Khazarowe przróbki (szczególnie dwie ostatnie) niby proste pomysłem i jeszcze prostsze techniką i jakością wykonania (wszak co Paint, to Paint ;-P), a mimo tego całkiem sympatyczne i milutkie... prawie tak jak Killer Ciecho (PRAWIE ;-P ;-P ;-P)
W związku z tym, że to prawie 20-sta strona tego tematu, chciałbym zrobić jego podsumowanie. Prezentuję tu WSZYSTKIE aviki, przeróbki tychże avików, obrazki i co tam jeszcze chcecie, jakie zostały tu umieszczone od początku istnienia tematu. Proszę bardzo:
moze by tak zrobic tabelke. W jednej kolumnie bylyby wszystkie przerob np. avata Khazara ponumerowane i wtedy tylko by sie wpisywalo symbol np. K1, K2, Dsa5 albo jakos tak
Po pierwsze - komu by się chciało to zrobić ;-P
Po drugie... raczej za mało jest forumowiczów by głosować naponad 100 pozycji (nawet jeśliby odrzucić nie-aviki, i starsze formy (np. swojego Bob'a dałem łącznie 5 razy, a tylko piąta forma jako "finalna" i trafiłaby do tabelki) i tak zostaej tego sporo)... ale jak Ci sie nudzi to możesz to zorganizować - chętnie zagłosuję ;-P Już lepiej poprostu do następnej edycji konkursu na avik, dodam kategorie "naj przeróbka" i każdy "artysta" zgłosi powiedzmy dwie czy trzy swoje przeróbki.... ale to kiedyś, kiedyś ;-P
Cóż, takiej wieeelkiej tabelki to nawet mi się nie chciałoby się robić (a chciało mi się przejrzeć cały ten temat i zebrać KAŻDY obrazek, jaki na nim znalazłem). Wolę ten pomysł MAda, żeby dodać kategorię "Naj przeróbka". Możeby jeszcze dodać jeszcze jedną pozycję: "Najlepszy Bob" . A z tą naj przeróbką, to lepiej premyśleć (i pomysł odrzucić), bo i tak wygra MAd. No bo popatrzcie na jego przeróbki. Ktoś mu w tym dorównuje?
Khazar pisze:Możeby jeszcze dodać jeszcze jedną pozycję: "Najlepszy Bob" .
Niezły pomysł. A Przy okazji... Oto poprawiony Bob satanista (version by Runiq):
Khazar pisze:A z tą naj przeróbką, to lepiej premyśleć (i pomysł odrzucić), bo i tak wygra MAd. No bo popatrzcie na jego przeróbki. Ktoś mu w tym dorównuje?
No wiesz co, Runiq. Żeby na forum umieszczać nasze prywatne texty (patrz: "Kfiatki z życia" w "Tafernie"). O nie, nie daruję. Naruszyłeś moją (no dobra, naszą) prywatność. To ja w odwecie pobawiłem się twoim avikiem. Proszę bardzo: