Kfiatki z życia

Taferna PGR
ODPOWIEDZ
Jelcyn
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 9025892
Kontakt:

Post autor: Jelcyn »

Taka akcja: My w szkole musimy nosić identyfikatory. No i na biologi pani pyta nas "a gdzie wy macie identyfikatory" po czymdyktuje text. "Nasienie jest formą przetrwalnikową roślin nago i okryto nasiennych"

Następnie zwraca się do kumpla, którego wcześniej przetyrała przy tablicy
"A ty masz" w domyśle identyfikator

Na co on jej odpowiada z pełnym przejęcia głosem"Nasienie?

Była taka niewyróba z niego, że się pani popłakała ze śmiechu
-----------------------------------------------------------------------------------------
Ten sam gość na niemieckim odpowiada:
N: Jakie znasz części dnia
On: odpowiada mittag itd i kończy na Nacht
N a jakiego zaimka użyjesz aby powiedzieć w południe
On: am
N: No i tutaj pojawia się problem bo mówi się in der Nacht, a może powiesz nam dlaczego?
On zpo dłuuuuuugim namyśle: to pewnie jest jakiś wyjątek.
-----------------------------------------------------------------------------------
Mój text: Gość od polaka ptya nas co myślimy na temat niekulturalnego słownictwa u młodzieży. Ludzie się wypowiadają, po czym ja Mówię

Wg mnie to problem wulgaryzmów jest rozdmucany. Wg mnie jeśli ktoś potrafi zrozumieć wyrazy typu: Hadrocentryczność,Gametangiogamia czy nomenklatura to i kurwa mu przysługuje!

(za wulgaryzm przepraszam, ale napisanie go z gwiazdkami zepsułoby puentę)

To wszystko, jak mi się coś przypomni to napiszę.
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
Falandar
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 5951765

Post autor: Falandar »

Jedziemy z kumplami na Battle of the Year (taka impreza b.boyowa)

:arrow: godz. 6 rano konczy sie after party po dniach Drawska, mętne wspomnienia z imprezy (jeden kumpel ma limo pod okiem)

:arrow: godz. 7.30 rano odjeżdża nasz ostatni autobus a wnim my, sen? temat niebywale egzotyczny

:arrow: po godz 8 rano w autobusie panuje chaos, 5 kolesi (my) smieje sie ze wszystkiego, ludzie nas sie boją

:arrow: dochodzi 9 rano, kumpel (myntek) lezy na srodku autobusu miedzy fotelami, ściąga z nogi skarpete (BIAŁA) łapie ją między palce u nogi macha i krzyczy: "PODDAJE SIE!" po czym zakłada ją na głowe (rozciagliwe te skarpy) ludzie sie coraz bardziej boją...
szturm
Mat
Mat
Numer GG: 8991900
Kontakt:

Post autor: szturm »

tja... albo sposob na to, by stracic nawet pol godziny lekcji, choc moze miec to niezbyt przyjemne zakonczenie... podczas lekcji pasc na podloge i krzyczec: 'znowu te glosyyyy!! nie!!! ja nie chce umierac!!!!!!!!'
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

I think you're the same as me...
Falandar
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 5951765

Post autor: Falandar »

Miałem kiedyś wuefiste co mu takie kwiatki robilismy... np. otaczalismy go kołem łapaliśmy się za ręce i śpiewaliśmy piosenkę "stary niedźwiedź śpi". Dostał na głowe trochę punktów obłędu :twisted:. Ale ogólnie był w porządku grał w Warhammera.
Tori
Bosman
Bosman
Numer GG: 7524209

Post autor: Tori »

To u nas na wufie mieliśmy rozgrzewke na stadionie, mieliśmy robić wyskoki naprzemian stronne. Ktoś wpadł na głupi pomysł i biegali śpiewając Czerwony kapturek... Z reklamy Heyah...
Od dziś płacę Eurogąbkami.
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

Heh - to mi przypomniało mojego wuefistę z podstawówki - postawny gość, trochę misiowaty z gęstą czarna brodą - nic dziwnego, że nazywaliśmy go Rumcajs...

Kiedyś ustawił nas w szeregu i coś zaczął mówić, gdy nagle z szeregu głos śpiewajacy piosenkę: Włosy na brodzie - potaaaargał wiatr...

Mieliśmy niezły ubaw, ale gość się zachował naprawdę profesjonalnie - nabrałem do niego wielkiego szacunku po tym.
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
LOD
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: LOD »

Ambitny tekst mego wuefisty drecha:
"Jak cię k*** w d*pę kopnę, to ci gówno zęby powybija!!!"
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 17 kwietnia 2006, 12:34 przez LOD, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
Tori
Bosman
Bosman

TO u nas Rumcajsem był nazywany koleś przewodnik w wycieczce w góry... A facet z informatyki, jest nazywany Hagridem- ten co czytał Chorego Portiera wie czemu :P
Zaknafein
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 4464308
Kontakt:

Post autor: Zaknafein »

Kfiatek z życia, konkretnie z przed około tygodnia:

Więc Hawek, mój kumpel z klasy żadko się w szkole pokazuje. To chory, to pogra na kompie, to niewygodne lekcje itp. itd.

Ale pojawia się ostatnio dość często. Na pytanie: "-Hawek, coś ostatnio często w szkole jesteś" Odpowiedział "-Shit happens"

(może to tylko mi wydaje się śmieszne, ale sposób w jaki to powiedzial...)
Tori
Bosman
Bosman

U nas było rozliczanie, kto ile w budzie nie był. Jedna dziewczyna prawie 3 miesiące do szkoły nie chodziła, bo chora, bo potem grypa, zapalenie oskrzeli i takie tam. Druga dziewczyna przychodzi średnio dwa razy w miesiącu, pierwsz raz żeby na WueFie dać zwolnienie z gegry, a drugi raz po bilet miesięczny...

I jeszcze akcja z ostatniego WFu, kumpel biegnie z piłką, wpada na niego drugi a ten: Co ty ku*wa odpie*dalasz?? Dodam tylko, że słyszał to każdy w zasięgu wzroku :P
DJ_Mustafa
Pomywacz
Numer GG: 0

Post autor: DJ_Mustafa »

Co do wyczynów na wuefie, u nas w klasie kilku gości przyszło mocno nalanych na lekcję. No więc na wefie tradycyjnie gramy w piłkę (fakt, że sposób w jaki co poniektórzy grali był mocno nietradycyjny) aż tu nagle kolega widząc jakąś dziewczynę przechodzącą po balkonie nad salą, drze się na całe gardło:
"ale masz ładne cyyyyyyyyyyyyyyyyyyycki"
^_^'
Ci którzy byli w stanie to dosłyszeć (czyli chyba cała szkoła, poza tymi paroma co w piłke grali, bo kolega ma głos donośny) na miejscu załamka. Dziwne tylko że żaden nauczyciel nie przybiegł. Naszego akurat nie było na sali :)
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

Siedzimy w kinie na Strasznym Filmie 4 pod koniec słyszymy donośne na całą salę "Let the grenade fly!!!!!!!!!!!!!" i widzimy paczkę chipsów lecącą w ekran.
Belath_Nunescu
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Belath_Nunescu »

To ja też byłem na jakimś filmie ze szkołą czy z kumplami z Lublina.....hm...WIEM! Harry Ploter i cośtam... Gdzieś tak w środku filmu kilka osób z mojej klasy wstało, założyło na głowy stozkowate opakowania po popcornie i machajac jakimiś kijami zaczeliśmy krzyczeć: Wingardium Lepioda & Impotentus. Mój kumpel miał latarkę i wyszło coś takiego, że ktoś krzyknął Impotentus i pojawił sie krąg światła przed nami. :D
"One day the sun will shine on you
Turn all your tears to laughter
One day you dreams may all come true
One day the sun will shine on you..."
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

Myśmy kiedyś byli na filmie Mikrokosmos ze szkołą... młodzi pewnie nie pamiętają, więc streszcze scenę:

Na jedną biedronkę wchodzi druga biedronka.

I nagle głos z sali:

-Aaa! Ja jestem niepełnoletni! Mi mama nie pozwala takich filmów oglądać!

A po chwili drugi głos:

-Jeśli na sali jest jakiś ksiądz, to prosze natychmiast opuścić kino!
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

Burze mózgów, czyli tworzenie nowego systemu rpg

Czyli wycinki z forum systemu Epsilon Erindari C

Topic: profesje w systemie.

Cob: Trzeba by było też opracować profesje dla graczy... Ja wyskoczę na razie z kilkoma i możemy dodawać nowe:

Żołnierz korporacji
Wojownik
Zabójca
Złodziej
Informatyk
Wynalazca
Pilot
Machinekiller
Zwiadowca

Ishikawa:
(...)
[eeeee?] Złodziej
(...)

CoB:
(...)
Złodziej to po prostu złodziej... Taki gość, który kradnie...
(...)

BLACK:

A wojownik to taki wojownik... Gościu który wojuje

Topic: Cyberplemiona

Ishikawa: CoB mowisz pewnie nie o cyborgach, a o androidach, gynoidach lub robotach ;P nalezy rozroznic te pojecia.

CoB: Gyno co?! Mówię o robotach z mózgami zamiast procków... No i jest ok

BLACK: Gynoid to po prostu Gynoid... Taki android na G.

[I na koniec mała reklama - strona i forum Epsilona pod adresem http://eec-rpg.xt.pl/] :D
Runiq
Bombardier
Bombardier

Post autor: Runiq »

Dzisiaj był koncert w szkole. W przerwach między piosenkami gość przynudzał, więc szły kabarety. Kumpel wziął pustą paczkę po czipsach i zaczął ją upychać do mojej torby. Na to ja:

-Weź mi tego tak głęboko nie wkładaj!!

Zaczęliśmy się śmiać, a dziewczyny, które siedziały rząd przed nami tylko się obejrzały.

:D
Gość

Post autor: Gość »

Myśmy się rzucali w liceum kredą na przerwach i potem cała podłoga była biała, a po kredę ktoś musiał iść zawsze na początku zajęć. :]]]
ODPOWIEDZ