Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
ODPOWIEDZ
Vijas
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 763272
Kontakt:

Post autor: Vijas »

Szelmon pisze:HE he, obadajcie mojego avka, najciekawsze jest to jak go znalazlem... wpisalem w google BLACKsoul... i to wyskoczylo.
O! Czego my się tutaj dowiadujemy ;)
Ciekawe czy jest spokrewiony z bazylem.
Oblukajcie to! http://www.koty.wb.pl/dzialy/bazyl.gif << tylko trzeba wpisać BAZYL małymi bo na forum samo się ustawia jakby było napisane z Caps Lockiem :?
Nadir
Kok
Kok
Numer GG: 3327785

Post autor: Nadir »

Hehe... Kto wie? Moda na futrzaki robi sie wszechogarniajaca to i moze BAZYLA uda się nam namówić do zmiany avka?:) Taki słodki kotek świetnie by kontrastował z jego charakterem (bazyle są złe! :p ) :twisted:
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Post autor: Szelmon »

Eee, jak tylko BLACKsoul da znac, ze zapoznal sie z poczwarka ktora wyskakuje jesli wpisac w googlu jego ksywe, wracam do swojego zabojczyka.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Phoven
Bosman
Bosman

Post autor: Phoven »

Szelmon pisze:HE he, obadajcie mojego avka, najciekawsze jest to jak go znalazlem... wpisalem w google BLACKsoul... i to wyskoczylo.
No wiesz mi w googlach po BLACKSouLu wyskakuje to:
Obrazek
Smile? :wink:
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Post autor: Szelmon »

NO, WŁAŚNIE TO MIAŁEM USTAWIONE JAKO AVKA PRZEZ JEDEN DZIEŃ I O TYM PISAŁEM!!! To jest mistrzostwo świta! Nie zdzierżyłem jednak i wróciłem do swojego zbójczyka. Poza tym ten avatar należy się uczciwie BLACKsoul'owi, w końcu dzielą jedną ksywę. Nawet jak nie wykorzysta na forum, to zawsze w CV może wkleić :wink:
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Phoven
Bosman
Bosman

Hmm... BLACKSouL-awatar i BLACKSuoL-prawdziwy: znajdz 5 roznic pomiedzy obrazkami ;)
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

Chcialbym dodac, ze przez ostatnie kilka dni moj nick w tym temacie padl wiecej razy niz przez cale forum :D.
Hmm... BLACKSouL-awatar i BLACKSuoL-prawdziwy: znajdz 5 roznic pomiedzy obrazkami Wink
Ja wiem!

1. Kolor futerka (prawdziwy jest kompletnie czarny).
2. Zlowieszcze oczka (prawdziwy ma takie potulne i milusie).
3. Stopy (kto widzial ten wie).
4. Ja mam ogon? :D
5. W srodku prawdziwego BLACKSouLa jest mhroczna dusza ggotyckiego lohrda ciemnosci i zua zasiadajacego na masywnym tronie zbudowanym z czaszek malych dzieci zabitych przez poplecznikow Blacusia zyjacych w totalnym mhroku ktory niedlugo ogarnie caly swiat i nie bedzie juz wiecej nadziei... (Long Live Molvania! :D)
Server Revres pisze:
No wiesz mi w googlach po BLACKSouLu wyskakuje to:
Tata? :P
WinterWolf pisze: nie kłam, proszę ja ciebie Razz Wiesz doskonale jak manipulować publicznością.
Ja kims manipuluje? Jak potrzebuje jedzenia, to owszem :).
Epyon
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 5438992
Kontakt:

Post autor: Epyon »

BLACKSouL pisze:czaszek malych dzieci
Powinno raczej być: 666 trzasheck niekrzczonych dzieci. ;]
Obrazek
shade
Mat
Mat

Post autor: shade »

W srodku prawdziwego BLACKSouLa jest mhroczna dusza ggotyckiego lohrda ciemnosci i zua zasiadajacego na masywnym tronie zbudowanym z czaszek malych dzieci zabitych przez poplecznikow Blacusia zyjacych w totalnym mhroku ktory niedlugo ogarnie caly swiat i nie bedzie juz wiecej nadziei
Normalnie muminkowo
Nadir
Kok
Kok
Numer GG: 3327785

Post autor: Nadir »

BLACKSouL pisze: 5. W srodku prawdziwego BLACKSouLa jest mhroczna dusza ggotyckiego lohrda ciemnosci i zua zasiadajacego na masywnym tronie zbudowanym z czaszek malych dzieci zabitych przez poplecznikow Blacusia zyjacych w totalnym mhroku ktory niedlugo ogarnie caly swiat i nie bedzie juz wiecej
No to wiemy co już jest w tym milusim futrzaku... A teraz przejdzmy do charakterystki właściciela avka :twisted:
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Phoven
Bosman
Bosman

BLACKSouL pisze:Chcialbym dodac, ze przez ostatnie kilka dni moj nick w tym temacie padl wiecej razy niz przez cale forum :D.

Ja wiem!

1. Kolor futerka (prawdziwy jest kompletnie czarny).
2. Zlowieszcze oczka (prawdziwy ma takie potulne i milusie).
3. Stopy (kto widzial ten wie).
4. Ja mam ogon? :D
5. W srodku prawdziwego BLACKSouLa jest mhroczna dusza ggotyckiego lohrda ciemnosci i zua zasiadajacego na masywnym tronie zbudowanym z czaszek malych dzieci zabitych przez poplecznikow Blacusia zyjacych w totalnym mhroku ktory niedlugo ogarnie caly swiat i nie bedzie juz wiecej nadziei... (Long Live Molvania! :D)
Z tego co zauważył profesorek (tj. ja :P) w realu:
1)Punkty 1,3 i 4 są prawdziwe :D
2)Jakie są więc dwie pozostałe różnice?
a)Prawdziwy BLACKSouL nie żebrze potajemnie o kartofle
b)Prawdziwy BLACKSouL jest znacznie mniej złowieszczy niz jego awatar

Badania zostały przeprowadzone z funduszy komisji Uni Europejskiej ds. Diety Świstaków. Dziękujemy za pomoc.
ugurth
Majtek
Majtek

Post autor: ugurth »

A mój prezentuje moją ulubioną postac, jak jest to we wszystkim gram nią.
Epyon
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 5438992
Kontakt:

Post autor: Epyon »

ugurth pisze:A mój prezentuje moją ulubioną postac, jak jest to we wszystkim gram nią.
Dobrze ci to wychodzi ^^
Obrazek
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Zauwazajac, ze moje moce opadaja, gdy nie mam mhrocznego avatara, zmieniam ohydnego swistaka na cos w moim stajlu :D. Specjalne na zyczenie shade'a, ktory chcial mhroku :D.
ugurth
Majtek
Majtek

Post autor: ugurth »

Dobrze ci to wychodzi ^^

Staram się jak moge dzięki że zauważyłeś
CoB
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 5879500
Kontakt:

Post autor: CoB »

Blacusiu, wielka szkoda, wolałem Cię takiego świstaczkowatego ;) Ale przynajmniej ten pasuje do Twego image, który i tak jest fałszywy :twisted: Ale fałsz to część mhroku, co nie? :P
http://niwia.myforum.pl/ - forum Opolskiego klubu RPG i fantastyki
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

A ten avatarek jest szczegolny, bo ma napisane DARK! A DARK to po polsku Mrok! A Mrok to prawie Mhrok!
ODPOWIEDZ