A ja zrobiłem taki fajny obrazek: spotkanie przyjaciół .
BAZYL i Haer poszli sobie do parku posiedzie razem pod drzewkiem. Ale tam spotkali Dantego, ścpiącego pod drzewem, a Falka siedziała na gałęzi i wpierdzielała jabłuszko .
Wzruszyłeś mnie Aż się łezka kręci teżse zapisze.
PS: Ścpiący kojarzyło mi się wpierw z ćpający
PPS: Ej coś takiego nie trudno zrobić. Może będziemy się bawić w pisanie takich opowiadanek? Co wy na to?
A jak wam się podoba mój nowy avik, przeróbka zdjęcia wykonana w Microsoft Photo Editor. Lepszy od poprzednika, czy nie?
Pałętam się tam i tu, zabijając rzezimieszków, cwaniaków, złodziei, oczyszczam arenę, pałętam się po lesie w nocy, bo jestem niezniszczalny Skrytobójca 10 poziomu ...
Otchłań
Ep, ja tez sobie zmieniłem na porunowany, mimo iz nie jestem członkiem Gwardii... wiem, że odgapialstwo i kserowanie, ale strasznie mi się spodobało
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
PASIKONIK, Tettigoniidae, rodzina owadów z rzędu prostoskrzydłych; ok. 5 tys. gat., w Polsce 23 gat.; dł. 1,5–10 cm; owady o czułkach zwykle dłuższych od ciała i w większości długich skrzydłach; barwa najczęściej zielona lub brun.; samce i niektóre samice wydają dźwięki za pomocą aparatu strydulacyjnego; narządem słuchu jest aparat tympanalny; tylne odnóża najczęściej skoczne; rozwój z przeobrażeniem niezupełnym; drapieżne lub wielożerne; zamieszkują gł. strefę międzyzwrotnikową; w Polsce m.in. pasikonik zielony, Tettigonia viridissima, dł. ok. 6 cm; największy w Europie — Saga pedo, osiąga dł. 7 cm.
"(...)Błogosławieni bogaci w duchu, albowiem do nich należy Królestwo Sanktuarium.
Błogosławieni mądrego postu, albowiem oni Admina oglądać będą.(...)"
Coraz ładniejsze mamy aviki... zwłaszcza te z runami .
Cóż, wielu pewnie uważa, że smok (albo czacha) był najfajniejszy. Według mnie był zbyt "pikselowaty", a co najważniejsze: Nie mam już tych tapet...
Ale teraz inwestuję w Ansuz. Zaczynam nową technikę. Koniec ze znakiem pośrodku! Koniec z kwadrarami! Już niedługo nowa technika rysowania mojego avatarka!!
fragment listu Ciri do Geralta [Krew Elfów - mw. po połowie książki]
cyctat:
"..Geralt przyjedź.
Twoje Ciri
PS. Przyjedź, Przyjedź.
PS.2. Matka Nenneke kazała napisać, Niech Wielka Melitele,
i Moc czuwa nad nami wszystkimi i nad Tobą.. a mówiła też nie odrobina modtlitwy nikomu jeszcze nie zaszkodziła.. a szczególnie Tobie.
Ciri"