[neuroshima] porachunki

-
- Bosman
- Numer GG: 7524209

-
- Bombardier
- Numer GG: 9383879
- Kontakt:
Poza sesją:
Asus:
Patrząc na zachowanie świra podszedł do CoBa i delikatnie szarpnął go za rękaw. - E, co on robi z NASZYM więźniem? Generalnie nie lubię zabijać ludzi, wole do maszyn walić, ale dla tego tu, to wyjątek chyba zrobię, co ty na to? Nie obrazi się, powiemy że almanach, czy jak mu tam, nam kazał. Szepcze mu do ucha, spoglądając na świra z ukosa.
E, o co chodzi?? Skąd wiesz o co pytać, po co przesłuchujesz nieswojego więźnia, i w ogóle to co konkretnie do niego rozmawiasz?? Nie rozumiem, idziesz ulicą, patrzysz, a tu związany gość, to od razu dłubiesz mu scyzorykiem w czaszce??Tori pisze:Wypytuje o wszystko, jak trzeba to w ruch idzie szbla, jak koleś sie rozwiąże, to kulka z kałacha w kolano.

Asus:
Patrząc na zachowanie świra podszedł do CoBa i delikatnie szarpnął go za rękaw. - E, co on robi z NASZYM więźniem? Generalnie nie lubię zabijać ludzi, wole do maszyn walić, ale dla tego tu, to wyjątek chyba zrobię, co ty na to? Nie obrazi się, powiemy że almanach, czy jak mu tam, nam kazał. Szepcze mu do ucha, spoglądając na świra z ukosa.

(\ /)
( . .)
c('')('')
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.

-
- Tawerniak
- Numer GG: 5879500
- Kontakt:
CoB
Patrząc na psychopatę CoB odezwał się, z błyskiem w oku: - Czas na modlitwę, Twoje przesłuchanie może jeszcze poczekać! Nie słyszysz nawoływania muzezina z Mekki? - i ignorując faceta podszedł do więźnia, uśmiechnął się do niego i rzekł: - Gadaj co z paczką, którą zajebaliście nam? Nie bawię się w żadne gierki, jak nie powiesz, to odetnę Ci pewną część ciała... albo zrobi to Dizzy, zapewne z wielką chęcią
Patrząc na psychopatę CoB odezwał się, z błyskiem w oku: - Czas na modlitwę, Twoje przesłuchanie może jeszcze poczekać! Nie słyszysz nawoływania muzezina z Mekki? - i ignorując faceta podszedł do więźnia, uśmiechnął się do niego i rzekł: - Gadaj co z paczką, którą zajebaliście nam? Nie bawię się w żadne gierki, jak nie powiesz, to odetnę Ci pewną część ciała... albo zrobi to Dizzy, zapewne z wielką chęcią

http://niwia.myforum.pl/ - forum Opolskiego klubu RPG i fantastyki
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe

-
- Bosman
Eeee, dobra.
Spojrzałem na nich trochę dziwnie, jednak po chwili wyjąłem kocyk, zawróciłem, dałem jednemu z nich moją szablę, mówiąc:
Tym będzie łatwiej mu coś odrąbać, bo odcinanie może nic nie dać.
Po czym kładę kocyk, i z słowami Modlitwy nigdy nie za wiele!! klękam i zaczynam ponowną modlitwę. Kałacha kładę obok siebie, aby w każdym momencie był gotowy. Wołam wielbłąda, luzuję nieco kaganiec, ustawiam go przodem do towarzyszy. Po kilkunastu minutach kończę, składam kocyk, broń przekładam przez ramię, wyciągam małą książeczkę i nie zwracam uwagi na nic, co nie dotyczy mnie.
Spojrzałem na nich trochę dziwnie, jednak po chwili wyjąłem kocyk, zawróciłem, dałem jednemu z nich moją szablę, mówiąc:
Tym będzie łatwiej mu coś odrąbać, bo odcinanie może nic nie dać.
Po czym kładę kocyk, i z słowami Modlitwy nigdy nie za wiele!! klękam i zaczynam ponowną modlitwę. Kałacha kładę obok siebie, aby w każdym momencie był gotowy. Wołam wielbłąda, luzuję nieco kaganiec, ustawiam go przodem do towarzyszy. Po kilkunastu minutach kończę, składam kocyk, broń przekładam przez ramię, wyciągam małą książeczkę i nie zwracam uwagi na nic, co nie dotyczy mnie.
Od dziś płacę Eurogąbkami.

-
- Bombardier
- Kontakt:

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

-
- Marynarz
- Kontakt:
Bandyta, na dźwięk słowa "tortury" przęłknął głośno ślinę, ale ograniczył się do zaprzestania groźnego spoglądania na drużynę; słońce wzeszło już wysoko nad piaski pustyni, na piasku pojawił się ruch. gdzieniegdzie przebiegał jakiś robak, ot, takie tam przebłyski działalności strutej Matki Natury...

-
- Bosman
Bez słowa biorę spowrotem moją szablę, ściągam kolesiowi spodnie, nacinam mu delikatnie łydkę, luzuję wielbłądowi kaganiec, jednak nie zdejmuję go, po czym krzyczę:
Bismillah!! Allah Akbar!! MIĘSO!!
I oglądam show
Jak to nic nie da, to krwią z szabli smaruje bandycie majtki, jednak teraz trzymam zwierza za uzde
Jeżeli to go nie przestraszy, to daję wolną rękę ( I szablę
) towarzyszom. Jak nie mają pomysłów, i jak się zgodzą, to rozbieram CAŁKOWICIE kolesia, związuję i ciągnę za wielbłądem. Piach w południe jest baaardzo gorący 
Bismillah!! Allah Akbar!! MIĘSO!!
I oglądam show

Jak to nic nie da, to krwią z szabli smaruje bandycie majtki, jednak teraz trzymam zwierza za uzde

Ostatnio zmieniony środa, 19 kwietnia 2006, 16:05 przez Tori, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Bombardier
- Kontakt:
Kloner pisze:Frank
szczur rozgląda się uważnie
Wróciłem

Asus:
Asus siadł na kamieniu i wyjął z plecaka wszystko, następnie spakował z powrotem, starając się zrobić to w miarę porządnie, by w razie czego móc wyciągnąć szybko potrzebną rzecz. Następnie kładzie plecak obok kamienia i zabiera się za czyszczenie swojego SVT40 i SPASa 12. Po skończonej pracy przewiesza karabin przez plecy, zakłada plecak i trzyma załadowanego SPASa w pogotowiu. (p.s. to liczy się jako karabin, prawda? (o umiejętność mi chodzi, wiem że strzelba.) Zostało coś z ekwipunku Blacka?? czy tylko krater?)

(\ /)
( . .)
c('')('')
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Bosman
Wracając od niedoszłego obiadu mojego krwiożerczego wielbłąda mówie do towarzyszy:
Można grzecznie i kulturalnie?? Można. Miłej rozmowy życzę.
Po czym bez słowa wyciągam kocyk, staję na chwilę w miejscu i parze na szczura który cały czas się tylko rozgląda, nic nie mówiąc.
Po modlitwie wyciągam książeczkę, przez chwilę ją wertuję, po czym zatapiam się w lekturze. Po chwili powietrze przeszywa mój głos. Spośród słów wydobywających się z mojego gardła (Bo nie nazwę tego śpiewem) rozpoznajecie wielokrotnie dziś słyszane "Allah". Skończywszy modły, oglądam sobie przesłuchanie, i próbuję zrozumieć co się stało.
Gdy wyczuję że ganger kantuje, lub że nie chce czegoś powiedzieć, podchodze z zakrwawioną szablą na wierzchu i mówię z uśmiechem na ustach:
Może pomóc??
Można grzecznie i kulturalnie?? Można. Miłej rozmowy życzę.
Po czym bez słowa wyciągam kocyk, staję na chwilę w miejscu i parze na szczura który cały czas się tylko rozgląda, nic nie mówiąc.
Po modlitwie wyciągam książeczkę, przez chwilę ją wertuję, po czym zatapiam się w lekturze. Po chwili powietrze przeszywa mój głos. Spośród słów wydobywających się z mojego gardła (Bo nie nazwę tego śpiewem) rozpoznajecie wielokrotnie dziś słyszane "Allah". Skończywszy modły, oglądam sobie przesłuchanie, i próbuję zrozumieć co się stało.
Gdy wyczuję że ganger kantuje, lub że nie chce czegoś powiedzieć, podchodze z zakrwawioną szablą na wierzchu i mówię z uśmiechem na ustach:
Może pomóc??

-
- Tawerniak
- Numer GG: 5879500
- Kontakt:
CoB
O.o -> reakcja CoBiego na wydarzenia...
- Eeee... no wiec gadasz? Czy Mamy Cię zostawić z tym świrem tak na godzinkę? - CoB jąkając się i powstrzymując od śmiechu powiedział do bandyty.
O.o -> reakcja CoBiego na wydarzenia...
- Eeee... no wiec gadasz? Czy Mamy Cię zostawić z tym świrem tak na godzinkę? - CoB jąkając się i powstrzymując od śmiechu powiedział do bandyty.
http://niwia.myforum.pl/ - forum Opolskiego klubu RPG i fantastyki

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Bombardier
- Kontakt: