Dziwny problem
-
- Chorąży
Sry za posta pod postem ale nie ma edycji. Dajcie ją tutaj!
Jak daje opcje "Oznacz wszystkie tematy jako przeczytane" to odznacza mi tylko niektóre tamaty. Pozatym pokazuje mi się, że jakieś stare posty mam nieprzeczytane (rano wchodzę, czytam cały temat, wieczorem wchodzę patrze o jakieś nowe posty- patrze a u nic nowego)
Jak daje opcje "Oznacz wszystkie tematy jako przeczytane" to odznacza mi tylko niektóre tamaty. Pozatym pokazuje mi się, że jakieś stare posty mam nieprzeczytane (rano wchodzę, czytam cały temat, wieczorem wchodzę patrze o jakieś nowe posty- patrze a u nic nowego)
.
- BLACKs
- Tawerniany Cygan
Człowieku, ja nie mogę ze śmiechu jak na to patrzę, przynajmniej macie zabawę w szukanie moich postów XD.Problemów z logowaniem to ja nie mam ale mam za to problem taki jak BLACK.
Mnie pokazuje, że jest chyba dzień wcześniej albo dzień później, zależy jak Winda zeświruje .A co do strefy - zawsze miałem normalnie zegar ustawiony a teraz mi pokazuje, że już jest jutro
-
- Bosman
W tym temacie nie bylo edycji normalnie. A też mieliście takie coś, że przy wysylaniu posta pojawialo się: Nie możesz wysłać tak szybko posta po poprzednim. Spróbuj za chwilę?
A z tym jutrem to też miałem. Miałem też tak, żę jak przeczytałem jakiś post to on nadal był jako nieprzeczytany. Rzeczywiście bardzo dziwne rzeczy się tu działy.
A z tym jutrem to też miałem. Miałem też tak, żę jak przeczytałem jakiś post to on nadal był jako nieprzeczytany. Rzeczywiście bardzo dziwne rzeczy się tu działy.
-
- Bosman
- Numer GG: 0
Z tymi postami - przeczytany, ale nie oznaczony - to chyba w związku z tą datą.
Nie może oznaczyć postu jako przeczytanego, skoro według dat (umieszczenia i obecnego) wynika, że jeszcze go nie umieszczono. Tak mi się wydaje.
A oznacza to, że problem sam się rozwiąże
Nie może oznaczyć postu jako przeczytanego, skoro według dat (umieszczenia i obecnego) wynika, że jeszcze go nie umieszczono. Tak mi się wydaje.
A oznacza to, że problem sam się rozwiąże
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera
Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy
Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy
-
- Bosman
Fajne rzeczy się dzisiaj na forum dzieją. Chcę odpowidzieć na posta, który pojawił sie dziś rano, okazuje się, że mój post został napisany wcześniej. Kurde, jakoweś zawirowania czasowe czy coś.
A do tego momentu jak będę chciał odpowiedzieć, to moje posty pojawią się przed tymi, na które odpowiadam. A potem ktoś to przeczyta i nie będzie wiedział o co mi chodzi .Mekow pisze:A oznacza to, że problem sam się rozwiąże
-
- Bosman
- Numer GG: 0
To też przez tą datę. Forum umieszcza posty w kolejności dat. A z racji tego przesunięcia niektóre są z przyszłą i te obecne w efekcie mają wcześniejszą.Heimdall pisze:Fajne rzeczy się dzisiaj na forum dzieją. Chcę odpowidzieć na posta, który pojawił sie dziś rano, okazuje się, że mój post został napisany wcześniej. Kurde, jakoweś zawirowania czasowe czy coś.
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
-
- Bosman