Nasze Avatary...

-
- Marynarz
- Numer GG: 0
- Kontakt:

-
- Tawerniany Zabójca Trolli
- Numer GG: 6386578
- Kontakt:

-
- Bosman
- Numer GG: 0
Zmieniam (tymczasowo) na świąteczny 

Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera
Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera

Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy

-
- Bosman
Hehe, przypomniało mi się jak kidyś co chwilę zmieniałem ava, żeby zobaczyż jak się będzie prezentował na forum. Potem wróciłem do tego pierwszego, ale jak ktoś był akurat na forum, to pewnie się dziwił, że co chwilę mam coś innegoDeep pisze:ja również nie cierpię jak ktoś miesza avkami.

Racja, ale najlesza to była wiewióra zapychająca Spidermana w głowęDeep pisze:Black, poprzedni był lepszy

...

- BLACKs
- Tawerniany Cygan

-
- Bosman

- BLACKs
- Tawerniany Cygan
Ale z innego ujęcia i o innej kolorystyce XD, nie plagiat tylko wykorzystanie tego samego pomysłu z drobnymi zmianami jako własnego :].Heimdall pisze:Niby dlaczego?BLACKSouL pisze:Obydwa avki były takie sprośne, a nie chcę się nikomu kojarzyć ze zboczeńcem ;P.
Lepiej być zboczeńcem niż plagiatorem. Już pisałem, że t0m3ek ma prawie identycznego avatara.

-
- Bosman
Hm, chyba za chwilę wezmę twój av, dorysuję mu trochę większe oczy, gluty lecące z nosa i w miejsce kilku zębów wstawię czarne dziury. Żeby nie było to jeszcze trochę zmienię kolorystykę, i już mam nowego ava, który wcale nie jest żadnym plagiatem, tylko wykorzystuje ten sam pomysłBLACKSouL pisze:Ale z innego ujęcia i o innej kolorystyce XD, nie plagiat tylko wykorzystanie tego samego pomysłu z drobnymi zmianami jako własnego :].

...

-
- Tawerniak
- Numer GG: 5438992
- Kontakt:

-
- Bosman
W pierwszej chwili pomyślałem, że BAZYL ma nam coś do przekazana. No i czytam: Pozdro dla wszystkich ziomali od BAZYLa...nie...od BLACKABLACKSouL pisze:Heimdall, a teraz jestem oryginalny czy nie? Bo już sam nie wiem :].
[Boję się tego, co zrobi ze mną admin jak zobaczy avka]

Więc coś cipo wiem: Teraz to pałka się letko przegła

...

-
- Bosman
Nie chciałem cię obrazić, tak sobie napisałem, żeby... było fajnie 
Nie chodziło mi o wiem, cipo,
tylko o ci powiem
.
Nie wiem czy to od tego, ale od czasu tych masowych zmian avików, jakoś mi się forum kilka razy dłużej ładuje. Normanie coś mnie strzela, jak muszę czekać aż mi się włączy jakiś temat.

Nie chodziło mi o wiem, cipo,
tylko o ci powiem

Nie wiem czy to od tego, ale od czasu tych masowych zmian avików, jakoś mi się forum kilka razy dłużej ładuje. Normanie coś mnie strzela, jak muszę czekać aż mi się włączy jakiś temat.
...