STO LAT, STO LAT i jeszcze sto w ofercie promocyjnej
Wszystkiego najlepszego
Jest właśnie ta złowroga pora nocy,
gdy poziewają cmentarze i piekło
Zarazę rozpościera. Oto mógłbym
Chłeptać dymiącą krew i spełnić czyny,
Których dzień nie zniósłby...
Zdrowia szczęścia pomyślności...
no i w seksie wciąż sprawności.
12457lat Bazyl !!!(dla bazyliszka stówa to niecały miech)
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
Falka pisze:Czemu? Jak dla mnie urodziny są bardziej naturalnym świętem niż imieniny... (mimo że sama domagam się życzeń 4x w roku z tej okazji;))
Zostałem wychowany, że w Polsce się obchodzi imieniny a nie urodziny I mi też tak zostało Co nie przeszkadza, że znajomym składam życzenia przy byle okazji ^^'
Ja jak Falka też nie rozumiem. Dlatego świętuję i urodziny i imieniny.
Jest właśnie ta złowroga pora nocy,
gdy poziewają cmentarze i piekło
Zarazę rozpościera. Oto mógłbym
Chłeptać dymiącą krew i spełnić czyny,
Których dzień nie zniósłby...
Fds, jacys dziwni ci twoi rodzice... :P
Mnie tam wychowano, że urodziny są najważniejsze, a imieniny to miły dodatek, bo lepiej dwa razy swietowac w roku niż raz :D
Ja obchodzę urodziny, a imieniny to jak się przypomni że są.
A wracając do tematu, życzenia dla BAZYLa:
Duzo zapału twórczego, weny, cierpliwości, tryskajacej fontanny zdrowia, szczęścia oraz pomyślności.
(jakiś częstochowski rym )
Czyń z życia piękny, zielony i ZŁY poemat.
Urodziny są ważniejsze, bo to się tyczy bezpośrednio ciebie, a nie jakiegoś świętego (buech, nie ma to jak niektóre chrześcijańskie obyczaje). I czemu nie ma św. Lucyfera? Normalne imię. BA! Nawet mi się podoba i nie widzę w nim nic złego... (dobra, wiem czemu nie ma św. Lucyfera, ale bez przesady!).
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
Też dołączam się do życzeń dla BS i spóźnione życzonka dla Bazyla... (jakaś pomroczność mnie ogarnęła przy pisaniu poprzedniego postu i w końcu życzeń nie złożyłem... ;-| )