W co teraz gracie?

-
- Pomywacz
Ja już od lat gram w Spellforce i do tej pory mi się nie znudziło!!! Rewelacja. Z utęsknieniem oczekuje 2 części. Naprawdę polecam
"Jam jest Troksar barbarzyńca, szaman Temposa-Boga Wojny, z Doliny Lodowego Wichru, posiadający najwięcej żelaza na Północy, przyjaciel Wielkich Magów i Kowali, pogromca nieumarłych i demonów, podróżnik ku południu, szerzący wiare w swego Boga"

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Marynarz
No fakt Gothic rzeczywiscie najlepszy! Choc teraz zabralem sie za Obliviona i mnie strasznie zachwyciło.. Szczególnie moment na poczatku kiedy wychodzi sie za lochów i widzi te lasy na horyzoncie. Miodzio...
Come with me my little ones
Let's revel for the free
Raise your glass and praise the fact
How easy life can be..!
Let's revel for the free
Raise your glass and praise the fact
How easy life can be..!

-
- Mat
- Numer GG: 3030068
Jeśli to cię zachwyciło to widać że nie grałeś zbyt wiele w Obka. A już napewno nie byłeś chociażby w Cloud Ruler Temple 
Ale ogólnie rzecz biorąc popieram, Oblivion (i cała seria TES) wymiata

Ale ogólnie rzecz biorąc popieram, Oblivion (i cała seria TES) wymiata
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew

-
- Marynarz

-
- Mat
- Numer GG: 3030068
Nie każdy miłośnik RPG kocha postnuklearne klimaty, sai Festus. Ba, nawet nie każdy miłośnik CRPG kocha postnuklearne klimaty...
A Nyano-sai ostatnio odkopał Baldura 2 i w niego właśnie gra aktualnie
A Nyano-sai ostatnio odkopał Baldura 2 i w niego właśnie gra aktualnie

Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew

-
- Bombardier
- Numer GG: 9025892
- Kontakt:

-
- Kok
- Numer GG: 0
2 to bym się kłócił, czy taka fajna.... Ale jedynka.... zgadzam się. To była jedna z najlepszych strzelanek (albo raczej gier akcji? może...) wszech czasów. Jednak moim zdaniem najlepsza (zagrywałem się będąc dzieckiem) strzelanka wszech czasów, to była (albo raczej w moim sercu jest) pierwszy Quake. 

"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein

-
- Tawerniak
- Numer GG: 5438992
- Kontakt:
Max Payne 1 moim zdaniem wcale nie jest najlepszy. Ba, nie jest nawet dobry. Co on w końcu oferuje prócz bullet time'a i realistycznie zachowującego się otoczenia? Grafika taka sobie, nawet jak na tamte czasy, fabuła całkiem całkiem, ale gdzie grywalność? Większość osób nie pamiętałaby pewnie tej gry, gdyby nie powstała na fali popularności Matrixa...

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Bombardier
- Numer GG: 9025892
- Kontakt:
No właśnie, to jest w niej najfajniejsze, nie strzelanie, ale myśli bohatera i te komiksowe przerywniki. Jak dla mnie miodzio!
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"

-
- Marynarz
- Kontakt:

- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Jelcyn pisze:Tak to było mocne, " Jesteś bohaterem gry komputerowej, Max...." jedna z moich ulubionych kwestii z gry.
LOD pisze:Jednak co by nie powiedzieć, strzelało się (z bullet timem) też fajnie. Jak dla mnie ma ta gra ma dobrą grywalność, a to że otoczka jest świetna to tym bardziej można miło przy Maksie spędzić czas.

-
- Tawerniak