W co teraz gracie?

cRPG Corner
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

Mnie coraz częsciej ciągnie spowrotem do Fallouta, ale nie mam czasu na gierki :/ Może kiedyś, hmm...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Post autor: Szelmon »

BLACKSouL pisze:
Szelmon pisze: Co do Prey'a, to dodam jedynie ze zakonczenie wymiata.
A gra jaka jest? Doomopodobna? Strata czasu czy spędzę dobre 10 godzin przy dobrym shooterze?
Tja, B.O.S. czeka na swoja kolej. Wczoraj dostalem paczuszke od siorki, z pachnacym CDA, a w nim BOS i Company of Heroes. Nie moge wyjsc z podziwu jak oni to robia, tutaj te gry nadal kosztuja 25-30 euro.
Company of Heroes? Chyba chodziło Ci o Codename Panzers, bo akurat to dali w CDA. ;) A BOS wręcz wymiata, zarąbisty shooter, a zrobiony przez Techland.
Prey'a raczej bym do Dooma nie porownal. Ciezko zreszta porownac to do czegokolwiek, co wczesniej widzialem. Moze troche do Alien vs Predator.

Tak, tak, chodzilo mi o Panzers oczywiscie. Przejezyczylem sie.

BOS nie jest zrobiony przez Techland, a przez francuskie studio Kylotonn.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Alrikus
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 0
Kontakt:

Post autor: Alrikus »

A ja gram w Call of Cthulhu : Dark corners of earth. Cudo!
Obce lasy przemierzam, serce szarpie mi krtań!
Nie ze strachu - z wściekłości, z rozpaczy!
Ślad po wilczych gromadach mchy pokryły i darń,
Niedobitki los cierpią sobaczy!
Prentki
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: Prentki »

Nareszcie po tylu latach przejdę Fallouta 2...
Phoven
Bosman
Bosman

Post autor: Phoven »

Eh... tytułów jest kilka:

Disciples: Apostołowie: Święte Ziemie
Disciples II: Mroczne Proroctwo
Disciples II: Powrót Galleana
Disciples II: Bunt Elfów

Zróżnicowanie zatem duże ;)
Memo
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Post autor: Memo »

A ja od nowa przechodzę KotORa. Już piąty raz, ale nadal odkrywam nowe rzeczy. Ta gra jest wielka.

I jeszcze grałbym w Medievala II, gdyby kurier przyniósł paczkę tak jak powinien, w czwartek, ew. piątek :?.
Raz sierpem, raz młotem w czerwoną hołotę!
Odmiana nicka mego:
M: Memo; D: Mema; C: Memowi; B: Mema; N: Memem; Msc: Memie; W: Memo!
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

A ja gram w Morrowinda... Znowu. I mam zamiar go w końcu przejść, znaczy się główny wątek. Bo choć trochę w niego grałem, to zwykle po jakimś czasie stwierdzałem, że moja postać jest do bani albo że zrobiłem coś głupiego i grałem od nowa.

PS. Sciągnąłem sobie z netu fajną rasę - Dracona. Fakt, trochę przepakowany, ale nie można powiedzieć, że gra się nim za łatwo. Co prawda magia go prawie nie rusza, ale jak dostanie kilka razy z broni to pada.
...
Jazzwhisky
Pomywacz
Kontakt:

Post autor: Jazzwhisky »

Alrikus pisze:A ja gram w Call of Cthulhu : Dark corners of earth. Cudo!
Potwierdzam. NieRPG, ale imo jedna z najlepszych gier 2006 :D
Ostatni cRPGiem (nie licze jRPG) jaki mnie naprawde poruszyl bylo.... Arcanum. Mimo czasu polecam, tak jak cale stosy jRPGow z Chrono Triggerem na czele.
Grywam regularnie.
"A case to end all cases..."
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Jazzwhisky pisze:Ostatni cRPGiem (nie licze jRPG) jaki mnie naprawde poruszyl bylo.... Arcanum.
A mine akurat ta gra nie rusza. Po prostu nie lubię takich klimatów. Niby świat tam jest ogromny, ale nic ciekawego na nim nie ma, a i jeszcze grafa mi się bardzo nie spodobała. A jak mi się grafa bardzo nie spodoba, to w grę nie gram i już.

Coś mi się zdaje, że przez dłuższy czas nie będę grał w nic innego poza Morrowindem... W końcu muszę zrobić głowny quest oraz te z Bloodmoona i Tribunala.

EDIT
Mam dopiero 3 poziom i... Miecz Umbry, nie, nie cheaty. Po prostu zabiłem Umbrę (jakby ktoś nie wiedział, jest to jeden z silniejszych wojowników w grze z, chyba, najlepszym mieczem) Jak? Stanąłem na skałach, na które on nie mógł wejść i wpakowałem w niego jakieś 200 bełtów (oczywiście nie wszystkie trafiły) z krasnoludzkiej kuszy :D .
...
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Post autor: Szelmon »

Ja przed wczoraj kupilem Warhammer: Mark Of Chaos, jak tylko zaczalem grac, to skonczylo sie to zawalona nocka :D
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Ja korzystając z większej ilości czasu w okresie świątecznym wróciłem do ukochanego Fallouta 2 :D Ta gra jest BOSKA!! Korci mnie też żeby zagrać znowu w pierwszego KOTORA, ale do tego musiałbym zrobić porządek w komputerze. A na półce czeka jeszcze Baldur's Gate 2... może się uda :D
Ostatnio zmieniony niedziela, 21 stycznia 2007, 15:48 przez Ravandil, łącznie zmieniany 1 raz.
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Azrael
Bosman
Bosman
Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...

Post autor: Azrael »

Ja w najbliższym czasie upgrade'uje kompa i gram w G3 już zaczołem ale... chce zoaczyć ten świat w pełnej okazałości więc czekam na lepszy procesor.
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Belath_Nunescu
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Belath_Nunescu »

Azrael to gratuluje kompa! Jak masz wymienić tylko procesor i będzie Ci płynnie chodzic na High Detalach, to jest czego gratulować :P
"One day the sun will shine on you
Turn all your tears to laughter
One day you dreams may all come true
One day the sun will shine on you..."
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

Ja cofnąłem się w rozwoju o kilka lat i zacząłem grać w Counter Strike'a 1.6. Niedługo zacznę pogrywać w Source'a.
Pavciooo
Kok
Kok
Kontakt:

Post autor: Pavciooo »

Mmmmm też pograłbym sobie w csa, po hamachi czy coś :roll:
Tylko nie mam zbytnio z kim :P Chyba, że tu się znajdą chętni na grę ;)
I tak nikt tego nie czyta...
Pita
Tawerniany Berserk
Tawerniany Berserk
Numer GG: 9350651

Post autor: Pita »

chwilowo pocinam w Shadowgate Classick z Gameboya Colora
Har Har Har
LOD
Kok
Kok

Post autor: LOD »

Ja giercam w Mafię. Fabuła genialna, a jak ktoś ma stalowe nerwy to po grze jest tryb "Ekstremalna jazda" gdzie są karkołomne misje by zdobyć dodatkowe, niekonwencjonalne autka. Mi została już tylko jedna misja i nie mogę znaleźć kolesia na jakimś rogu...
Obrazek
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
ODPOWIEDZ