Nasze Avatary...

-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Ależ mam: o, tutaj jest i czekał na zmniejszenie. Jednak w ramach protestu przeciwko reklamie Coca Coli (której nie lubię - wolę Pepsi) i promowaniu dziadka w czerwonach ciuszkach tego nie zrobię.
Chociaż bardzo możliwe, że aby wprowadzić świąteczny nastrój, wrzucę sobie na avika to: lisica zamiast wiewiórki ;)
Chociaż bardzo możliwe, że aby wprowadzić świąteczny nastrój, wrzucę sobie na avika to: lisica zamiast wiewiórki ;)
Sblam! | "Orły są duże i tupią"

-
- Chorąży

-
- Tawerniana Wiewiórka
- Kontakt:
Duży i wyraźny jest, żeby było widać, że świąteczny - na mniejszym nie da się zauważyć świątecznej laski do lizania i kokardek ;)
Ale muszę przyznać, że blond-wiewiórka wróci po świętach, bo ten lisowaty avik już mi się znudził :D
A co do Opery i Fx-a - logo Firefoksa mi się bardzo podoba i zawsze mi się podobało (i to jest jedyna rzecz w tej przeglądarce, którą lubię). Nie moja wina, że Opera ma nudnego 'avika' ;)
Ale muszę przyznać, że blond-wiewiórka wróci po świętach, bo ten lisowaty avik już mi się znudził :D
A co do Opery i Fx-a - logo Firefoksa mi się bardzo podoba i zawsze mi się podobało (i to jest jedyna rzecz w tej przeglądarce, którą lubię). Nie moja wina, że Opera ma nudnego 'avika' ;)

-
- Kok
- Numer GG: 3327785
Falka... No ja to bym chcial taki prezent na świeta dostac, jaki sugerujesz w avku (znaczy chodzi o to zeby byla kobita tak zapakowana a nie lis
). Juz zazdroszcze Kornelowi 

Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.
Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.

-
- Bosman
- Numer GG: 7524209

-
- Kok
- Numer GG: 3327785
No to ładną burzę nam rozpętała Falka...
Osobiscie nie robi mi różnicy czy duży czy mały, i tak nie zmienie swojego
Tylko powstaje zasadniczy problem- duze avki=więcej pamięci=większe koszty utrzymania. Wole mieć mniejsze avki i nie oglądać pod koniec miesiąca tego paskudnego napisu "BANDWITH EXCEEDED" :/

Tylko powstaje zasadniczy problem- duze avki=więcej pamięci=większe koszty utrzymania. Wole mieć mniejsze avki i nie oglądać pod koniec miesiąca tego paskudnego napisu "BANDWITH EXCEEDED" :/
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

-
- Mat

-
- Bombardier
- Kontakt:
Ale przecież można zrobić tak, że rozmiary zwiększa się do 150x150, ale wagę w kilobajtach zostawia się 29. W ten sposób avki będą większe, a zjadanej pamięci będzie tyle samo. Chyba. Chociaż szczerze mówiąc kij mnie to boli, bo mi 100x100 starczy ;p.Tylko powstaje zasadniczy problem- duze avki=więcej pamięci=większe koszty utrzymania. Wole mieć mniejsze avki i nie oglądać pod koniec miesiąca tego paskudnego napisu "BANDWITH EXCEEDED" :/
Raz sierpem, raz młotem w czerwoną hołotę!
Odmiana nicka mego:
M: Memo; D: Mema; C: Memowi; B: Mema; N: Memem; Msc: Memie; W: Memo!
Odmiana nicka mego:
M: Memo; D: Mema; C: Memowi; B: Mema; N: Memem; Msc: Memie; W: Memo!

- Solarius Scorch
- Bosman
- Numer GG: 0
Taaa, a moze nawet Tawerniana Ultra Vixen...Heimdall pisze:Falka, już się wiewiórki znudzily i za lisy się bierzesz? Będziesz musiała sobie zmienić rangę na: Tawerniana Lisica.

Co do rozmiarow: 100 x 100 = 10 000. Tyle pikseli kazdemu wystarczy, prawda?

Z drugiej strony moderatorzy itp. moga sobie robic, co chca - bo sa moderatorami. Po co komu wladza, jesli nie niesie ze soba przywilejow?

-
- Tawerniana Wiewiórka
- Kontakt:
A teraz zostanę znienawidzona: nie będzie większych avików. I tak sama bez konsultacji z innymi modami i adminami powiększyłam ich rozmar do 100x100 parę miesięcy temu, więc nie mam prawa robić tego dalej ;)
Mój avik jest odpowiedzią na te świąteczne - ja nie lubię patrzeć na czerwone czapeczki, to Wy też się męczcie i patrzecie na lisicę wielką jak krowa ;>
Te 9.6 KB to prawie tyle co obrazek w sygnaturce shade'a (7.8 KB), więc tylko mnie się czepiajcie :P Gorsze od avików są duże sygnaturki ;)
Co do moderatorskich przywilejów - jestem adminką i mam władzę, którą niecnie wykorzystuję :>
Mój avik jest odpowiedzią na te świąteczne - ja nie lubię patrzeć na czerwone czapeczki, to Wy też się męczcie i patrzecie na lisicę wielką jak krowa ;>
Te 9.6 KB to prawie tyle co obrazek w sygnaturce shade'a (7.8 KB), więc tylko mnie się czepiajcie :P Gorsze od avików są duże sygnaturki ;)
Co do moderatorskich przywilejów - jestem adminką i mam władzę, którą niecnie wykorzystuję :>