Craw pisze:A zeby nie bylo OT - mam pomysl na nowy awatar ^___^ Ale na razie ciii
Ty lepiej nie mów, że masz pomysł na avatar, tylko go zrealizuj i wstaw na forum. Mam nadzieję, że nie zrobisz jak wielu (Deep, Server Revres, Szelmon...) i nie zamienisz fajnego avatarka na jakiś gorszy .
Ja.. zły?:P Ty, ty... niedobry Heimidallu
Mi sie Twój av za to nie podoba wiec nie bede sie klocil Jednak juz niedługo poznacie Nowego Pradawnego Mhrocznego Avatara.. a póki co zadowolicie sie zastepczym ^^
Heimdall pisze:Ty lepiej nie mów, że masz pomysł na avatar, tylko go zrealizuj i wstaw na forum. Mam nadzieję, że nie zrobisz jak wielu (Deep, Server Revres, Szelmon...) i nie zamienisz fajnego avatarka na jakiś gorszy .
Ja a zły? Zaraz ci tego kota *gdzieśtam* wsadzę! Pies jest lepszy dużo
A kot mi się już znudził. Z resztą ty też zmieniłeś fajny za zły. No i pozatym ja też mam zamiar wsadzić jakiegoś innego ava więc na razie popatrzysz sobie na pieska.
Zdeprawowane przyjemności panny Toreadorki potrafią mrozić krew krew w żyłach
Zresztą stanowczo jestem przeciwny jestem przedstawianiu wampira jako "Złego Monstrum" Wole obraz ocierającego sie o obłęd dekadenta
PS. A poza tym: mówiłem że to jest tylko zastępcze
Ostatnio zmieniony piątek, 12 stycznia 2007, 17:22 przez Phoven, łącznie zmieniany 1 raz.
Heimdall pisze:O kurde, zmasowany atak na mnie za moje dziwne gusta. Aaaaaa! Nie bijcie!
Force ray wrócił do miasta, to poczatek twojego konca Heimdall
Chyba zmienie ava na jakiegoś zakochanego
BTW. Heimdall jak jestes takim asgard-specem to podeślij mi kilka fajnych stron o wikingach na pw. Czuje przemożną chęć dokształcenia sie w tym kierunku.
Force ray pisze: Force ray wrócił do miasta, to poczatek twojego konca Heimdall
Ta, ja teraz będę tutaj zaglądał dość często, a jak nikogo nie będzie, bo każdy ma ferie w innym terminie, to będę bardzo zdenerwowany, że pisze jak do ściany.
Force ray pisze:Chyba zmienie ava na jakiegoś zakochanego
Zmieniaj sobie, zmieniaj, już chyba nikt nie spamięta ile ty miałeś tych wszystkich avatarów. I na dodatek każdy był całkiem, całkiem.
Zawsze możesz swoją twarz wrzucć na ava. Tylko czy ktoś to przeżyje ? Ja swojej nie mam zamiaru pokazywać. W internecie przecież nie jest ważne jak wygląda ktoś z kim rozmawiam.
Z czego półtora roku nic nie pisałeś . Ten twój avatar nie jest taki zły, nie musisz go zmieniać. W przeciwieństwie do Deep'a (tak, wiem, zaczynam przynudzać )
Szkoda, że tamten LOTR'owy nie wszedł, bo fajny jest. No, ale już tak jest z ruchomymi avatarami.
Ale jak zobaczyłem Gandalfa z klocków lego to myślałem, że padną ze śmiechu . A Force ray bez przerwy ma świetne avatary. Tylko dlaczego żadnego z tych świetnych nie wystawiłeś do konkursu. Np. ten miałby duże szanse na podium.
FR - ten awatar z lego rzadzi \m/ Jest milion razy lepszy niz ten animowany LOTRowy, serio!
Po prostu masz tera wymiot awatar i nie musisz go juz zmieniac
Heimdall pisze:Craw, fajny avatar .
Wielkie dzieki Dla wszystkich tych, ktorzy nie wiedza (pewnie z faktu bycia w dosc mlodym wieku) skad sie wzial ten koles - ano jest to glowny bohater takiej juz dosc starej kreskowki "Freakazoid!" made by Warner Bros (ze Spilbergiem jako Executive Producer!) parodiujacej wszelakie seriale z superhero w roli glownej Swietny serial animowany to byl, ktory szczerze polecam!
A sam awatar jest wynikiem mojej zabawy w GIMPie.
Ostatnio zmieniony sobota, 13 stycznia 2007, 17:57 przez Craw, łącznie zmieniany 1 raz.
Craw pisze:Po prostu masz tera wymiot awatar i nie musisz go juz zmieniac
Force ray chyba nie jest w stanie wytrzymać z jednym avem dłużej niż miesiąc. On chyba cały czas szuka tego najlepszego. I właśnie go znalazł. Tylko jak mu to wytłumaczyć ?