Świat Pasem:Zarkanah

-
- Kok
- Kontakt:
Jeśli kapłan zainteresuje się tą klapą, to siadam sobie i mówię do reszty: Mi się dźwigać nic nie chce, muszę zebrać energię...
Jeśli jednak powie on do Sebastianusa, że szkoda na to czasu to idę za kapłanem i mówię wtedy żeby sobie dał z nią spokój bo mamy ważniejsze rzeczy do zrobienia...
Jeśli jednak powie on do Sebastianusa, że szkoda na to czasu to idę za kapłanem i mówię wtedy żeby sobie dał z nią spokój bo mamy ważniejsze rzeczy do zrobienia...
I tak nikt tego nie czyta...

-
- Bosman
- Numer GG: 2248735
- Kontakt:
Asmondeusz:
Magiczna Moc zwiększa się o 10.
Notragath:
Otrzymałeś coś w rodzaju Błazeńskiej Różczki. Nie masz pojęcia o zastosowaniu ponad to, ze zwiększa siłę zaklęć elementalistycznych, jeśli jest trzymana w ręce podczas rzucania zaklęcia.
Sebastianus, Pavelius:
Ver odwrócił się i spojżał we wskazanym kierunku. -Moze tam byc coś ciekawego... Odbijaj tynk... zobaczmy!- powiedział. -Okaże się, czy to jest warte naszego czasu.- dodał.
KILL KLONER!!!
KILL KILL KILL!!!! Znów zniknął!!!
Magiczna Moc zwiększa się o 10.
Notragath:
Otrzymałeś coś w rodzaju Błazeńskiej Różczki. Nie masz pojęcia o zastosowaniu ponad to, ze zwiększa siłę zaklęć elementalistycznych, jeśli jest trzymana w ręce podczas rzucania zaklęcia.
Sebastianus, Pavelius:
Ver odwrócił się i spojżał we wskazanym kierunku. -Moze tam byc coś ciekawego... Odbijaj tynk... zobaczmy!- powiedział. -Okaże się, czy to jest warte naszego czasu.- dodał.
KILL KLONER!!!

UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!
Mr.Z pisze posta

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
Mr.Z pisze posta

-
- Kok
- Kontakt:

-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

-
- Bosman
- Kontakt:
Sebastianus, Pavelius, Knossos Człowieku UPRZEDZAJ MNIE!!! PW, POS NA SESJi, COKOLWIEK!!! Jak znów nam tak znikniesz to chyba wpadnę w bereserk i zatłukę, cop mi wpadnie pod rękę... chcesz byc winien śmierci mojego psa? 
Sebastianus:
Tynk rozleciał się ujawniając coś na kształt sejfu. Drzwiczek niestety nei da się otworzyć metodą młota...
Kiedy Sebastianus usiadł lekko zmęczony łomotanie mw drzwi, które nawet nie wygiły się w odpowiedzi na jego usilne próby usunięcia ich Ver spokojnie zapytał -Dobra, kto się zna na otwieraniu zamków?- po czym rozglądnął sie po zgromadzonych w sali. -Siłą to sobi mozemy...- wykonał jakiś nieokreślony gest ręką, a Selena parsknęła śmiechem.

Sebastianus:
Tynk rozleciał się ujawniając coś na kształt sejfu. Drzwiczek niestety nei da się otworzyć metodą młota...
Kiedy Sebastianus usiadł lekko zmęczony łomotanie mw drzwi, które nawet nie wygiły się w odpowiedzi na jego usilne próby usunięcia ich Ver spokojnie zapytał -Dobra, kto się zna na otwieraniu zamków?- po czym rozglądnął sie po zgromadzonych w sali. -Siłą to sobi mozemy...- wykonał jakiś nieokreślony gest ręką, a Selena parsknęła śmiechem.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!
Mr.Z pisze posta

Mr.Z pisze posta

-
- Kok
- Kontakt:

-
- Bosman
- Kontakt:
Pavelius i Sebastianus:
Sebastianus wstał i zdenerwowany dotknął płyty.. ręką, odskoczył i po chwili płyta eksplodowała. Ujawniła niewielką skrytkę. Najwyraźniej na kosztowności. Sebastianus wyciągnął z niek jakiś czarny kamiyk... -Tyle mi starczy.- uśmiechnął się szeroko.
W środku pozostały pieniadze i kilka drogocennych kamieni. -No pladrujcie to szybciej, nie mamy czasu.- mruknął z kwaśną miną Ver, omiatajac wzrokiem Perseusza, Selenę, Knossosa i Paveliusa. Perseusz wstał i wyciągnął z skrytki rubin. -Wedle koloru!- zaśmiał się. -Dobra!- powiedział Selena wyciągając szmaragd. Pozostały jeszcze:
-mieszek z pieniedzmi
-Diament
-Mała skrzyneczka
-Wezmę to, co zostanie.- powiedział Ver poganiajac wzrokiem Paveliusa i Knossosa.
Sebastianus wstał i zdenerwowany dotknął płyty.. ręką, odskoczył i po chwili płyta eksplodowała. Ujawniła niewielką skrytkę. Najwyraźniej na kosztowności. Sebastianus wyciągnął z niek jakiś czarny kamiyk... -Tyle mi starczy.- uśmiechnął się szeroko.
W środku pozostały pieniadze i kilka drogocennych kamieni. -No pladrujcie to szybciej, nie mamy czasu.- mruknął z kwaśną miną Ver, omiatajac wzrokiem Perseusza, Selenę, Knossosa i Paveliusa. Perseusz wstał i wyciągnął z skrytki rubin. -Wedle koloru!- zaśmiał się. -Dobra!- powiedział Selena wyciągając szmaragd. Pozostały jeszcze:
-mieszek z pieniedzmi
-Diament
-Mała skrzyneczka
-Wezmę to, co zostanie.- powiedział Ver poganiajac wzrokiem Paveliusa i Knossosa.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!
Mr.Z pisze posta

Mr.Z pisze posta

-
- Kok
- Kontakt:
Mała rzecz a cieszy...- mówię ze śmiechem do Sebastianusa. Coś mi się zdaje, że zmajstrujesz coś ciekawego z tych rzeczy, które "musisz mieć za wszelką cenę"... Zagadką jest tylko, co to będzie...
Zaglądam do mieszka o jeśli jest tam mniejwięcej tyle miedziądzów, na ile warty wydaje mi się diament, to biorę kasę i mówię: Wole pieniądze, gdy coś sprzedaję to zawsze mam wrażenie, że kupcy mnie naciągają...
Na koniec zagaduję do Knossosa: Cóż ciekawego masz w tej skrzyneczce?
Zaglądam do mieszka o jeśli jest tam mniejwięcej tyle miedziądzów, na ile warty wydaje mi się diament, to biorę kasę i mówię: Wole pieniądze, gdy coś sprzedaję to zawsze mam wrażenie, że kupcy mnie naciągają...
Na koniec zagaduję do Knossosa: Cóż ciekawego masz w tej skrzyneczce?
I tak nikt tego nie czyta...

-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

-
- Marynarz
- Numer GG: 0
- Kontakt:

-
- Bosman
- Kontakt:
Notragath i Asmondeusz:
Gdzie wieęc idzdiecie?
Knossos, Pavelius i Sebastianus:
Skrzyneczka jest począdnie zabezpieczona. Kilak zaklęć, których ani Ver ani Perseusz nie byli w stanie usunąć. -Nieumarłego byś musiał poprosić.- powiedziął ze zrezygnowaniem Ver.
Paveluis otrzymał 1000 Miedziądzów.
Sorry, ze taki krótki upd8, ale się spieszę
Gdzie wieęc idzdiecie?
Knossos, Pavelius i Sebastianus:
Skrzyneczka jest począdnie zabezpieczona. Kilak zaklęć, których ani Ver ani Perseusz nie byli w stanie usunąć. -Nieumarłego byś musiał poprosić.- powiedziął ze zrezygnowaniem Ver.
Paveluis otrzymał 1000 Miedziądzów.
Sorry, ze taki krótki upd8, ale się spieszę

UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!
Mr.Z pisze posta

Mr.Z pisze posta