[II Wojna Światowa] Naloty na Włochy

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

Hose i Dalor
Dwóch mężczyzn zgłosiło się w gabinecie dowódca.
Pułkownik Catchart spojrzał na was bacznyb wzrokiem: - Jeszcze nie zostałem generałem ale mozecie sobie lecieć - Sprawnie wypisał świstek uprawniający was do lotu do Rzymu.

Wszyscy
Czas do obiadu zleciałbardzo szybko. Gdy zebrali się wszyscy na stołówce, głos zabrał pułkownik Korn.
- Czy jest jeszcze ktoś chętny aby lecieć do Rzymu? Potrzebujemy pilota.
Zauważyliście jak kilku mężczyzn zgłosiło się.
Jeszcze ktoś chce lecieć?
.
Bard
Szczur Lądowy

Post autor: Bard »

Paul
"Lot transportowy... lecę"

Pobiegł do biura generała.
- Panie generale, chcę się zgłosić do lotu transportowego do Rzymu jako mechanik!

"Mam nadzieję, że się zgodzi... bezczynność mnie zabija..."

(przepraszam ale nie miałem dostępu do neta... ;/)
Wasyl
Szczur Lądowy

Post autor: Wasyl »

Mike "Piącha" Peterson
Po krótkim namysle skierował sie szybkim krokiem do gabinetu pułkownika, od dawna nikomu nie przywalił a po otrzymaniu informacji o dodatkowych lotach miał chęć złamać komuś szczękę więc lot do Rzymu był idealną okazją do ziszczenia jego pragnień.
Gdy dotarł na miejsce stanął przed dowódcą wyprężony jak struna zasalutował i stanowczym tonem rzucił: Kapral Peterson zgłasza się na ochotnika do lotu transportowego do Rzymu sir. Po czym nie zmieniając postawy czekał cierpliwie na decyzje dowódcy.
"Każdy człowiek może być gotów by zabijać. Samuraj jest gotów umrzeć."
Hose15
Bombardier
Bombardier

Post autor: Hose15 »

Scott "Ważka" Wilson
Scott przyglądał się całemu wydarzeniu. Po chwili wstał od stołu i powiedział donośnym głosem:
-Pułkowniku! Gdzie mamy się stawić na ten lot??!
Czerwona Orientalna Prawica
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

Wszyscy,którzy się zgłosili zostalio przyjęci. Zgłosić się macie w wieży kontrolnej z karteczką od pułkownika a oni wskażą wam samolot.
Sorry, ze taki badziewny upek ale nie mam teraz za bardzo czasu
.
Hose15
Bombardier
Bombardier

Post autor: Hose15 »

Scott "Ważka" Wilson
"Nareszcie jakaś ciekawa misja. Mam nadzieję, że nie będzie za wiele ofiar i nie będe potrzebny". Scott dokończył szybko obiad. Schował świstek głęboko do kieszeni. Pilnował go jak oka w głowie. Po zjedzeniu obiadu udał się do wieży kontrolnej z karteczką.
Czerwona Orientalna Prawica
Zablokowany