MRK - Mafia Radioaktywnych Krow

Taferna PGR
Zablokowany
LOD
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: LOD »

Eglarest pisze:Krowy no wiecie uważajcie na wiewiórke ja bym nieufał niczemu co krwawi sześć dni w miesiacu a nie zdycha
Bueheh... wydało się... Nie dość że nie ufa Falce, podlizuje się to jeszcze żadnej innej płci pięknej... Ciekawe, ja bym nie był na to zbyt obojętny, ale co ja tam wieeeem... Kobietą nie jestem, a tylko jej porządam. Zresztą w pewnym sensie to jest sroga obraza.
Obrazek
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
Villemo
Bombardier
Bombardier

Post autor: Villemo »

Eglarest pisze:ja bym nieufał niczemu co krwawi sześć dni w miesiacu a nie zdycha
Może wiecie...On ma gynefobię? Chociaż nie! Podliżę się Falce: on choruje na kaligynefobię - lęk przed pięknymi kobietami :wink:
Fie fye foe fum,
I smell the blood of the asylum.
CoB
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 5879500
Kontakt:

Post autor: CoB »

O to dobrze :twisted: Może wreszcie znajdę miłość mego życia :roll:
http://niwia.myforum.pl/ - forum Opolskiego klubu RPG i fantastyki
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

LOD, a ty ufasz wszystkiemu czego pożądasz lub komuś kto się ci podoba ? bo Ja nie i Falce nigdy się nie podlizywałem, chyba że podzielenie czyjegoś zdania uważasz za podlizywanie się. No ale to już nie mój problem.
Gavril nie mniejsze chamstwo niż to co ślesz mi w swoich wiadomościach na PW na temat innych krów.

Vilemo mam Fobię na głupotę.
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

Ludzie nie kłóćcie się geezzzzz, operacja spamu się skończyła. Mam 15 lat i nie kłócę się jak wy o byle co ja pier... Skończcie z tą kłótnią.
Eglarest
Chorąży
Chorąży

No Blacksoul ma racje lepiej wypić piwo na tawernie i zapomnieć o spamach i takich tam krwawiących baleronach ;)
no to Muuuuszę wam tylko życzyc powodzenia w dalszej działalnosci krowiej(bez spamu)
Epyon
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 5438992
Kontakt:

Post autor: Epyon »

O, no to zaczął się podlizywać do nas :/
Obrazek
Eglarest
Chorąży
Chorąży

Ha, ha, nie rozśmieszaj mnie niemiał bym się do kogo podlizywać tylko do bandy dzieciaków co myśli że jest fajna ?
Przynajmniej widać, że jak się chce wystawić rękę na zgodę to się kąsa tak… -tak macie w swym krowim zwyczaju najwyraźniej. No tak z wami niema co pić Piwa lepiej kubek mleka, bo je pod nosem jeszcze co nie którzy maja.
wampir
Szczur Lądowy

Post autor: wampir »

Nie pod nosem a w wymionach!
Tombstone i wampir są w mojej głowie...
Który to ja? Kto mi to powie?
CoB
Tawerniak
Tawerniak
Kontakt:

Eglarest pisze:No Blacksoul ma racje lepiej wypić piwo na tawernie i zapomnieć o spamach i takich tam krwawiących baleronach ;)
no to Muuuuszę wam tylko życzyc powodzenia w dalszej działalnosci krowiej(bez spamu)
Ale miło to zabrzmiało :D Pewnie mój bohater z sesji usłyszał to kiedy kula przechodziła mu przez mózg na wylot ^_^ No ale spoksik, ja chcę zgody... 8)
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Eglarest pisze:Ha, ha, nie rozśmieszaj mnie niemiał bym się do kogo podlizywać tylko do bandy dzieciaków co myśli że jest fajna ?
Przynajmniej widać, że jak się chce wystawić rękę na zgodę to się kąsa tak… -tak macie w swym krowim zwyczaju najwyraźniej. No tak z wami niema co pić Piwa lepiej kubek mleka, bo je pod nosem jeszcze co nie którzy maja.
No i znów zaczynacie drzeć ryja... Uspokójcie się ludzie... Zrobiliśmy mały spam i tyle. I poza tym nie jestem dzieciakiem mam 15 lat :P, a poza tym w organizacji są wiele starsze osoby np. Zgon
Gavrill
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 3511208
Kontakt:

Post autor: Gavrill »

BLACKSouL: o byciu dzieckiem nie decyduje wiek a zachowanie, mimo iz jestem star(sz)y to uwazam sie za dzieciucha :D :D a czemu nie? dzieciom bardzo duzo wolno: moga srac w majtki, zabierac bezkarnie zabawki kolegom, spamowac na forum i na PW :D bawic sie lalkami (tymi gumowymi rozmiarow XL :D ) etc :D
CoB
Tawerniak
Tawerniak
Kontakt:

Dalsza kłótnia będzie bojkotowana przez samą Krowę Matkę. Tak, choć ciężko w to uwierzyć, wszyscy jesteśmy dziećmi, przynajmniej częściowo. Wszyscy jesteśmy Dziećmi Mućki i radujmy się z tego powodu w fontannach mleka. Muuuuuuuuuu!
LOD
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: LOD »

BLACK... ja też mam 15 lat a i jestem pewnie większy od niejednej osoby w tawernie... ale co z tego? Podrażnić innych nie można? Ja się z tego nabijam a nie wywołują III wojnę światową :P Ale to by było na tyle. Się skończyło ja już raczej nie będę drażnił Eglaresta.

P.S.
Jak czegoś porządam to zazwyczaj jest że temu się oddaję (np. pięknym i fajnym kobietom) jednoznacznie ufając mu. Nawet jeśli byłoby to super głupie to to jest moja słabość, że jak widzę kobietę marzeń to się opanować nie mogę i tracę zmysły. :wink:
Obrazek
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
Craw
Bosman
Bosman
Numer GG: 5454998

Post autor: Craw »

Nie mowcie o swoim wieku, bo sie staro czuje :/
Za to jestem zdrowo po... ekhem, zwariowany jak malo kto ^^
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Wiadomo wiek nie decyduje o wszystkim, ale zdziwiło mnie że Eglarest się tak wk... i przyjął to tak serio. Trochę debilizmu nigdy nie zaszkodzi :).
Gavrill
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 3511208
Kontakt:

Post autor: Gavrill »

LOD pisze:Jak czegoś porządam to zazwyczaj jest że temu się oddaję (np. pięknym i fajnym kobietom)

LOD: tez lubie pomarzyc :D

PS. To bynajmniej nie mialo miec fomy zgryzliwej.

PS2. Taka konsola

PS3. Tak naprawde to mialo miec, tylko tak dla podpuchy pisze :P
Zablokowany