[rSS 4] Studenckie życie...

-
- Marynarz

-
- Mat
- Numer GG: 8991900
- Kontakt:
*O ja pierdole... Jeszcze zaczna tu jakis pop puszczac, to sie zastrzele. Ale przynajmniej browar darmowy.*
Wzial z pierwszego lepszego baru butelke piwa, usiadl przy wolnym stoliku, otworzyl butelke i pijac, rozejrzal sie po sali. * a noz w morde kogos znajomego sie wyczai...*
Wzial z pierwszego lepszego baru butelke piwa, usiadl przy wolnym stoliku, otworzyl butelke i pijac, rozejrzal sie po sali. * a noz w morde kogos znajomego sie wyczai...*
szturm! a nie Szturm -.-
Tim, tirim tim.
I think you're the same as me...
Tim, tirim tim.
I think you're the same as me...

-
- Kok
- Numer GG: 1692393
- Kontakt:

-
- Chorąży
- Numer GG: 777575

-
- Kok
- Kontakt:
Adrian
Skanując teren znowuujrzałeś poszukiwaną wcześniej Kaśkę przy barku rozmawiającą z kelnerem.
Kasia
- To ci powinno posmakować
podał Ci drink zielono - czerwony
- na koszt firmy.
Jakub
Ogolnie nic wielkiego się nie działo, choć trzeba przyznac troche dziewczyn zobaczyłeś. Nawet spodobała Ci się jedna Gotka siedząca sobie w loży samotnie w ciemnym koncie i pisząca cos w swym skurzanym notesie.
Krzysiek
marta zeszła z Twych kolan i usiadła obok.
- A gdzie studiujesz jeśli można spytać? A mozę już pracujesz? Czy masz dziewczynę?
Skanując teren znowuujrzałeś poszukiwaną wcześniej Kaśkę przy barku rozmawiającą z kelnerem.
Kasia
- To ci powinno posmakować
podał Ci drink zielono - czerwony
- na koszt firmy.
Jakub
Ogolnie nic wielkiego się nie działo, choć trzeba przyznac troche dziewczyn zobaczyłeś. Nawet spodobała Ci się jedna Gotka siedząca sobie w loży samotnie w ciemnym koncie i pisząca cos w swym skurzanym notesie.
Krzysiek
marta zeszła z Twych kolan i usiadła obok.
- A gdzie studiujesz jeśli można spytać? A mozę już pracujesz? Czy masz dziewczynę?
Ostatnio zmieniony sobota, 21 października 2006, 22:09 przez Artos, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Marynarz

-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
- niemam dziewczyny "chwalić boga" studiuję tak parcuję tak ech 8 bite at podstawowki 4 liceum matura na 5 piaty rok na uczelni a myslalem ze chwycilem boga za stopy i co widze 890 zl rany jakby mi ktos w pysk dał bracia polonisci bracia intelektualisci niedajcie sie- Krzysiu neico sie uspokoił poczym powiedział - Będę belfrem od polskieko będę

-
- Mat
- Kontakt:

-
- Marynarz

-
- Kok
- Kontakt:
Kasia, Adrian
rozmawiacie miedzy sobą
Krzysiek
Dobiłeś ją na chwilę, szczególnie tekstem: "Będę belfrem od polskieko będę", lecz szybko się pozbierała
- No to moze mi pomozesz, gdyż w poniedziałek, będę miała sprawdzian z "Świętoszka" i tak sobie myślę, ze może byś mi pomógł sie do niego przygotować.
złapała Cie za kolano
Kuba
Gotka pokazała ręka, że mozesz więc dosiadłeś się. Widzisz, ze skrobie tam jakiś wierszyk czy coś podobnego.
Muzyka teraz to techno, lecz czesto sie zmienaiją style
rozmawiacie miedzy sobą
Krzysiek
Dobiłeś ją na chwilę, szczególnie tekstem: "Będę belfrem od polskieko będę", lecz szybko się pozbierała
- No to moze mi pomozesz, gdyż w poniedziałek, będę miała sprawdzian z "Świętoszka" i tak sobie myślę, ze może byś mi pomógł sie do niego przygotować.
złapała Cie za kolano
Kuba
Gotka pokazała ręka, że mozesz więc dosiadłeś się. Widzisz, ze skrobie tam jakiś wierszyk czy coś podobnego.
Muzyka teraz to techno, lecz czesto sie zmienaiją style

-
- Marynarz

-
- Mat
- Kontakt:

-
- Kok
- Kontakt:
Krzysiek
W końcu się poddała i zaczeła uciekać do toalety, puszczając cię. Z jej chumorku wynikało, że nie tego się spodziewała i teraz najchętniej to by ci dokopała, ale nie chce być wywalona przez ochronę
Kuba
Nie przestając pisać odparła tak jakby od niechcenia
- Ania, miło mi poznać.
Poczułeś, ze jest trochę poddenerwowana, ale to chyba normalne jak ktoś opserwuje Twą pracę z tak bliska
W końcu się poddała i zaczeła uciekać do toalety, puszczając cię. Z jej chumorku wynikało, że nie tego się spodziewała i teraz najchętniej to by ci dokopała, ale nie chce być wywalona przez ochronę

Kuba
Nie przestając pisać odparła tak jakby od niechcenia
- Ania, miło mi poznać.
Poczułeś, ze jest trochę poddenerwowana, ale to chyba normalne jak ktoś opserwuje Twą pracę z tak bliska