@Perzyn: Nie podoba mi się, bo mangowy
Nasze Avatary...

-
Falka
- Tawerniana Wiewiórka

- Numer GG: 1087314
- Kontakt:

-
Pan_Feanor
- Marynarz

- Kontakt:

-
Perzyn
- Bosman

- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
@Heimdall Toż to jawna dyskryminacja! Tak nie można, puszcze Bifrost z dymem, uwolnie Lokiego i spuszcze Fenrira ze smyczy to zobaczymy jaki bedziesz hardy!
@Falka Tak trzymać, gust masz jak widzę dobry.
@Craw No tu przynajmniej nie ma dyskryminacjii. Zresztą nie przejmuj się bo twój awatar też mi się nie podoba, choć sama kreskówka był fajna.
@Pan_Feanor Awatarom o płci odmiennej niż użytkownik mówmiy stanowcze nie!
Tak przy okazji, spotkałem się z fajną rzeczą na forum o jednym anime. Każdy kto nie ustawił sobie awa, dostawał firmowy wykonany w paincie, na którym jedna z postaci pokazywała palcem na ksywkę usera i miała dymek "Ten użytkownik nie ma avatara!" Pomysł jest według mnie sympatyczny i mógłby sie chyba przyjąć.
wygląda to tak:

@Falka Tak trzymać, gust masz jak widzę dobry.
@Craw No tu przynajmniej nie ma dyskryminacjii. Zresztą nie przejmuj się bo twój awatar też mi się nie podoba, choć sama kreskówka był fajna.
@Pan_Feanor Awatarom o płci odmiennej niż użytkownik mówmiy stanowcze nie!
Tak przy okazji, spotkałem się z fajną rzeczą na forum o jednym anime. Każdy kto nie ustawił sobie awa, dostawał firmowy wykonany w paincie, na którym jedna z postaci pokazywała palcem na ksywkę usera i miała dymek "Ten użytkownik nie ma avatara!" Pomysł jest według mnie sympatyczny i mógłby sie chyba przyjąć.
wygląda to tak:
Ostatnio zmieniony środa, 24 stycznia 2007, 13:51 przez Perzyn, łącznie zmieniany 1 raz.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
Nyano
- Mat

- Numer GG: 3030068
Ja tam bym się nie przejął, gdybym dostał takiego ava.Perzyn pisze:Pomysł jest według mnie sympatyczny i mógłby sie chyba przejąć.
IMHO to tylko niepotrzebne udziwnienie.
Poza tym, avatar, więc również jego posiadanie lub też nie, jest świadomym wyborem użytkownika. Może według niego bez avatara wygląda estetyczniej?
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew

-
Perzyn
- Bosman

- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Ale avatar nadaje tym postom osobowy wymiar. Może to dziwne ale użytkownik na forum, który nie ma avatara to jak człowiek, który nie ma twarzy. Zwłaszcza, że posty bardziej aktywnych użytkowników rozpoznaje właśnie po avatarach, które zresztą są dla mnie personifikacją osoby*. Ergo user bez ava jest dla mnie niekompletny.
*Wiem, że to prawie tautologia ale chodzi mi o to, że uosabiam userów z avatarami.
*Wiem, że to prawie tautologia ale chodzi mi o to, że uosabiam userów z avatarami.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
Heimdall
- Bosman

No, w sumie racja. Ja na przykład nie lubię wymieniać postów z kimś bez avatara, bo to wygląda jakbym gadał sam ze sobą. Ale nie lubię tez jak ktoś za często zmienia ava (tak, wiem sam do takich należę, ale to jest silniejsze ode mnie
), bo potem nie mogę sobie przypomnieć kto to w ogóle jest (zwłaszcza jak ktoś był mało aktywny), gdyż userów rozpoznaje się głównie po avatarze, a nie po nicku.
...

-
Pan_Feanor
- Marynarz

- Kontakt:

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

- Numer GG: 1034954

-
Pan_Feanor
- Marynarz

- Kontakt:
Chciałem sobie wstawić na avka jak wygląda moje śniadanie na uczelni... ale się niemieśći w okienku :)http://img169.imageshack.us/img169/8492/dscn53578uw.jpg
Zjedz kota! Zjedz kota! Kot ma wiele witamin i mikroelementów! RAORGHHH ! 

-
Force
- Bosman

- Numer GG: 0

-
Heimdall
- Bosman

Deep, to już pies był lepszyDeep pisze:Kurde miało być fajne M14... No nic. Jak nie znajde nic lepszego to z powrotem psa wsadzę.
Zgadzam sięDeep pisze:BTW: Craw, świetny av!
Czy ty czasem nie miałeś jakiegoś innego avatara przez kilka dni?Force ray pisze:Gandzio trzyma TYSKIE !
Ostatnio zmieniony sobota, 27 stycznia 2007, 11:10 przez Heimdall, łącznie zmieniany 1 raz.
...