Nasze Avatary...

-
- Arcymod Tawerniany
To oko nie jest zasłonięte - jest całe czarne z białą źrenicą (nie ma tu tęczówki) i jako takie jest IMO (i nie tylko IMO) perfekcyjne... Z tęczówką raczej nie wyjdzie lepiej, a napewno będzie dużo mniej oryginalne i pomysłowe (a jest po prostu bardzo wodniste i okrągłe (jak to oko) i dlatego tak pocieniowane (ale wygląda dzięki temu IMO (i nie tylko) piorunująco) - to jest realizm, którego zreszta chciałeś)
Ostatnio zmieniony czwartek, 3 lutego 2005, 19:26 przez MAd Phantom, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Mat
- Numer GG: 3604434
- Kontakt:

-
- Arcymod Tawerniany
Dante - albo próbujesz mnie podpuścić, albo masz rozdzielczość na monitorze 1,5kx2k i nic nie widać, albo masz prywatną estetykę - wszystkim się podobała moja wersja Twojego smoka dużo bardziej od oryginału (i była od niego lepsza technicznie - bardziej szczegółowa, lepiej skomponowana i efektowniejsza)... A co do 5 min... taaak.. zwłaszcza, ze to była 4 wersja i była wyjątkowo szczegółowa... ale... skoro nie chcesz, to nie - zrób sobie lepszy....

-
- Mat
- Kontakt:

-
- Arcymod Tawerniany
Nie będzie - już tak próbowałem i wygląda to brzydko... może jakby zrobić tak na zwykłym... ale to wtedy i tak będzie ogólny efekt gorszy niż tutaj, a i tak nie mam na to ochoty (musiałbym WSZYSTKO robić od nowa, a efekt końcowy - wierz mi - byłby gorszy) - to oko jest po prostu metalicznie czarne, a bardziej niż szkliste (na czerni w tak niskiej rozdzielczości kiepsko widać szklistość) porefleksowane... i IMO z tymi refleksami wygląda lepiej niż bardziej czarne (gdy porównuję wersje początkową, trochę zrefleksowaną (nie ma jej na forum) i tą, to wyraźnie widze, że dwie poprzednie sie nie umywają i nawet nie zamierzam sie kompromitować poprzez umieszcznie ich\ich wariantów jako "lepszych")... Także nie podpuszczaj mnie bo na chwilę obecną lepiej tego raczej nie zrobię (może kiedyś....)

-
- Mat
- Numer GG: 3604434
- Kontakt:

-
- Arcymod Tawerniany
Dante: Tylko szkoda, że oryginał jest po prostu brzydki... ale skoro mówisz (na GG), że umiesz zrobić lepszą i ciekawsą przeróbkę od mojej to droga wolna... bo ja na tak marną podpuchę się nie złapie...
dsa... mam pomysł na poprawkę, ale to potrwa - na razie ustaw to co jest, żeby mnie zmobilizować

acha! Po chwili zastanowienia postanowiłem, że OBECNI (czyli mający je w tym momencie) użytkownicy moich avów mogą sie spodziewać (w weekend) małej niespodzianki...

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Bombardier

-
- Arcymod Tawerniany

-
- Mat
- Kontakt:

-
- Mat
- Kontakt:

-
- Bombardier
A ja jestem jednak odważny i powiem, że to słowo to... aargh! Dopadli mnie! To słowo to "status"! Dalej! Biegnijcie! Uciekajcie stąd! Rooargh! <gleba>
-------------------------------------------------------------------------------------

Aż chciałoby się szczeknąć niczym jamnik! Wszystko zrobiłem za pomocą Painta i Irfan Viewa. Efekt jest niezły, ale gdybym miał sprzęt MAda, byłoby jeszcze lepiej.

-------------------------------------------------------------------------------------

Aż chciałoby się szczeknąć niczym jamnik! Wszystko zrobiłem za pomocą Painta i Irfan Viewa. Efekt jest niezły, ale gdybym miał sprzęt MAda, byłoby jeszcze lepiej.

-
- Arcymod Tawerniany
Runiq - pomysł ciekawy, ale efekt banalny do osiągnięcia ;-P A i tak wolę mój oryginał - wygląda na bardziej dopracowany i misternie wykonany... pozatym staraj sie nie uzywać efektów globalnych, o dużym zasięgu i robiących wszystko za Ciebie - są one strasznie banalne, oklepane i nic się przez to nie nauczysz, a i Twoje rysunki, choć mogą być ładne, to jednak bezduszne....
A słowo na "S" to "Stirlitz" ;-P

-
- Bombardier
Biedny Khazar. Taki był (nie)kochany...
.

AAARGH! To weź zrób swój avatar jeszcze raz za pomocą Paint i Irfan ViewaMAd Phantom pisze:Runiq - pomysł ciekawy, ale efekt banalny do osiągnięcia ;-P A i tak wolę mój oryginał - wygląda na bardziej dopracowany i misternie wykonany... pozatym staraj sie nie uzywać efektów globalnych, o dużym zasięgu i robiących wszystko za Ciebie - są one strasznie banalne, oklepane i nic się przez to nie nauczysz, a i Twoje rysunki, choć mogą być ładne, to jednak bezduszne....

-
- Mat
- Kontakt: