Doomsday Device

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Zablokowany
szturm
Mat
Mat
Numer GG: 8991900
Kontakt:

Doomsday Device

Post autor: szturm »

Sesje czas zaczac...

A wiec na wstepie troche formalnosci. Piszemy w trzeciej osobie. I sesja typowo storytellingowa. Czyli mniej wiecej im wiecej piszesz, tym dluzej zyjesz. XD

Kazda wypowiedz powinna wygladac mniej wiecej tak:

[Nick]

To, co postac robi, piszemy tak.

To, co mowi, tak.

*tak to, co mysli*

Tak wszystko poza sesja

Gracze:

Deep - Ściągacz - snajper

Bielik - Bielik - szpieg

Sethra- Kirke - technik

Kaczor - Janus -zabojca

ENJOY ^^

[Wszyscy]

Po konferencji zostaliscie zaproszeni do jednego z pokoi. Wnetrze pomieszczenia bylo dziwne, nie pasowalo do bogactwa willi. Inwentarz ograniczal sie do metalowego stolu, 6 krzesel, i szeregu szuflad przy scianach. Chwile po tym, jak zajeliscie miejsca, do pokoju wszedl Powell z plikiem dokumentow pod pacha. Zasiadl u szczytu stolu, polozyl dokumenty przed soba i zaczal mowic:
Witam szanowne towarzystwo. Przejdzmy do konkretow. Jako czteroosobowy zespol bedziecie tworzyc 'Redentors'. Waszym zadaniem jest dowiedzenie sie jak najwiecej o naszym rosyjskim koledze, znalezienie go, i zabicie. Sa jakies pytania? Nie? To dobrze. Pamietajcie, swiat jest teraz uzalezniony od was. Powodzenia...
- Mezczyzna wyszedl, dajac wam czas na spisanie potrzebnego ekwipunku i zapoznanie sie ze soba.
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

I think you're the same as me...
Sethra
Szczur Lądowy

Post autor: Sethra »

Kirke
*hmmm chyba nikomu się śpieszy*
Wstaje i się grzecznie ukłania przedstawiając.
-Witam was wszystkich. Jestem Celina Szturmnieta. Mój kryptonim to Kirke.
Uśmiecham się do wszystkich i rozglądam się, sprawdzając jakie wrażenie robie. Siadam by zacząć pisać.
dwa pistolety Five seveN (wersja amerykańska)
skrzynka podstawowych narzędzi do montowania i rozmontowywania
dwie kabury jedna na łydke, a druga przez ramie
C4 i zapalnik niekontaktowy
laptop
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

Ściągacz

Drobnej budowy mężczyzna wstał z siedzenia i spojrzał spokojnie na współtowarzyszy oceniając ich wzrokiem.
- Witam. Zazywam się Johny Danver ale mówcie mi Ściągacz. Z zawodu jestem snajperem. - Ściągacz przywitał się po kolei z każdym w pokoju po czym wziął długopis i kartkę i usiadł.
Zapisał:
M40 A2 (z celownikiem optycznym naturalnie),
Glock 17,
Lornetka,
porządny plecak,
nieco prowiantu,
rolkę bandarzy,
aspiryna,
tabletki na gardło

Gdy wszystko napisał, wyprostował się i poczekał aż wszyscy skończą.
.
Kaczor
Marynarz
Marynarz

Post autor: Kaczor »

Janus

Janus zapisuje na kartceSig P266, nóż bojowy, noktowizor, dobry plecak, lornetka, granat dymny sztuk 2, opatrunki, adrenalina sztuk 2, środku uspokajajace, butelka wody niegazowanej 1/2 litra batonik energetyczny sztuk 5, HK UMP 9 poczym wstaje, rozgląda się po sali i mówi krótko
Witam. Nazywam się Giovanni Boccaccio, jestem zabójcą.Następnie siada i czeka aż inni skończą. *mam nadzieję że to profesjonaliści....*
Bielik
Mat
Mat
Numer GG: 5800256

Post autor: Bielik »

Bielik

Eh... Witam was wszystkich....- powiedziałem po czym napisałem na kartce, że potrzebna jest mi lornetka wyciszona broń kalibru 9mm i jakiś lekki karabinek szturmowy z celownikiem laserowym. Jakieś narzędzi do pierwszej pomocy. Nóż i kilka granatów. Po zapisaniu kartki dopowiedziałem Aha... Nazywam się Mark Evans ale mówcie mi Bielik
Stare chińskie przysłowie mówi: "Jak nie wiesz co powiedzieć, to powiedz stare chińskie przysłowie"
Zablokowany