Jak się tak boicie demonicznej mocy MAda to po kiego kija przyjmujecie od niego te cukierki? Mamy Was nigdy ie uczyły, że od Obcych (tak, tak...od Xenomorphów, którym MAd zapewne jest ) cukierków się nie przyjmuje?
A tak dla odmiany, to ja MAda NIE poproszę o demoniczną (ani jakąkolwiek inną) przeróbkę Kota z Cheshire (jest wystarczająco demoniczny bez przeróbek ). Co więcej takowe będą niemile widziane
Mój avatar jest nieco zbyt szczegółowy na demoniczność, więc o nic nie proszę, poza tym runy by się spopieliły.
Ale jakby komuś ładnie wyszedł, z wielką chęcią zboaczę .
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
Radkoff, to moj awatar! Wiesz ile kasy stracilem w f2 na psycho? a ty sobie bezczelnie podporzadkowujesz mojego awatara heh jestem ciekaw czy Runiq znowu zmieni awatara. Ten ma "naryte w bani" - jak mawia moj skejtowski sasiad.
Suhar to obczaj se mojego Avika jest przerobiony przez Mada Phantoma (jeszcze raz dla niego PZDR i wielke dzienxx) a co do avika runiq'a ten jest duuuużo lepszy od poprzednich...jak sam mawia trafił w swój gust:) (nareszcieeeeeeeeee)
Suhar pisze:Radkoff, to moj awatar! Wiesz ile kasy stracilem w f2 na psycho? a ty sobie bezczelnie podporzadkowujesz mojego awatara
Ale psycho i tak by się nie zmieścił. Avatar musi być o max. wymiarach 100x80, w .jpg lub .gif (a może i w jeszcze czymś). Chyba, żebys obciął. [Po co zaraz obcinać? Zawsze można po prostu zmniejszyć i już - dop. MAd Phantom]
Suhar pisze:heh jestem ciekaw czy Runiq znowu zmieni awatara.
Oj, długo nie zmienię! Ten mi się podoba . Jest tam napisane "Runiq" w runach krasnoludzkich.
Suhar pisze:Ten ma "naryte w bani" - jak mawia moj skejtowski sasiad.
Tutaj zabłąkany krasnal- gryfi jeździec, którego ktoś może przygarnąć(choć myślałem raczej o Waltosie)
Ten avik też został wyekstraktowany z tapety, jak ktoś chce avika z Warcrafta lub World of Warcraft niech pisze a ja jakiegos może skołuje. Piszcie też jak chcecie tapete, z której urwał sie krasnal to wrzuce linka
Dzięki za intencje, ale nie wezmę tego avika. Czemu? Bo jest on ciut niewyraźny (widze na nim krasnoluda, ale gdybyś nie napisał, to bym od razu nie rozszyfrował, że siedzi on na gryfie), poza tym taki avik by nie pasowal do mnie - ja mam dziwne i śmieszne avatary... no chyba, że przerobisz specjalnie dla mnie obrazek
Mówisz-masz. Oto pijany krasnal Waltos w szlafmycy i ze sztandarem klanu MacWaltosów.
Wiem, ze brak mi talentu Mata ale mam już pierwszą potencjalną ofiare do avika z mym logiem!
Ja zaproponuje co przeróbke by perzyn ale nie wiem czy ją zechcesz, w końcu MAt ma talent i photoshopa a ja mam tylko painta (i nie narzekam bynajmniej na to, że Mat ma lepszy sprzęt tylko ze mi brak umiejętności:P)
W ramach wyjaśnienia moja wersja ukazuje Lukasa póldemona dzierżącego płomienny miecz model Balrog 2000 otoczonego zielona poswiatą energii chaosu. A wszystkie te cuda na kiju na tle nocnego nieba. A i jeszcze jedno dzięki Lukas, to naprawde dodało mi pewności siebie i wiary w mozliwości zarówno moje jak painta.