Ech.. Pop up'y w telewizji juz istnieją :/ Choc na szczescie wprowadzila je tylko jedna telewzja 4fun.tv Juz sie nie moge doczekac kiedy na plytach dvd W TRAKCIE filmu zaczna pojawiac sie reklamy :/
Na DVD reklam raczej nie będzie, bo ludzie przestaliby je kupować i ssali więcej z netu już 'ogołoconych' filmów albo programiki do usuwania reklam.
Główną zaletą DVD jest to, że oglądasz cały film, bez reklam. Dlaczego nagle twórcy mieliby zrezygnować z czegoś, co właściwie nadaje sens filmom na DVD?
Prędzej wzrośnie liczba reklam w TV i zaczną je puszczać nawet w czasie wiadomości ;)
Według mnie to reklamy mogą być ale nie w takim stopniu jak się film ogląda to się więcej reklam naoglądasz niż filmu . Trochę to wkurzające jest a jeszcze jak się losowanie totka trafi to dopier reklama, losowanie, reklama, reklama. To dopier człowiek dobija. No ale się można wysrać przez ten czas .
kiedyś w przerwie na reklamy zrobiłem sobie kolacjepotem nastawiłem czajnik zrobiłem sobie herbate i z herbata i kanapkami poszedłem żeby się dowiedzieć ze plama goni plame dzieci brudzą się
Leżę i kwiczę Ale dla mnie oglądanie np Szeregowca Ryana na TVNie to strata czasu, film trwa półtora razu więcej, klimatu brak... To tak jak oglądać film w kinie mające przed i za sobą morze dzieci z klas 1-3 oraz zakładów poprawczych
Nie mówie juz o filmach dodawanych do gazet, ale np. o product placement; jeśli myślicie, że produkty używane przez bohaterów w wielkich produkcjach dobierane są tylko ze względów artystycznych, to jesteście bardzo naiwni. Od dawna firmy płacą za to, żeby np dany bohater nosił zegarek określonej firmy (wyeksponowany w którymś momencie kamerą) czy jeździł określonym samochodem.
To samo istnieje od pewnego czasu w grach komputerowych. Kilka dni temu jeden z potentatów na rynku reklamy multimedialnej podpisał umowę z jakimś dużym producentem (nie pamiętam o kogo chodziło) dotyczącą rozwijania technologi ułatwiających dystrybucję reklam w grach komputerowych. Obejmuje to zmiany w engine'ach gier, teraz reklamodawcy bedą mogli wykupywać np. że przez 3 miesiące ich produkt bedzie się pojawiał w danej grze... Nie ma ucieczki od reklam ;-)
PAMIĘTAM!! PAMIĘTAM!! Grałem w to u kumpla jakieś, hmmm, 8-9 lat temu?? Chodziło się czystym ząbkiem i strzelało z tubki pastą do różnych stworków imitujących bakterie A ktoś wspomniał o reklamach w filmach. W LOST1, pół odcinka toczyło się wokół Rolexa
Kiedyś, dawno temu było du.żo fajnych reklam... Zostaly wygnane przez durne reklamy "Trzeba było brać calgonit". A najgorsze są reklamy na Polsacie. Oglądam sobie film a w najciekawszym momencie wyskakuje pasta colgate i tak przez 20. Potem 10 min filmu i znów 3h reklam