[neuroshima] porachunki

-
- Bombardier
- Numer GG: 9383879
- Kontakt:
Asus:
Skończywszy jeść Asus rozejrzał sie dookoła, jakby oceniając sytuację. *tak, spadł meteoryt, czemu mnie to nie dziwi? Coś mi się zdaje, że jeszcze przynajmniej jeden spadnie za niedługo, w końcu nieszczęścia chodzą parami.* Rozmyślał tak aż w końcu zadał pytanie, które zdawało się być oczywistym, aż sam się dziwił czemu CoB od razu nie wyjaśnił sytuacji.
- Drogi CoBie, opowiedz "nam" proszę, co się dział jak ciebie nie było, potem mogę ci opowiedzieć co się u nas działo, ale to zdaje się mniej ważne. Więc, po kolei, skąd masz laskę i więźnia, gdzie paczka, dogoniłeś tamtych?
Skończywszy jeść Asus rozejrzał sie dookoła, jakby oceniając sytuację. *tak, spadł meteoryt, czemu mnie to nie dziwi? Coś mi się zdaje, że jeszcze przynajmniej jeden spadnie za niedługo, w końcu nieszczęścia chodzą parami.* Rozmyślał tak aż w końcu zadał pytanie, które zdawało się być oczywistym, aż sam się dziwił czemu CoB od razu nie wyjaśnił sytuacji.
- Drogi CoBie, opowiedz "nam" proszę, co się dział jak ciebie nie było, potem mogę ci opowiedzieć co się u nas działo, ale to zdaje się mniej ważne. Więc, po kolei, skąd masz laskę i więźnia, gdzie paczka, dogoniłeś tamtych?

(\ /)
( . .)
c('')('')
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.

-
- Bombardier
- Kontakt:

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Bombardier
- Kontakt:
spoko, ale black odpowiedziałimpostor pisze:zwróćcie uwagę że arxel jeszcze żyje. BLACKSoul został dla przykładu rozwalony. wy się pilnujcie. wprowadzam zasadę przynajmniej jednego posta dziennie - chyba zę ktoś na PW przyśle mi usprawiedliwienie.
Więc ja bym najpierw rozwalił arlaxaPostWysłany: Nie Kwi 09, 2006 7:16 am

oboje zresztą grają tak jakby byli w inej czaso-przestrzeni

(\ /)
( . .)
c('')('')
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Kok
- Numer GG: 8564458

-
- Bombardier
- Kontakt:

-
- Marynarz
- Kontakt:
Bandyta słysząc że rozmawiacie o nim nagle się ożywił i zaczął panicznym wzrokiem rozglądać się dookoła, jakby w poszukiwaniu jakiegoś ratunku. Nagle jego wzrok utkwił w jakimś punkcie daleko od was, wszyscy odruchowo odwróciliście głowy i zauważyliście że ktoś lub coś się do was zbliża. Nie można z takiej odległości rozpoznać co to może być.

-
- Bombardier
- Kontakt:

-
- Tawerniak
- Numer GG: 5879500
- Kontakt:
CoB
Podbiegł do gangera i sprzedał mu kopa w ryj. Bez żadnego wytłumaczenia go ogłuszył i powiedział do kumpli: - Musimy się zabarykadować, ja będę gadał. To dowódca tych debili, którzy zajebali nam paczkę, pożyczyłem go sobie na wymianę... hehe
Podbiegł do gangera i sprzedał mu kopa w ryj. Bez żadnego wytłumaczenia go ogłuszył i powiedział do kumpli: - Musimy się zabarykadować, ja będę gadał. To dowódca tych debili, którzy zajebali nam paczkę, pożyczyłem go sobie na wymianę... hehe

http://niwia.myforum.pl/ - forum Opolskiego klubu RPG i fantastyki
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe

-
- Bosman
- Numer GG: 7524209
Zobaczyliście jak w waszą stronę zmierza jakaś postać na średniej wielkości zwierzęciu. Po chwili ujrzeliście niskiego mężczyznę ubranego w tunikę, która kiedyś była biała. Głowę ma przpepasaną chustą z jakiejś szmaty. Okazało się, że jedzie na wielbłądzie, który ma założony na pysk kaganiec. Przed wojną zwykły wielbłąd mógł otworzyć morde na 120 stopni i odgryść głowę człowiekowi jednym kłapnięciem, a nie wiadomo co teraz jest w stanie taki popromienny zmutowany zwierz zrobić. Gdy podjechał całkiem blisko, zobaczyliście że człowiek ma około 160 cm wzrostu, przywiązane do boku ostrze błyszczało w świetle słońca, a przez plecy ma przerzuconą jakąś broń. Gdy przejeżdzał obok Was wielbłąd narobił na ziemię, a małe cząstki poleciały na nogi Asusa, który zauważył, że zwierze ma zakrwawiony pysk, a z kącika pyska wystaje mu troche mięsa. Obkręcił się w miejscu i zawołał:
Allah Akbar!!
Po czym zeskoczył prosto w odchody stworzenia.
Shit!! Wdepnąłem w łajno ponieważ Allah tak pragnął. Allah Akbar!! Witam, nazywam się Ahmed Garri. Nie wybieracie się czasem do Mekki?? A Ty?? czy wiesz czemu kopnąłeś tego człowieka?? Odpowiedż jest prosta. Zrobiłeś to, ponieważ tak chciał Allah. Allah wie czego pragnie.
Chwilę przyglądał się związanemu, po czym kopnął go w brzuch mówiąc
Bismillah!! Allah Akbar!!
Allah Akbar!!
Po czym zeskoczył prosto w odchody stworzenia.
Shit!! Wdepnąłem w łajno ponieważ Allah tak pragnął. Allah Akbar!! Witam, nazywam się Ahmed Garri. Nie wybieracie się czasem do Mekki?? A Ty?? czy wiesz czemu kopnąłeś tego człowieka?? Odpowiedż jest prosta. Zrobiłeś to, ponieważ tak chciał Allah. Allah wie czego pragnie.
Chwilę przyglądał się związanemu, po czym kopnął go w brzuch mówiąc
Bismillah!! Allah Akbar!!
Od dziś płacę Eurogąbkami.

-
- Bombardier
- Kontakt:
Asus:
Pacnął się ręką w głowę i pomyślał. * Jednego religijnego popaprańca walnął meteoryt, za to dostaliśmy kogoś jeszcze bardziej popapranego. To straszne!!!! W tworach molocha jest przynajmniej jakaś logika, a ci popaprańcy są tak pieprznięci, że nawet jak Czajnik ruszy żelazne dupsko i wmontuje ich do Jagernauta, i tak będą mówić, że Allach, pepsi, czy inny znak jakości Q tak kazał. Powinno się tępić takich ludzi. .... Następnie bez słowa odwrócił się od przybysz i siadł na kamieniu.
Pacnął się ręką w głowę i pomyślał. * Jednego religijnego popaprańca walnął meteoryt, za to dostaliśmy kogoś jeszcze bardziej popapranego. To straszne!!!! W tworach molocha jest przynajmniej jakaś logika, a ci popaprańcy są tak pieprznięci, że nawet jak Czajnik ruszy żelazne dupsko i wmontuje ich do Jagernauta, i tak będą mówić, że Allach, pepsi, czy inny znak jakości Q tak kazał. Powinno się tępić takich ludzi. .... Następnie bez słowa odwrócił się od przybysz i siadł na kamieniu.

(\ /)
( . .)
c('')('')

-
- Tawerniak
- Numer GG: 5879500
- Kontakt:
CoB
- Asusie, to pomóż mi rozebrać tego gangera, bo się ugotuje! - powiedział CoB nie zwracając zbytniej uwagi na świra, który dopiero co przyjechał. CoB od razu przeszukał gangera... A do Indianki powiedział:
- Odpocznij sobie, szkoda Twych sił...
- Asusie, to pomóż mi rozebrać tego gangera, bo się ugotuje! - powiedział CoB nie zwracając zbytniej uwagi na świra, który dopiero co przyjechał. CoB od razu przeszukał gangera... A do Indianki powiedział:
- Odpocznij sobie, szkoda Twych sił...
http://niwia.myforum.pl/ - forum Opolskiego klubu RPG i fantastyki

-
- Bombardier
- Kontakt:

-
- Bosman
- Numer GG: 7524209
Muzułmanin zajrzał do dziury, głośno jęknął, wziął linę, zszedł po niej, by po chwili wrócić z rozrośniętą czaszką.
Tylko Allah mógł chcieć aby powstało coś tak chorego i obrzydliwego, a zarazem pięknego.
Po czym wziął i zaniósł znalezisko do sakwy na wielbłądzie, poprawił mu kaganiec, po czym zdjął siodło i wyciągnął mały kocyk.
Cóż was trapi przyjaciele?? Coby to nie było musicie wiedzieć i pamiętać że: Nie ma Boga prócz Allaha, a Mahomet jest jego prorokiem.
Ostatnią kwestię wypowiedział, mówiąc i akcentując jakby rozmawiał z dziećmi.
I rozłożył kocyk na ziemi, spojrzał na słońce i na horyzont, po czym obrócił się o 90 stopni, uklęknął na przygotowanym miejscu i zaczął oddawać pokłony mamrocząc coś pod nosem.
Tylko Allah mógł chcieć aby powstało coś tak chorego i obrzydliwego, a zarazem pięknego.
Po czym wziął i zaniósł znalezisko do sakwy na wielbłądzie, poprawił mu kaganiec, po czym zdjął siodło i wyciągnął mały kocyk.
Cóż was trapi przyjaciele?? Coby to nie było musicie wiedzieć i pamiętać że: Nie ma Boga prócz Allaha, a Mahomet jest jego prorokiem.
Ostatnią kwestię wypowiedział, mówiąc i akcentując jakby rozmawiał z dziećmi.
I rozłożył kocyk na ziemi, spojrzał na słońce i na horyzont, po czym obrócił się o 90 stopni, uklęknął na przygotowanym miejscu i zaczął oddawać pokłony mamrocząc coś pod nosem.
Od dziś płacę Eurogąbkami.

-
- Marynarz
- Kontakt:
Z rozwiązanych ust bandyty wydobył się stek przekleńst oscylujących wokół waszego pochodzenia i męskich narządów rozrodczych. Gdy powiedział co miał powiedzieć Dizzy podeszła do niego i walnęła go w twarz mrucząc coś pod nosem. Tym razem przekleństwa trwały nieco krócej i były skoncentrowane na wielokrotnym powtarzaniu wulgarnej nazwy rzekomego zawodu indianki. Po pewnym czasie i kilku uspokajających słówkach ganger był gotowy do rozmowy... [/i]