Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Nawet najbardziej zadbany podpisze sie pod tym co mowi twoj.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Hmmm, może to przez to, że dopiero co wróciłem z 4h przechadzki po cmentarzu i jestem zziąbnięty. Wszelkich urażonych przepraszam za tak straszliwe gafy
ha. Teraz w moim avku jest moja Biblia. Ale jak znajdę coś stosowniejszego to zmnienię
Macie może jakieś fajne strony z avkami? Skąd wy w ogóle, kurcze, biezecie te avatary?
A widzieliście avatara gościa, co się nazywa P.K(ot).L (lub jakoś tak)? Zabójczy hehe, ale po jakimś czasie zaczyna się we łbie kręcić
A może by tak każdy pisał, czyjego avatara typuje jako najlepszy avatar Forum Tawerny. Zrobiłby sie nam mały konkursik.
Jak dla mnie bezkonkurencyjny jest Adriano89 [brawa!!!!!!]
No, muszę przyznać, że całkiem niezły avatar, ale i tak nie zanosi się na to, żeby ktoś przebił Adriano. Swoją drogą, awatary własnej roboty są najlepsze, niestety mi brakuje talentu, coby sobie takiego sprawić.
Polecam strone http://www.dookyweb.com/avatars.swf można tu zrobic avika, potem printscreena i do painta. To na przykład ja (okulary zastapione wizjerem vegety)