Ep, ja mojego avata (niezbyt oryginalnego) przerobilem na swiateczna kolekcje (dla tych, ktorzy pamietaja IWD jeden dobrze - byla taka zbroja - Skapany we Krwi ), ale to jest bardzo amatorska robota, na szybko. Jak ktos ma ambicję, to może mnie przerobić
Hm, musze przeczytac jeszcze raz regulamin konkursu, bo mam faworyta, na ktorego bym glosowal
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
Jeszcze pomyślę co z Tobą zrobić jamodylu...musi to być odpowiednio okrutne po tym jak przerobiłeś KOTA na bałwana (ta zniewaga krwi wymaga cytując pewną lalaczkę ). I uderzę gdy się tego będziesz najmniej spodziewał...
Mad-> przerobiłem materiał czapeczki na odpowiadajacy bardziej kurtce Arcanisołaja. Ponieważ jednak pojedyncze pikseliki się nazbyt odcinały, to dwukrotnie zresamplowałem obrazek, aby rozmyły się z resztą czerwieni. W sumie, efekt podobny do blura, ale nico inny.
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
Radkoff Nie wymiagsz się tak łatwo. Przerobię Twojego świątecznego Dartha, tak że Ci oczy wyskoczą - przed chwilą był witrażem, ale zrezygnowałemz tej formy, choć kto wie? Może taka forma będzie dla Was najodpowiedniejszą karą??
Może ogłosimy konkurs na najlepszą przeróbkę Haer'dalis'owego avika? ;-P
Haer ---> Zakoloruj całe nasze aviki na biało - wtedy na pewno sie nie poznamy, a przy tym będą świąteczne
Haer'dalis pisze:Radkoff Nie wymiagsz się tak łatwo. Przerobię Twojego świątecznego Dartha, tak że Ci oczy wyskoczą - przed chwilą był witrażem, ale zrezygnowałemz tej formy, choć kto wie? Może taka forma będzie dla Was najodpowiedniejszą karą??
teraz mam X-mas Bazyla .. i jego wystawiam na konqrs