Ja DB oglądałem przez jakiś czas wręcz nałogowo więc odrazu widać że to Videl. Wsumie na Crawa avater też by można bylo powiedzieć że tam kobieta jest. Taki "delikatny" ten mężczyzna
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
Podłączam się do życzeń. Love Hina to fajne anime jest, ale dawno nie oglądałem i prosiłbym o przybliżenie o którą to postać chodzi.
BTW. Są już kolejne odcinki Love Hina Again (mam tylko pierwsze 3 chyba)
(\ /)
( . .)
c('')('')
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Ja jestem przy dwunastym i czekam na 13 ^^ W sumie z krów przerzucam się na kobiety - ewolucja, czy co? (Znam taki wierszyk, ale nie będę go pisał, bo CoBiety moga się zgorszyć, ale uzasadnia on związek kobiet z krowami )
Rzeczownik 'krowa' jest rodzaju żeńskiego, tak samo jak 'kobieta'. Poza tym i krowa to samica, i kobieta też samica. Większego związku nie może już być ;)
A jak jeste, to wolę go nie znać :D
Napiszę offtopa, ale nawet nie wiem czy taki temat do Biblioteki światów się nadaje, a pozatym, początku tej rozmowy i tak nie przeniosę
Sabrae Xoraim pisze:
BTW. Są już kolejne odcinki Love Hina Again (mam tylko pierwsze 3 chyba)
Zapomniałem dodać "?" na końcu. To było pytanie. Może mi ktoś teraz odpowiedzieć:P (z waszych wypowiedzi nie jestem pewjen) Fakt, Again było średnie, ale zawsze to coś Osobiście specjale mi się podobały nawet. Ale Evangelion i Full Metal Panic rządzą
(\ /)
( . .)
c('')('')
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.