Nasze Avatary...

-
- Tawerniak
- Numer GG: 5438992
- Kontakt:

- BLACKs
- Tawerniany Cygan

-
- Bosman
- Numer GG: 7524209
A Vista potrzebuje 512ram aby w ogóle ruszyła
Koniec offtopa.
Naszła mnie taka myśl, czy też może spostrzeżenie. Czy BAZYL nigdy nie zmieniał, i nie zmieni swojego avika? Nie, żebym miał coś przeciwko, ale jak już tu jesteśmy, to jeśli można się zapytać, co on przedstawia? Jak było to sorry, ale nie chce mi się lecieć przez te siedemdziesiąt kilka stron

Koniec offtopa.
Naszła mnie taka myśl, czy też może spostrzeżenie. Czy BAZYL nigdy nie zmieniał, i nie zmieni swojego avika? Nie, żebym miał coś przeciwko, ale jak już tu jesteśmy, to jeśli można się zapytać, co on przedstawia? Jak było to sorry, ale nie chce mi się lecieć przez te siedemdziesiąt kilka stron

Od dziś płacę Eurogąbkami.

- BLACKs
- Tawerniany Cygan
On przedstawia to, czym jest BAZYL - proste jak drut, wystarczy pomyśleć ;P.
Naszła mnie taka myśl, czy też może spostrzeżenie. Czy BAZYL nigdy nie zmieniał, i nie zmieni swojego avika? Nie, żebym miał coś przeciwko, ale jak już tu jesteśmy, to jeśli można się zapytać, co on przedstawia? Jak było to sorry, ale nie chce mi się lecieć przez te siedemdziesiąt kilka stron Wink

-
- Bosman
Avatar BAZYLa przedstawia Śfinstera, jest to pomnik, który stoi w Gorzowie Wlkp. Na jego temat było troche powiedziane w temacie: Czy BAZYL to różowa pluszowa jaszczurka? Tutaj: http://www.tawerna.rpg.pl/forum/viewtop ... &start=272
...

- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:

-
- Bosman

- BLACKs
- Tawerniany Cygan
Chyba zmienię go na Dunealope'a z Vampire HunteraSethra pisze:A obecny avatarek BLACKSouL'a przedstawia wielkiego pogromcę wampirów Alucarda, z agencji Hellsing. ;>

Za tym stoi fds, pewno umieścił Twoje posty w swojej prywatnej kolekcji, obok moich postów, które pisałem po... Ekhm.PS. Przed chwilą napisałem tu posta, a posta ni ma, tak jak i dwóch postów Force'a. Co się z nimi stało? Czyżby były nie na temat Wink ?

-
- Bosman
Nie, to na pewno była Falka. fds-a nie było wtedy na forum, poza tym on kasuje tylko posty pisane nie na trzeźwoBLACKSouL pisze:Za tym stoi fds, pewno umieścił Twoje posty w swojej prywatnej kolekcji, obok moich postów, które pisałem po... Ekhm.

Nie no, nie wolno tak co chwilę zmieniać avów, to nie przystoi... Avatar powinno się mieć jeden, a porządny (no, powiedzmy, jeden na dwa miesiąceBLACKSouL pisze:Chyba zmienię go na Dunealope'a z Vampire Huntera.

...

- BLACKs
- Tawerniany Cygan
Pokaż mi chociaż jedną osobę, która pisała tutaj nie na trzeźwo. Dawaj
Nie, to na pewno była Falka. fds-a nie było wtedy na forum, poza tym on kasuje tylko posty pisane nie na trzeźwo Wink .

On nie pasuje do mojej cery ;(Nie no, nie wolno tak co chwilę zmieniać avów, to nie przystoi... Avatar powinno się mieć jeden, a porządny (no, powiedzmy, jeden na dwa miesiące Wink .

-
- Bosman
BLACKSouL pisze:Pokaż mi chociaż jedną osobę, która pisała tutaj nie na trzeźwo. Dawaj![]()
BLACKSouL zdemaskowany!!!BLACKSouL pisze:Najdziwniejsza pora?
22.30, gdy byłem lekko nietrzeźwy (fds coś o tym wie).
No, biorąc pod uwagę twoje foty wrzucone na forum, to muszę przyznać rację :p. Ale ciesz się, żę nie masz takiego nosa jak ten gościu na twoim avatarze, bo zamiast BLACKSouL musiałbyś nazwać się KulfonBLACKSouL pisze:On nie pasuje do mojej cery ;(

...

-
- Tawerniak
- Numer GG: 5438992
- Kontakt: