Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
ODPOWIEDZ
Joa
Szczur Lądowy

Post autor: Joa »

Troskliwe misie, ojej kiedy to było ^^ Nawet zabawki w Mac'u były z nich kiedyś. :P
To były piękne czasy. Teraz, czytając program, trafiam tylko na pokemony w Polsacie, albo inne bardzo podobne.
Jeszcze była Super świnka, to też było coś, czego brakuje obecnie.
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Perzyn pisze:A z klasyków to był jeszcze Zaczarowny Świat Paula czy jakoś tak (po raz kolejny Ravendil się kłania) i parę innych rzeczy.
Apeluję o nieprzekręcanie mojego nicka :twisted: Ale "Zaczarowany świat Paula" miało klimat... pamiętam, że miał fajny motyw przewodni, ale nie mogę go sobie przypomnieć :( Szkoda, że nigdzie tego nie mogę znaleźć. Ale może trochę Yattamana uda mi się pozyskać :)

PS. Widzę, że mój avatar wywołam ożywienie na forum :) Miły jest powrót do wspomnień, nawet avik z Luną się pojawił :D
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Ciekawe co pomyśli sobie ktoś, kto wejdzie na to forum i zobaczy same kreskówkowe avatary :wink: . Na pewno nie uzna nas za normalnych...
...
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Widzę, że Heimdall też sobie avik z klasyką, tym razem rosyjską, strzelił. Nie dość, że Wołk i Zajec to jeszcze pasuje do klimatu forum bo marynarski. No, no...
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch

Niech się mnożą avatary z bajek wszelakich... "Wilka i zająca" jak przez mgłę pamiętam. Szkoda, ale teraz bym sobie obejrzał, bo się rosyjskiego nieco nauczyłem :) Ale na pierwszym miejscu i tak jest anime z Polonii 1 i i bajki z Hanna Barbera, które walają się po domu ponagrywane na rozmaitych kasetach video :P

PS Heimdall, nikt nie musi patrzeć na avatary, by nas uznać za nienormalnych :wink:
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek

Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Ravandil pisze:PS Heimdall, nikt nie musi patrzeć na avatary, by nas uznać za nienormalnych ;)
Taa, wystarczy poczytać kilka postów w tym temacie (albo w innych "luźnych" tematach) ;) .
Ravandil pisze:"Wilka i zająca" jak przez mgłę pamiętam. Szkoda, ale teraz bym sobie obejrzał, bo się rosyjskiego nieco nauczyłem
Ja też go przez mgłę pamiętam, ale wiem, że za czasów mojej bardzo wczesnej młodości, bardzo mi się podobał :D
...
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch

Heimdall pisze: Ja też go przez mgłę pamiętam, ale wiem, że za czasów mojej bardzo wczesnej młodości, bardzo mi się podobał :D
Ja za jego sprawą chciałem się rosyjskiego nauczyć... Przeszło mi na 10 lat i od liceum znowu się uczę. A co do "nienormalności" to przecież jest forum Tawerny RPG... Jak coś ma związek z RPG to nie może być normalne, abstrahując od aktualnych tendencji avatarowych :D
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek

Obrazek
Perzyn
Bosman
Bosman
Kontakt:

Ha a ja mam kasetę z kilkunastoma oddcinkami wilka i zająca! I to oryginał prosto z CCCP!! No to teraz jestem na tym forum Kozak:D A co do Rosyjskiego to dialogów tam tyle, że nie trzeba się go uczyć żeby bajkę zrozumieć. No i wszystkie dialogi ograniczają się do sławnego Nu pagadi praktycznie.

PS. Ale bedzie rzeź jak mod tu jakiś zajrzy:D
Heimdall
Bosman
Bosman

Perzyn pisze: PS. Ale bedzie rzeź jak mod tu jakiś zajrzy:D
Niby dlaczego? Przecież cały czas rozmawiamy na temat naszych avatarów, a konkretnie o tym, co na nich jest :P . Żadnych offtopów tutaj nie ma. Poza tym okolice 90 strony zawierają chyba najdłuższe posty w tym temacie :wink: .
Perzyn pisze:A co do Rosyjskiego to dialogów tam tyle, że nie trzeba się go uczyć żeby bajkę zrozumieć.
Czasami tylko po rosyjsku coś śpiewali.
...
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch

Heimdall pisze:
Perzyn pisze: Czasami tylko po rosyjsku coś śpiewali.
Ale i tak było fajne i chciałem coś zrozumieć. Moja pierwsza książka do ruskiego (po siostrze chyba) miała rysunki z "Wilka i zająca" :P Jaki byłem chętny do nauki :) Dobrze, że "Krecika" rzadko oglądałem, bo bym się czeskiego uczył :P

PS. Niech ktoś sobie wrzuci Krecika na avatara! Jeszcze tylko jego brakuje. I Scooby Doo :)

PS2 Jakby moderator miał tu zrobić porządek, to połowa tematu chyba poszłą by się paść :)
Ostatnio zmieniony środa, 7 lutego 2007, 19:59 przez Ravandil, łącznie zmieniany 1 raz.
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek

Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Ravandil pisze:Ale i tak było fajne i chciałem coś zrozumieć. Moja pierwsza książka do ruskiego (po siostrze chyba) miała rysunki z "Wilka i zająca"
Ja w pierwszej gimnazjum miłem zamiar się uczyć rosyjskiego i też miałem książkę z wilkiem, ale niestety, grupa została rozwiązana, bo było zbyt mało chętnych :( .

Ravandil pisze:PS. Niech ktoś sobie wrzuci Krecika na avatara!
Myślałem początkowo o Kreciku, ale Wilk i Zając lepiej wyglądali, poza tym, jak już Perzyn zauważył, pasują do klimatu forum.
...
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch

Heimdall pisze: Myślałem początkowo o Kreciku, ale Wilk i Zając lepiej wyglądali, poza tym, jak już Perzyn zauważył, pasują do klimatu forum.
Po tym, co ostatnio się tutaj dzieje to naprawdę ciężko określić, co pasuje do klimatu forum, a co nie :P Taka mała wiosna radosna się nam zrobiła :D
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek

Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Ravandil pisze:Po tym, co ostatnio się tutaj dzieje to naprawdę ciężko określić, co pasuje do klimatu forum, a co nie :P Taka mała wiosna radosna się nam zrobiła :D
No, w sumie nic dziwnego, że udziela nam się wiosenny klimat, skoro klimatyczna zima trwała w tym roku może z 3-4 dni, teraz mamy wiosnę :D .

Kiedys pisałem, że jestem wzrokowcem i poznaję forumowicza po avatarze. Podczas przeglądania jednego tematu nie poznałem siebie :P .
...
Force
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Force »

Krecik roxx. Był czarny i mieszkał po ziemią, i miał łopate. Kto go przebije, huh?
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Force, ty też na wodzie, widać, żeśmy żeglarze :wink: . Widzę, że mania kreskówkowa oblega coraz więcej osób, na tej stronie na przykład nie ma nikogo z normalnym avatarem ;) .
...
Force
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Force »

Perzyn pisze:PS. Ale bedzie rzeź jak mod tu jakiś zajrzy:D
Libacyja offtopicowa? :wink:
Heimidall pisze:Widzę, że mania kreskówkowa oblega coraz więcej osób, na tej stronie na przykład nie ma nikogo z normalnym avatarem Wink .
Miałem czekać do piątku ale jak wszyscy to wszyscy :D
Co do wilka i zajaca miałem zmim mase ksiazeczek wydanych po Polsku np.: Wilk i Zajac w lunaparku. Co do filmów animowanych to nawet były na przyzwoitym poziomie ale jak podrosłem troche mnie denerwowały (bo zjąc zawsze uciekał temu miłemu wilkowi :wink: ) Swoja droga istnieje tylko jeden kraj w którego kreskówce od lat 3 istnieje bohater co pali i żłopie spiryt :D
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
Perzyn
Bosman
Bosman
Kontakt:

Heimdall a powiedz mi jaki to jest normalny avatar? No i zapewniam cię, że na forum jest mnóstwo ludzi, którzy jeszcze przed akcją wspominkową mieli kreskówkowe (animeowe) aviki.

aha i moja nadzieja umarła - na Polishtracker nie ma już Yattamana. Trzeba mieć nadzieję, że Ravandil coś zdziała :cry:
ODPOWIEDZ