o w mordę, oko mi te potwory wydłubali czyli rozumiem Haer'dalis, że panuje tu zasada "oko za oko, przerobiony avik za przerobiony avik" Ale żeby nie było, ze tylko Haera przerabiamy, to ja dokładam coś dla Dantego
Konkwista88 pisze:
Poranne wstają zorze
Nadchodzi dzień,
I słychać wciąż szum morza
Umierających jęk.
To była walka na śmierć o biały honor i krew, o
białą dumę celtycki rzesz..
.....A lekki wiatr niesie wieść z ust płynie
zwycięstwa pieśń...
Kiedy walczysz o Swoją flagę,
Myślisz o Swoim narodzie,
I wiesz ze kiedyś będzie Ci dziękował
Że wziąłeś to na siebie
Zwycięstwo- to piękne słowo...
Dla którego umrzeć musi wielu....
Lecz warto jest polec za nie
Zginąć za swoje idee...
dsadfga_atadf_a pisze:howgh! ;]
widze ze neizle jazdy sa na forum. jestem pewien ze nikt nie jest wstanei przerobic mojego avatar ;p bo jest...
nie do przerobienia
Co pisałeś?
Ale kurcze nie miałem pomysłu, jak zamaskować ogień i pawie musiały pójść na pierwszy front...
Nie iwem, o co chodzi MAdowi, ale musze napisac, że skończyły mi się aviki do przerabiania... help!! Zmieńcie dla mnie swoje avatary na coś ładnego, a ja z nich zrobię wieś
No nie widać, że owcą 30 sekund wytężonej pracy? To taki gatunek stoonogi dwónożnej, parzystokopytnej. Nazwa pochodzi od długości jej beczenia i obowiązków w sprzątaniu po niej ("i" które powinno być w środku wyrażenia przez lata uległo zatarciu). Najwięcej tego typu zwierzątek żyje oczywiście w Anglii (to taka wyspa na której wszystko jest na odwrót)
(a jakby ktoś nie załapał - zrobiłem literówkę: miało być "owoc" )
PS. Spoookoooojnieeee przeeeciieeeeż sięęę nieeeee paaaaliii
Waltos - ja tam jeszcze całą kolejkę do przerobienia
Wypraszam sobie. Ja na odwrot nie jestem. To Ty jestes na odwrot. A tak na serio to ile kopyta ma taka stonoga? 200? 400? 600? I jak jej sie podkowy zkalada?
(a jakby ktoś nie załapał - zrobiłem literówkę: miało być "owoc" )
eeee...serio?
PS. Spoookoooojnieeee przeeeciieeeeż sięęę nieeeee paaaaliii