[Lineage II] PvP1

-
- Kok
- Numer GG: 3327785
Jak ja zadnym ofensywnych czarow prawnie nie mam a summona mi nie zabil zadnego nikt to nie mam co za bardzo czarowac chyba...
Servitor haste, servitor mighty, servitor heal(bo chyba troche mu tam zeszlo przez to nawalanie memo we mnie) wind shackle w memo, wind shackle w gorasa, battle heal na blinda tyle razy ile zdaze do konca rundy albo poki całkiem mu hp nie zregeneruje(jak tak sie stanie to strzelam w gorasa)
Servitor haste, servitor mighty, servitor heal(bo chyba troche mu tam zeszlo przez to nawalanie memo we mnie) wind shackle w memo, wind shackle w gorasa, battle heal na blinda tyle razy ile zdaze do konca rundy albo poki całkiem mu hp nie zregeneruje(jak tak sie stanie to strzelam w gorasa)
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.
Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.

-
- Kok
- Kontakt:

-
- Kok
- Kontakt:
ok szybki upek
Po potężnych atakach wrogów padli:
-AC
-Blind
-Goras
Seto i Tomek oberwali trochę od łuczników.
Nadir nie musiał leczyć shadowa, gdyż ten ma pasywny Vampiric Rage i sam się leczył przez atakowanie Gorasa.
Trup AC pozostał na placu walki nawet po jego smierci i dalej domyślnie goni i nawala Zgona (ale AC już nie ma nad nim kontroli). Trup będzie to robił tak długo, aż któryś z nich padnie, albo zostanie zestunowany/uśpiony (w takim wypadku trup nie będzie już mógł nikogo atakować, a jak ktoś zaatakuje jego to będzie uciekać)
Mr.Z ma mane tylko na strzelanie
Ant ma tylko na jeden czar.
Tomek ma 1/3MP
Deep 2/3MP
Memo 1/5MP (tańce na początku zużyły prawie całą MP, ale trochę się zregenerowało.)
Seto 1/3MP
Nadir 2/3MP
Mapka prawie się nuie zmieniła, poza tym, że nie ma na niej już 3 graczy
Po potężnych atakach wrogów padli:
-AC
-Blind
-Goras
Seto i Tomek oberwali trochę od łuczników.
Nadir nie musiał leczyć shadowa, gdyż ten ma pasywny Vampiric Rage i sam się leczył przez atakowanie Gorasa.
Trup AC pozostał na placu walki nawet po jego smierci i dalej domyślnie goni i nawala Zgona (ale AC już nie ma nad nim kontroli). Trup będzie to robił tak długo, aż któryś z nich padnie, albo zostanie zestunowany/uśpiony (w takim wypadku trup nie będzie już mógł nikogo atakować, a jak ktoś zaatakuje jego to będzie uciekać)
Mr.Z ma mane tylko na strzelanie
Ant ma tylko na jeden czar.
Tomek ma 1/3MP
Deep 2/3MP
Memo 1/5MP (tańce na początku zużyły prawie całą MP, ale trochę się zregenerowało.)
Seto 1/3MP
Nadir 2/3MP
Mapka prawie się nuie zmieniła, poza tym, że nie ma na niej już 3 graczy

I tak nikt tego nie czyta...

-
- Chorąży
Nawalam wrogów ze zwykłych shotów. Jak ktoś jest w dużoj potrzebie z naszych to walę w jego przeciwnika/przeciwników z Double Shota.
EDIT: Niechże będzie to Tomek
EDIT: Niechże będzie to Tomek
Ostatnio zmieniony czwartek, 9 listopada 2006, 20:57 przez Deep, łącznie zmieniany 1 raz.
.

-
- Kok
Shadow atakuje Memo. Strzelam tez w niego.
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

-
- Kok
- Kontakt:

-
- Bosman
- Numer GG: 2248735
- Kontakt:

-
- Mat
- Kontakt:

-
- Kok
- Kontakt:
Dobra dokończę tą sesję żeby nie było 
Deep poranił trochę Tomka, ale tamten dobiegł do niego i zasadził mu blowa co ostro poraniło łucznika, który obecnie jest w tarapatach.
Seto padł pod ostrzałem Mr.Z, Memo dostał z czarów, łuku i shadowa i oberwał już nieźle, ale stoi niewzruszony
Ant po rzuceniu czaru usiadł sobie w celu regenerowania many, na szczęście nikt go nie atakuje...

Deep poranił trochę Tomka, ale tamten dobiegł do niego i zasadził mu blowa co ostro poraniło łucznika, który obecnie jest w tarapatach.
Seto padł pod ostrzałem Mr.Z, Memo dostał z czarów, łuku i shadowa i oberwał już nieźle, ale stoi niewzruszony

Ant po rzuceniu czaru usiadł sobie w celu regenerowania many, na szczęście nikt go nie atakuje...
I tak nikt tego nie czyta...

-
- Kok
Shadow w Memo, wind shacle w Tomka, strzelam w Memo, battle heal na deepa.

-
- Kok
Shadow w Memo, wind shacle w Tomka, strzelam w Memo, battle heal na deepa.
btw to kto zyje i jak sie ma sytuacja na mapie?:P
btw to kto zyje i jak sie ma sytuacja na mapie?:P

-
- Kok
- Kontakt:

-
- Kok
- Kontakt: