Aby nie powodować chaosu na forum, i nie zaśmiecać "normalnego" tematu o avikach i aby zadbać o wygodę tak własną jak i innych forumowiczów konkurs postanowiliśmy przenieść do osobnego (tego) tematu (zastanawiam się czy nie powinien być on raczej w Sprawach Forum - jeśli tak to proszę admina o przeniesienie). Więc po koleii:
Konkurs organizuję ja i Haer'dalis i to my zajmujemy się sprawami organizacyjnymi.
Regulamin konkursu (autorstwa Haer'dalisa, ale pozwoliłem sobie na bezczelne modyfikacje, jak np. dodanie pofontów

Dotychczas zgłosili się:
Asthner, MAd Phantom, Haer'dalis, Narmo i dsadfga_atadf_a (jeśli przypakiem kogoś pominąłem to proszę o wybaczenie)
Sprawa wyborów. Są dwie ( ... nie więcej jak dwie

Zapraszam do głosowania w ankiecie i wypowiadania się na temat obu powyższych wariantów (a może ktoś wymyśli trzeci?)
Jeżeli chodzi o nagrody to nasz wielce kochany Zły Administrator obiecał, że rozważy (ale nic nie obiecujemy) ufundowanie jakiejś specjalnej rangi tudzież obrazka pod rangą, (ale nad avikiem) dla zwycięzcy
Napisałem już chyba o wszystkim, a jeli nie to Haer'dalis proszony jest o dopisanie reszty
Życzę młej zabawy i zachęcam do brania udziału!