Czysta wazelina, ale podpisuję się pod wypowiedzią Craw`a
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
ZŁE mnie śmieszą. Mam taką głupią manię, że przy horrorach wyobrażam sobie co by zrobili z potworem/duchem/ślimakiem moi gracze i to się robi śmieszne Ja tam jestem człek spokojny i fan Bambi 2 ^^ Dlatego nie podniecają mnie takie aviki
Będąc szczery to twój Avatarek przypomina, przerobionego na mroczny: mad królik Bucks. Serio! Oczy królika, a i uśmiech taki szyderczy. Mroczny mi się za cholerę nie wydaje. Co do całej mroczności BLACKa to komentować nie będę, bo tekstów mi w kąciku nie będzie chciał wystawiać.
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
LOD pisze:Będąc szczery to twój Avatarek przypomina, przerobionego na mroczny: mad królik Bucks. Serio! Oczy królika, a i uśmiech taki szyderczy. Mroczny mi się za cholerę nie wydaje. Co do całej mroczności BLACKa to komentować nie będę, bo tekstów mi w kąciku nie będzie chciał wystawiać.
Wiadomo, że on nie jest mroczny, bo on jest mhroczny.
Cicho, nie może się wydać, że jestem taki mroczny
A teksty będę dalej wystawiał w kąciku, o ile jakieś wyślesz .
Sabrae - spoko, podoba mi się avatar. Bardzo fajny , taki śmieszny .
Mówi się Mhroczny otóż BLACKSouL jest Mhrocznym Panem/Lohrdem
ja Mhroczne Diablo Wcielone Delur lub Mhroczny Akolita
i w naszej sekcie jest jeszcze pare osob
a żeby nie było OT to Ra-V V w twoim avatarze jest niewidoczne
Ja nie mam problemów z Mhrocznością, ponieważ mój avek alias Davik Kaan dzierży demoniczne ostrze, którego mhroczność jest wielka i straszna. Więc nie denerwujciego, gdyż nik nie chce zaznać jego gniewu.
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"