Czekajci jeszcze ostatnie chlapnięcie farbą na monitor, spojrzenie ogólne, łeeee nie podoba mi się, jak chcecie uczyć Dantego to mnie też, a najlepiej załóżcie szkołę artystyczną .
Jak wam się podoba mój nowy dres???
Pałętam się tam i tu, zabijając rzezimieszków, cwaniaków, złodziei, oczyszczam arenę, pałętam się po lesie w nocy, bo jestem niezniszczalny Skrytobójca 10 poziomu ...
Otchłań
Hmmm.... uczyć rysować? Ja rysuję całkowicie intuicyjnie, to co podpowiada mi wyobraźnia, a potem obramiam to (często wręcz piksel po pikseklu) różnymi prostymi narzędziami (np. łopata, motyka itp.), a potem poprawiam i poprawiam, i poprawiam, aż efekt jest zadowalający. Nie wiem czy byłbym w stanie kogokolwiek nauczyć rysować (bo sam nie umiem... no dobra - w ołówku idzie mi nieźle), zwłaszcza prze forum. Po prostu - chcesz coś narysować to rysuj i poprawiaj rysunek, aż efekt będzie zgodny z zamierzonym. Z czasem nabierzesz wprawy i będzie Ci to wychodzić coraz lepiej. Przy czym ja gdy cos rysuję staram sie maksymalnie wyluzować - wtedy wychodzi najlepiej. Zastanawiam się co powiedzą pozostali "rysownicy" - wszak rysują w innym stylu niż ja.
Hmmm.... Twój nowy dres, Dark? Cóż... eee.... no więc.... jeszcze trochę praktyki musisz nabyć
PS. Jak chcesz to możesz założyć ten, który tu wrzuciłem (ba! mogę Ci go nawet trochę poprawić (są drobne błędy głównie w cieniowaniu) i wysłać na e-mail )
Jeśli sie nie mylę to jest zwykłe "colorize" może "hue" - zbytnio sie nie napracowałeś (kilka kliknięć myszką) ;-P
BTW: Komu mam teraz przerobić avik? Przyjmuję zamówienia
<=-
TO JEST DOPIERO AVIK
|||
|||
|||
|||
ZGADNIECIE W JAKIM PROGRAMIE?
-=>
"(...)Błogosławieni bogaci w duchu, albowiem do nich należy Królestwo Sanktuarium.
Błogosławieni mądrego postu, albowiem oni Admina oglądać będą.(...)"
Pałętam się tam i tu, zabijając rzezimieszków, cwaniaków, złodziei, oczyszczam arenę, pałętam się po lesie w nocy, bo jestem niezniszczalny Skrytobójca 10 poziomu ...
Otchłań
Mały, Świateczny avik, jeśli ktoś chce, może sobie przygrnąć, Hasaczołaja w lateksowym wdzianku (chociaż światłocień nie dokońca wyszedł... ale robiłem to o 1:30 rano ;-P ):