Sympatyczny Bobik Khaz... Jak będę miał czas to może też go trochę zmakabryzuje...;-D
Rydzyka mogę zmniejszyć bez problemu, ale przerobie później...
A w konkursie na Avik, już w pierwszej edycji miała być "naj przeróbka", ale nie chcieliśmy komplikować (czyli bynajmniej nie jest to nowy pomysł ;-P) - za to w drugiej znajdzie się niemal napewno, chociażby ze wspomnianego gdzieś wyżej powodu ;-P ;-D
OK:
Przerobię później i przeróbkę wrzuce do tego posta (także wracajcie do niego co jakiś czas ;-P )
Edit:
Dzisiaj nie mam czasu zrobić wysokojakościowej, złożonej przeróbki, więc stawiam na pomysł
Oto największy Złoczyńca 3-czasów! Nieślubne dziecko Tadka i Harrego!
Ostatnio zmieniony wtorek, 1 lutego 2005, 20:07 przez MAd Phantom, łącznie zmieniany 1 raz.
khazar .. wiesz ja bym odwrocil pentagram bo teraz to to troche smiesznie wyglada. Bo pentagram z czubkiem na gorze to dobry znak.. Ale i tak twoja przerobka jest najlepsza
O. Rydzyk został przyłapany na paleniu papierosów i zjadaniu własnych smarków przez naszego paparazzi dziś wieczorem. Złośliwy komentarz jest rówinież jego dziełem.
ej mad! mam dla ciebie miszyn imposible jezeli ladnie przerobisz moje ocko obojetnie ktore zeby wyplywala z niego b. realistyczna lza to medziesz giga mega super jamodyl!! nie podpuszczam cie
Niejestem pewien czy o to Ci chodziło (jeśli nie to krzycz), ale przetestowałem nowy efekt... nie mam czasu w najbliższym czasie na "zabawę" w szczegółową obróbkę: &
hmmm... patrzę na to i dochodzę do wniosku, że oko nieco bajkowe (ale to akurat nie problem), ale łza trochę źle wyszła (płasko)... może jutro wrzucę coś lepszego
Ostatnio zmieniony środa, 2 lutego 2005, 19:04 przez MAd Phantom, łącznie zmieniany 1 raz.
łoł!! MAD to czarne jest naprawde dobre!! Czy ono mialo wygladac jak oko kruka? Jak tak to ci b. dobrze wyszlo. A jesli chodzi o łezke to faktycznie troche plaskie ale dasz rade wierze w ciebie. Przy okazji nauczysz sie czegos nowego i udoskonalisz swoje umiejetnosci (hehe lizustwo )
Wiem już jak zrobić lepszą łezkę (a łza to nie tylko łza! To całe oko! Muszą być "świeczki" itp.) tylko chwilowo nie mam na to czasu... A to czarne oczko miało po prostu wyjść fajnie - i wyszło
Agent Prowadzący Rydzyx, na chwile przed "dezaktywacją":