A ten typ to napewno Irenicus.
A jak sie Sygnatury podobały oczekuje recenzji

Ale jak powiniens wiedziec dusza odzwierciedla zachowanie i charakter podmiotu zas nie widok zewnetrzny... Widzisz taki grubawy "slodki" zwierzaczek mze wyglada nieudolnie ale niewiesz jakie mrhoczneNadir pisze:Dobrze, że to forum jest i wypowiedzi są przekazywane w formie pisemnej...
Bo mowe to mi odebrało jak zobaczyłem to to kudłate coś u BLACKSoula...
Ja nie wiem, może jakiś nie teges jestem ale BLACK- czarny, Soul- dusza.
Czarna Dusza ni jak sie nie komponuje z futrzakiem... Zrozumiałbym gdyby miał jakieś zakrwawione zęby, tłuczek to mięsa albo coś ale to??
Nie dość, że kudłate i potulne to jeszcze grube:P
Musiales wspomniec o owlosionych stopach...CoB pisze:Paciu, kochanie! Toż to cały Ty! Laughing Taki sam sierściuch i pewnie to samo futerko... Wiesz gdzie
Ale to jest tzw. "slodki mhrok!" Wy sie nie znacieshade pisze:Jezus!!! BLACKSouL, co to kurna jest! Ja chce tu widzieć mhrok gotyk, więc wywal to futrzane ohydne plugastwo, które jakieś łosie określają słodziutkim.
No co, wszedlem na yahoo, wpisalem "satan avatar" i znalazlo mi tego swistaka...WinterWolf pisze:Blaciu, cóżeś ty najlepszego uczynił?!
On was zaraz wszystkich zje i okradnie z jedzenia
Ale jak powiniens wiedziec dusza odzwierciedla zachowanie i charakter podmiotu zas nie widok zewnetrzny... Widzisz taki grubawy "slodki" zwierzaczek mze wyglada nieudolnie ale niewiesz jakie mrhoczne Twisted Evil mysli kielbia sie w jego malym podlym lepku...
Ej ej ej, moj MG kiedys wykorzystywal cukierki na sesjiServer Revres pisze:Oj tak, BLACKSouL jest podły, podkradł mi pomysł z cukierkami zamiast PDeków Wink *
*Że to nie wystarczający powód? Nie znacie się