Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
ODPOWIEDZ
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Post autor: MAd Phantom »

Małe uświątecznienie, świątecznego Dante'go:
Obrazek
Dante
Mat
Mat
Numer GG: 3604434
Kontakt:

Post autor: Dante »

Oj zniewarzasz mojego Smoczka uważaj bo pewny Jamodyl (nie wiem czemu go tak nazywają) będzie miał mocno przerobiony pysk.
Myśle nad bałwanem świątecznym :P
Obi-San
Pomywacz
Kontakt:

Post autor: Obi-San »

Hehehe, niezle te Wasze przerobki :] Jak cos to ja jestem 'on' a na avku to jest 'ona' ;-)
Obrazek
Radkoff
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 2207328

Post autor: Radkoff »

Obi-San pisze:Hehehe, niezle te Wasze przerobki :] Jak cos to ja jestem 'on' a na avku to jest 'ona' ;-)

opowiedz nam o tym.... :roll: :roll: :roll:... bo chyba czegos nie chwytam :?
Obrazek Ty... Ty... ZŁY jeden, oddaj nam edycję postów...
Haer'dalis
Marynarz
Marynarz

Post autor: Haer'dalis »

Ja mogę opowiedzieć - w końcu studiuję na kierunku Human biology, to coś o tym wiem ;).
A więc tak. Gdy mamusia kocha tatusia, przychodzi taki dzień kiedy zaczną się...kłócić o to czym ma być ich dziecko (a co wy myśleliście?? zboczeńcy jedni!! :P). Po tym nadchodzi okres ciąży, a kłótnia się przedłuża. Po 9 miesiącach rodzi się taki Obi, który juz sam nie wie kogo ma zadowolić, więc używa na necie awatarków płci przeciwnej od swojej, w ten sposób uzupełniając swoją psyche.
Koniec bajeczki. A teraz grzeczne dzieci wrócą do przerabiania avików i skończą zaawać niewygodne (strasznie uciskają...) pytania.

P.S. O co chodzi z tym tematem o użytkownich, w którym wcisnąłeś ankietę? Serwer jeszcze nie został naprawiony, więc nie ma szans na jakiekolwiek oddawanie głosów...
Dante
Mat
Mat
Kontakt:

Opowiedz mi bajke to może ci powiem :wink:
A tak serio to była ankieta w, której można oddać głos na jakiegoś użytkownika. Przy okazji oddanie głosu przeciw mnie powodowało automatyczne wysłanie virusa MY Doom :twisted
:
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Heh, Dante, Twoj nowy avik wygląda mi coś dziwnie znajomo :wink:
Mógłbyś może troszkę dokładniej opisać ten tmat? Bo z tego co napisałeś niewilel wiadomo
A może w konkursie avikowym wprowadzić pod-kategorię na najlepszą przeróbkę avika?

dsadfga_atadf_a
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: dsadfga_atadf_a »

gratulacje dla... Waltos w nagrode dostaje sakwe magicznej fasolki ;) mad jako nagrode pocieszenia za to ze wogole podjal sie tego arcy trudnego zadania wygrywa.. wieczor z... z pania kanarzycza z pkp :))))))))))) taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakie ciało .. :P albo ... paczka pedigripi :P
Waltos
Mat
Mat
Numer GG: 6635964

Post autor: Waltos »

Jeee, fasolki, wielkie dzięki! Oinglap bedzie się cieszył! :wink:
żyję
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Ale magicznej fasolki już nie produkuje się od lat!
Sam widziałem jak spłoneła ostatnia fabryka! (A co ja tam robłem? Aaaa... to już inna historia)
Czyli ta musi być nieźle przeterminowana - czyli w sam raz dla Oinglapa :wink:
Wieczór z kanarkiem fruwającym po PKP? o nie - przejżałem Cie! - ten wieczór to miałby polegać na tym, że miałbym przez cały ten czas biegać po tym PKP i łapać tą kanarzycę do jej klatki, no nie? A w Pedigri pewnie będzie bilet w jedną stronę na Madagaskar, aaa?
Nie! Tak łattwo mnie nie dostaniecie! Leon! Barykaduj drzwi! Ci od podsłuchów nadchodą!

Waltos
Mat
Mat

Oinglap:
mmmm, przeterminowane fasolki! Delicje! Dla nich nawet Ragnarok odkładam na później!
żyję
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

A oto, Darkelfft, Święty Mikołaj w wersji nowoczesnej: W obcisłym stroju z czerownego lateksu i możliwością natychmiastowego ukarania niegrzecznych dzieci:
Obrazek
Darkelfft
Marynarz
Marynarz
Lokalizacja: z miejsca, gdzie mnie nogi zaniosły ( ostatnio trakt między Mantarem a Skulldust)
Kontakt:

Post autor: Darkelfft »

Niezłe, niezłe skombinuj mi taki dres to będe ludzi straszyć :D . Na razie muszę chodzić tylko w przepaskach biodrowych, bo reszta rwie się pod pachami :D. A takie dresiwo (trzy paskowe) to pełen luksus 8) .
Pałętam się tam i tu, zabijając rzezimieszków, cwaniaków, złodziei, oczyszczam arenę, pałętam się po lesie w nocy, bo jestem niezniszczalny Skrytobójca 10 poziomu :D...
Otchłań
Waltos
Mat
Mat

Chciałeś dres, to masz:
Obrazek

Dres jest obcisły, by podkreślić umięśnienie (trochę niedopracowany, ale nie chciało mi się starać :P )
żyję
Darkelfft
Marynarz
Marynarz
Lokalizacja: z miejsca, gdzie mnie nogi zaniosły ( ostatnio trakt między Mantarem a Skulldust)
Kontakt:

Post autor: Darkelfft »

Normalnie powinniście zostać projektantami mody, niezłe z was talenty :lol: . Zaraz ja was przerobię :P :P .
Pałętam się tam i tu, zabijając rzezimieszków, cwaniaków, złodziei, oczyszczam arenę, pałętam się po lesie w nocy, bo jestem niezniszczalny Skrytobójca 10 poziomu :D...
Otchłań
Dante
Mat
Mat
Kontakt:

Kurcze zamiast się przecwalać nauczcie mnie tak rysować :wink:
Przy okazji kiedy sesja mad ??
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany