mad zacza, a teraz prawie kazdy ma jaks czerwona plame na avatarze . to juz niema w sobie niczego co by bylo indywidualne, te mroczne to tez nic ciekawego, kazdy cos takiego ma ;(
O przepraszam bardzo. Pierwszy avik "demoniczny" zrobiłem ja (to był, zdaje się, avik Rippera - dorobiłem mu różki i zrobiłem czerwone tło). Ale MAd robi to lepiej .
Pierwszy demoniczny avik to miał bodajże Haer'dalis... tylko, że to nie była przeróbka, tylko zdjątko (z paszportu? ;-P)...
A pierwszej demonicznej przeróbki dokonał Waltos na 8 stronie tego tematu (Twoja przeróbka jest na 11, więc jest troszkę młodsza ;-P) - kotek Haer'a zmieniony w diabła...
więc sorrki Khazar - no bonus ;-P
A co do jakości moich przeróbek - ja się staram ;-D i mam Photoshopa i nie zawacham się go użyć ;-P
Pozwolę sobie sprostować. Pierwsza, może nie demoniczna, ale piekielna przeróbka jest moja. Jest starsza od tego forum i wywodzi się z połowy 2003 roku. :]
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
hmm.. Mad naprawde niezle ci to wychodzi ale zmiez sie z moim oczkiem jak ci sie uda zrobic naprawde demoniczne oko to dorownasz umiejetnosciami komus tam bardzo dobremu