W co teraz gracie?

- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Prey'a raczej bym do Dooma nie porownal. Ciezko zreszta porownac to do czegokolwiek, co wczesniej widzialem. Moze troche do Alien vs Predator.BLACKSouL pisze:A gra jaka jest? Doomopodobna? Strata czasu czy spędzę dobre 10 godzin przy dobrym shooterze?Szelmon pisze: Co do Prey'a, to dodam jedynie ze zakonczenie wymiata.
Company of Heroes? Chyba chodziło Ci o Codename Panzers, bo akurat to dali w CDA.Tja, B.O.S. czeka na swoja kolej. Wczoraj dostalem paczuszke od siorki, z pachnacym CDA, a w nim BOS i Company of Heroes. Nie moge wyjsc z podziwu jak oni to robia, tutaj te gry nadal kosztuja 25-30 euro.A BOS wręcz wymiata, zarąbisty shooter, a zrobiony przez Techland.
Tak, tak, chodzilo mi o Panzers oczywiscie. Przejezyczylem sie.
BOS nie jest zrobiony przez Techland, a przez francuskie studio Kylotonn.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.

-
- Marynarz
- Numer GG: 0
- Kontakt:

-
- Majtek
- Kontakt:

-
- Bombardier
- Kontakt:
A ja od nowa przechodzę KotORa. Już piąty raz, ale nadal odkrywam nowe rzeczy. Ta gra jest wielka.
I jeszcze grałbym w Medievala II, gdyby kurier przyniósł paczkę tak jak powinien, w czwartek, ew. piątek
.
I jeszcze grałbym w Medievala II, gdyby kurier przyniósł paczkę tak jak powinien, w czwartek, ew. piątek

Raz sierpem, raz młotem w czerwoną hołotę!
Odmiana nicka mego:
M: Memo; D: Mema; C: Memowi; B: Mema; N: Memem; Msc: Memie; W: Memo!
Odmiana nicka mego:
M: Memo; D: Mema; C: Memowi; B: Mema; N: Memem; Msc: Memie; W: Memo!

-
- Bosman
A ja gram w Morrowinda... Znowu. I mam zamiar go w końcu przejść, znaczy się główny wątek. Bo choć trochę w niego grałem, to zwykle po jakimś czasie stwierdzałem, że moja postać jest do bani albo że zrobiłem coś głupiego i grałem od nowa.
PS. Sciągnąłem sobie z netu fajną rasę - Dracona. Fakt, trochę przepakowany, ale nie można powiedzieć, że gra się nim za łatwo. Co prawda magia go prawie nie rusza, ale jak dostanie kilka razy z broni to pada.
PS. Sciągnąłem sobie z netu fajną rasę - Dracona. Fakt, trochę przepakowany, ale nie można powiedzieć, że gra się nim za łatwo. Co prawda magia go prawie nie rusza, ale jak dostanie kilka razy z broni to pada.
...

-
- Pomywacz
- Kontakt:
Potwierdzam. NieRPG, ale imo jedna z najlepszych gier 2006Alrikus pisze:A ja gram w Call of Cthulhu : Dark corners of earth. Cudo!

Ostatni cRPGiem (nie licze jRPG) jaki mnie naprawde poruszyl bylo.... Arcanum. Mimo czasu polecam, tak jak cale stosy jRPGow z Chrono Triggerem na czele.
Grywam regularnie.
"A case to end all cases..."

-
- Bosman
A mine akurat ta gra nie rusza. Po prostu nie lubię takich klimatów. Niby świat tam jest ogromny, ale nic ciekawego na nim nie ma, a i jeszcze grafa mi się bardzo nie spodobała. A jak mi się grafa bardzo nie spodoba, to w grę nie gram i już.Jazzwhisky pisze:Ostatni cRPGiem (nie licze jRPG) jaki mnie naprawde poruszyl bylo.... Arcanum.
Coś mi się zdaje, że przez dłuższy czas nie będę grał w nic innego poza Morrowindem... W końcu muszę zrobić głowny quest oraz te z Bloodmoona i Tribunala.
EDIT
Mam dopiero 3 poziom i... Miecz Umbry, nie, nie cheaty. Po prostu zabiłem Umbrę (jakby ktoś nie wiedział, jest to jeden z silniejszych wojowników w grze z, chyba, najlepszym mieczem) Jak? Stanąłem na skałach, na które on nie mógł wejść i wpakowałem w niego jakieś 200 bełtów (oczywiście nie wszystkie trafiły) z krasnoludzkiej kuszy

...

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Ja przed wczoraj kupilem Warhammer: Mark Of Chaos, jak tylko zaczalem grac, to skonczylo sie to zawalona nocka 

Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.

-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Ja korzystając z większej ilości czasu w okresie świątecznym wróciłem do ukochanego Fallouta 2
Ta gra jest BOSKA!! Korci mnie też żeby zagrać znowu w pierwszego KOTORA, ale do tego musiałbym zrobić porządek w komputerze. A na półce czeka jeszcze Baldur's Gate 2... może się uda 

Ostatnio zmieniony niedziela, 21 stycznia 2007, 15:48 przez Ravandil, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Bosman
- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...
Ja w najbliższym czasie upgrade'uje kompa i gram w G3 już zaczołem ale... chce zoaczyć ten świat w pełnej okazałości więc czekam na lepszy procesor.
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Kok
- Kontakt:

-
- Kok
Ja giercam w Mafię. Fabuła genialna, a jak ktoś ma stalowe nerwy to po grze jest tryb "Ekstremalna jazda" gdzie są karkołomne misje by zdobyć dodatkowe, niekonwencjonalne autka. Mi została już tylko jedna misja i nie mogę znaleźć kolesia na jakimś rogu...

"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein