Kaczorem Donaldem i resztą paczki
PS Proooszę, niech ktoś sobie Domela ustawi na avatara, to też klasyk
Ravandil pisze:Nieświadomie wywołałem lokalną burzę Jak widać dziecko tkwi w każdym z nas A jeszcze tylu użytkowników trzeba przeciągnąć na Kreskówkową Stronę Mocy
Taa, jak BAZYL zmieniłby swojego avatara, to byłoby zwieńczeniem naszych działań, ale jak wiemy ktoś z kamiennym sercem avatara nie zmieni na kreskówkowego . Ba! BAZYL w ogóle avatara nie zmieni i chyba nigdy i nigdzie nie maił innego.
PS. W tym tempie to do stówy jeszcze w tym tygodniu dojdziemy
Raczej się nie uda, bo robimy stronę na dzień, a do końca tygodnia zostały tylko 3 dni .