Urodziny, imieniny, okoliczności - czyli życzenia wszelakie

-
- Marynarz

-
- Tawerniak
- Numer GG: 5438992
- Kontakt:

-
- Bombardier
- Numer GG: 4464308
- Kontakt:

-
- Bombardier
- Numer GG: 9025892
- Kontakt:

-
- Bosman
Z okazji Świąt życzę wszystkim tawerniakom i forumowiczom zdrowia, szczęścia, radości itp. etc. Graczom życzę dobrych MG, MG - dobrych graczy, adminom - mało spamu na forum, spamerom - nieupierdliwych adminów, a BAZYLowi żeby w końcu udało mu się sprawić wrażenie złego.
PS. MAd, nie miałeś kiedy zamknąć tamtego tematu? Właśnie pisalem życzenia
.
PS. MAd, nie miałeś kiedy zamknąć tamtego tematu? Właśnie pisalem życzenia

...

-
- Tawerniak
- Numer GG: 5438992
- Kontakt:

-
- Chorąży
Ja wam życzę zdrowia, szcześcia i radości. Ku ogółowi
Długich nocnych sesji, grzecznych graczy i wyrozumiałych MG. RPGowcom.
Przechodzenia gry w trybie (prawie) natychmiastowym) bez kodowania. cRPGowcom i komputerowcom.
No i dla dresów (napisane przez koleżankę):
ekhem,a wiendz tak. Rzycze Ci wyszystkiego najlepżego bo siem siwięta zblirzajom i wogule to ja chcem powiedzieć rze rzycze ci: extra lazki, ful wypaz bryki beemy najlepiej a jak nie to chociarz maluha po tuningah, no i mazy steryduf rzeby mieć bicepz i tricepz jak pudzian (tag, to ten co twoży supeer muze, a raczej jego brad) i jeszcze durzo pifka w loduwce i kiełbazy jak zgłodniejerz bo i tag siem morze zdażyć. no to rzem siem napizał jak jakiś durny poeta, he he śmierzne to byo, wiem. jeżdrze raz wszystkiego dobrego, jesteś zajefajnym piecio paskowym dresem, turtle, paski | | | | |
Długich nocnych sesji, grzecznych graczy i wyrozumiałych MG. RPGowcom.
Przechodzenia gry w trybie (prawie) natychmiastowym) bez kodowania. cRPGowcom i komputerowcom.
No i dla dresów (napisane przez koleżankę):
ekhem,a wiendz tak. Rzycze Ci wyszystkiego najlepżego bo siem siwięta zblirzajom i wogule to ja chcem powiedzieć rze rzycze ci: extra lazki, ful wypaz bryki beemy najlepiej a jak nie to chociarz maluha po tuningah, no i mazy steryduf rzeby mieć bicepz i tricepz jak pudzian (tag, to ten co twoży supeer muze, a raczej jego brad) i jeszcze durzo pifka w loduwce i kiełbazy jak zgłodniejerz bo i tag siem morze zdażyć. no to rzem siem napizał jak jakiś durny poeta, he he śmierzne to byo, wiem. jeżdrze raz wszystkiego dobrego, jesteś zajefajnym piecio paskowym dresem, turtle, paski | | | | |
.

-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Ja zwany dalej Życzeniodawcą, proszę Was, zwanych dalej Życzeniobiorcami, o przyjęcie, bez zobowiązań wynikających z treści lub domniemanych, o zaakceptowanie moich najlepszych życzeń przyjaznych dla środowiska, odpowiedzialnych społecznie, poprawnych politycznie, bezstresowych, nieuzależniających, niedyskryminujących obchodów święta przesilenia zimowego, przeprowadzonych według najlepiej odpowiadających Życzeniobiorcom tradycji lub przekonań wynikających z preferowanej przez Życzeniobiorców religii czy też tradycji świeckich, z szacunkiem dla religijnych/świeckich tradycji/przekonań osób trzecich lub dla ich ewentualnego przekonania o braku konieczności uwzględniania jakichkolwiek tradycji - religijnych, bądź świeckich. Życzeniodawca, chciałby życzyć Życzeniobiorcom sukcesów finansowych, spełnienia osobistego i braku komplikacji natury medycznej w związku z nadchodzącym końcem uznanego ogólnie roku kalendarzowego 2006, respektując jednocześnie wybór jakiegokolwiek innego kalendarza, wynikającego z przynależności kulturowej, bądź sektowej Życzeniobiorców bez względu na ich rasę, przekonania, kolor, wiek, sprawność fizyczną, wiarę, platformę komputerową lub preferencje seksualne.
Akceptując powyższe życzenia, Życzeniobiorcy zobowiązani są zaakceptować poniższe warunki:
1. Życzenia niniejsze mogą być w każdej chwili poszerzone, uszczuplone, bądź wycofane całkowicie.
2. Życzenia mogą swobodnie przekazywane dalej, pod warunkiem pozostawienia bez zmian oryginalnych życzeń oraz że uznania praw własnościowych Życzeniodawcy.
3. Z powyższych życzeń nie wynika w żadnym stopniu obietnica faktycznego spełnienia chęci wyrażonych w tejże korespondencji.
4. Niniejsze życzenia mogą nie być wykonywalne w niektórych systemach prawnych, jak również niekoniecznie ograniczenia w nich wyrażone muszą być wiążące w każdej lokalizacji geograficznej.
5. Zakłada się, że życzenia te bedą całkiem dobrze spełniać swoją rolę w granicach rozsądku, przez okres jednego roku lub do czasu wystawienia nowych życzeń świątecznych, w zależności od tego, która z tych okoliczności zaistnieje pierwsza.
6. Sprawa wymiany niniejszych życzeń lub wystawienia nowych pozostawiona jest do wyłącznej decyzji Życzeniodawcy.
Akceptując powyższe życzenia, Życzeniobiorcy zobowiązani są zaakceptować poniższe warunki:
1. Życzenia niniejsze mogą być w każdej chwili poszerzone, uszczuplone, bądź wycofane całkowicie.
2. Życzenia mogą swobodnie przekazywane dalej, pod warunkiem pozostawienia bez zmian oryginalnych życzeń oraz że uznania praw własnościowych Życzeniodawcy.
3. Z powyższych życzeń nie wynika w żadnym stopniu obietnica faktycznego spełnienia chęci wyrażonych w tejże korespondencji.
4. Niniejsze życzenia mogą nie być wykonywalne w niektórych systemach prawnych, jak również niekoniecznie ograniczenia w nich wyrażone muszą być wiążące w każdej lokalizacji geograficznej.
5. Zakłada się, że życzenia te bedą całkiem dobrze spełniać swoją rolę w granicach rozsądku, przez okres jednego roku lub do czasu wystawienia nowych życzeń świątecznych, w zależności od tego, która z tych okoliczności zaistnieje pierwsza.
6. Sprawa wymiany niniejszych życzeń lub wystawienia nowych pozostawiona jest do wyłącznej decyzji Życzeniodawcy.
Sblam! | "Orły są duże i tupią"

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Krwawego mordu na karpiu, wypasionych prezentow, mdlosci z przejedzenia i drgawek z przepica. No i zeby Wasze swieta byly drozsze niz swieta waszych sasiadow. I zebyscie nie zapomnieli ze swieta sponsoruje coca-cola i mcdonald's. Ale mcdonald's tylko drugi dzien.

Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.

-
- Bosman
- Numer GG: 0
Ponieważ mój post został skasowany
(dziękuje Falka
)
[Ke? Dzisiaj jeszcze niczego nie kasowałam... Ale mogę Ci ten skasować jak chcesz
- dop. FLK]
Mam szansę ułożyc lepsze życzenia:
Więc życze wam i sobie; oceanu wódki (i nigdy kaca), frachtowca którym bedziecie ten ocean przemierzać, żeby kazdemu poszła Vista, żeby włamali sie komputera Billa Gatesa, żeby na k20 zawsze wypadało 20, dużo złota, wesołego karpia, sukcesów z życiu zawodowym, osobistym i erpegowym, oby pasożyty wewnętrzne trzymały sie od was z daleka oraz żeby pasożyty zewnetrzne oddawały kasę w terminie. Oraz (to tradycja): Życze wszystkim kobietom Szweda ubranego tylko i wyłcznie w silikonowe slipki z flagą Szwecji.
Dziekuje, kocham was:D Wesołych świąt!

[Ke? Dzisiaj jeszcze niczego nie kasowałam... Ale mogę Ci ten skasować jak chcesz

Mam szansę ułożyc lepsze życzenia:
Więc życze wam i sobie; oceanu wódki (i nigdy kaca), frachtowca którym bedziecie ten ocean przemierzać, żeby kazdemu poszła Vista, żeby włamali sie komputera Billa Gatesa, żeby na k20 zawsze wypadało 20, dużo złota, wesołego karpia, sukcesów z życiu zawodowym, osobistym i erpegowym, oby pasożyty wewnętrzne trzymały sie od was z daleka oraz żeby pasożyty zewnetrzne oddawały kasę w terminie. Oraz (to tradycja): Życze wszystkim kobietom Szweda ubranego tylko i wyłcznie w silikonowe slipki z flagą Szwecji.
Dziekuje, kocham was:D Wesołych świąt!

-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
a ja chcailem złożyć żyzcenia dla Wilczycy Ktora kończy dzis ...lat 
Nad majestatem wody Bałtyku
Na plazy złotem utkanej prze wiatr
W samotni swojego nawyku
Ślę pieśń na grzbietach morskich fal
Ku tobie perło mieniąca się wśród mórz
Blasku wieczorny niebiańskich zórz
Co stąpając przymnie chwytając mnie za dłonie
Smutek łzy i rozpacz w morskich falach tonie
Ku tobie diamencie rosy na konwalii kwiecie
Jedyna podporo w tym fałszywym świecie
Wietrze wieczny młodziku ulubieńcze losu
Zaklęty w twym śpiewie i barwie czystej głosu
Ku tobie moja miła droga przyjaciółko
Z którą przed majestatem wydeptałem kółko
W myślach odnalazłaś wyjście z tego koła
Uciekliśmy razem na skrzydłach łabędzia
Słów kilka ślę do ciebie, zaklętych w kilku zdaniach
W wigilię wigilii, składam ci w życzeniach
Co tylko wymarzysz co pragniesz tylko szczerze
Bo tak naprawdę marzenia są jedynie ważne.

Nad majestatem wody Bałtyku
Na plazy złotem utkanej prze wiatr
W samotni swojego nawyku
Ślę pieśń na grzbietach morskich fal
Ku tobie perło mieniąca się wśród mórz
Blasku wieczorny niebiańskich zórz
Co stąpając przymnie chwytając mnie za dłonie
Smutek łzy i rozpacz w morskich falach tonie
Ku tobie diamencie rosy na konwalii kwiecie
Jedyna podporo w tym fałszywym świecie
Wietrze wieczny młodziku ulubieńcze losu
Zaklęty w twym śpiewie i barwie czystej głosu
Ku tobie moja miła droga przyjaciółko
Z którą przed majestatem wydeptałem kółko
W myślach odnalazłaś wyjście z tego koła
Uciekliśmy razem na skrzydłach łabędzia
Słów kilka ślę do ciebie, zaklętych w kilku zdaniach
W wigilię wigilii, składam ci w życzeniach
Co tylko wymarzysz co pragniesz tylko szczerze
Bo tak naprawdę marzenia są jedynie ważne.

-
- Kok
- Numer GG: 0

-
- Kok
- Numer GG: 3327785
A ja życze Falce wszystkiego najlepszego (tu wstaw sobie standardowy wierszyk o pomaranczach:P) z okazji urodzin:)
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.
Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.