19-go Stycznia rozpoczną się otwarte beta testy Heroes V !!!
Seria Heroes of Might and Magic

-
Pavciooo
- Kok

- Kontakt:

-
laRy
- Kok

ciesz sie, ze 159, a nie 220 jak age of empires swojego czasu...Craw pisze:
Powiem tyle: JA CHCE WERSJE LIMITOWANA! Wydana bedzie super i az grzech jej nie miec. Jedyny problem to to, ze kosztowac bedzie 159 zl.
pozatym, ludzie, nienazekajcie tak bardzo na ceny gier w Polsce, w niemczech jak gra sie ukaze to ponizej 40€-45€ nic nieznajdziecie

-
Sabrae Xoraim
- Bombardier

- Numer GG: 9383879
- Kontakt:
Nie narzekajcie, tylko kupcie sobie normalną wersję, jak ja, za 79,99 PLN + 20 wPLN (wirtualna kasa, 10 masz na starcie za samą rejestracjię, i nie mówcie, że nie macie żadnej gry CD projektu,którą moglibyście zarejestrować
a za to desz dostaniesz kasę wirtualną. Niestety od oryginalnej ceny 99,90 można tylko 20 złociszy zapłacić wirtualnie. Tak miałbym herosów za 4 zeta ;P

(\ /)
( . .)
c('')('')
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.

-
Pavciooo
- Kok

- Kontakt:

-
BearClaw
- Marynarz

- Numer GG: 9458038
- Kontakt:
Jestem ciekawy jak już się ukażą Herosi V... W Cd-Actionie całkiem obiecująca ukazała się zapowiedź, jednak po tym jak skaszanili czwórkę... Sam już nie jestem pewny... Jeśli to będzie kolejne zimne danie odgrzewane na ciepło to ja chyba nie spróbuję... Natomiast jeśli okaże się tak jak w zapowiedziach i tych najbardziej optymistycznych prognozach, wtedy bedę miał kolejne nie przespane nocki
. Kwestia czasu. A jeśli chodzi o kasę, to Cd-Projekt naprawdę ma dobre pomysły w wirtualną kasą na kolejne gry 
Wszystko przemija w milczeniu, a milczenie spowija wszystko...

-
Belath_Nunescu
- Marynarz

- Kontakt:

-
matihary
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
Moja przygoda z tą seirą zaczeła się od kupna części pierwszej, drugiej i czwartej. Czwórka mnie rozczarowała od razu (a odpaliłem ją pierwszą) natomiast dwójka zawładneła moim sercem. Ale to nietrwało dułgo, ciągle polowałem na część trzecią i wkońcu ją dopadłem
. Od tego czasu trójka była dla mnie grą marzeń, z bratem (ciotecznym) ciągle graliśmy ją do upadłego i potrafilśmy bez większych problemów wyrzynać kompa (każdy z nas nie miał internetu) na hardzie. Teraz już nie mam tej gry na twadzielu ale usunołem ją jako ostatnią grę. Ale jak tylko mi się stęschni to sobie ją instaluję, gram, a potem usuwam. Robie tak tylko dlatego bo mam mało miejsca na dysku. Niemogę się doczekać V części (mam nadzieję że nie spartolą jej jak czwórki).

-
Sabrae Xoraim
- Bombardier

- Kontakt:

-
Prezezlw
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
a ktoś grał jush moze w wersje beta??
ja niestety sie spoznilem 1 dzien i jush nie bylo kluczy!!
podobno testujac wykryto sporo bugow!! i wlasnie przez to przesuneli premiere
Gra bedzie swietna!! Gralem w wersje alfa i od razu mi sie spodobala!! A betka jush jest 3x lepsha!! Wiec zachecam do czekania!!
Powinna byc porownywalna z 3!!
Tylko lepsha grafa wiecej mozliwosci i wogole!!
Ale jest jeden shkopul ni ma KRASNOLUDÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja niestety sie spoznilem 1 dzien i jush nie bylo kluczy!!
podobno testujac wykryto sporo bugow!! i wlasnie przez to przesuneli premiere
Gra bedzie swietna!! Gralem w wersje alfa i od razu mi sie spodobala!! A betka jush jest 3x lepsha!! Wiec zachecam do czekania!!
Powinna byc porownywalna z 3!!
Tylko lepsha grafa wiecej mozliwosci i wogole!!
Ale jest jeden shkopul ni ma KRASNOLUDÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wysłannik Ullricha von Drakonisa (wielkiego woja krasnoludów) na tym świecie!
<<<hommV jush wkrótce>>>
<<<hommV jush wkrótce>>>

-
Sabrae Xoraim
- Bombardier

- Kontakt:
Bardzo mnie cieszy, że nie będzie tej zakały społeczności fantasy: Krasnali!
Ale, mam prośbę, nie kaleczcie pięknego języka polskiego! Denerwuje mnie, jak ktoś pisze wszystko przez "sh" <- po co zangielszczać polszczyzną?? Jak chcesz tak pisać, prosze bardzo, ale na PW, GG, czy na twoim prywatnym forum, nie tu. Ok, może się czepiam, ale taki już jestem, a Falka pewnie mnie poprze
[Wyprzedziłeś mnie, też chciałam się czepiać :> - dop. FLK]
I nie myśl sobie "E, pewnie jakiś dziadek albo nauczyciel się dorwał do forum i sie czepia!" Bo mam 16 lat, i pewnie będe miał 4 z polaka na koniec
Ale, mam prośbę, nie kaleczcie pięknego języka polskiego! Denerwuje mnie, jak ktoś pisze wszystko przez "sh" <- po co zangielszczać polszczyzną?? Jak chcesz tak pisać, prosze bardzo, ale na PW, GG, czy na twoim prywatnym forum, nie tu. Ok, może się czepiam, ale taki już jestem, a Falka pewnie mnie poprze
[Wyprzedziłeś mnie, też chciałam się czepiać :> - dop. FLK]
I nie myśl sobie "E, pewnie jakiś dziadek albo nauczyciel się dorwał do forum i sie czepia!" Bo mam 16 lat, i pewnie będe miał 4 z polaka na koniec

(\ /)
( . .)
c('')('')
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.

-
Gość
czepiaSH sie
a co sadiSH o dodaniu Drowow do Lochuf??
zapowiada sie ciekawie bo bedziemy mieli sporo konfliktuf miedzy zamkami
pozdrawiam niezadowolonych z moich pisowni
[Niezadowoleni z pisowni są moderatorzy, a to może zaowocować upomnieniem, wpisaniem na Czarną Listę lub, w skrajnych przypadkach, banem. Na tym forum używa się języka polskiego, co jest wyraźnie napisane w regulaminie - dop. FLK]
a co sadiSH o dodaniu Drowow do Lochuf??
zapowiada sie ciekawie bo bedziemy mieli sporo konfliktuf miedzy zamkami
pozdrawiam niezadowolonych z moich pisowni
[Niezadowoleni z pisowni są moderatorzy, a to może zaowocować upomnieniem, wpisaniem na Czarną Listę lub, w skrajnych przypadkach, banem. Na tym forum używa się języka polskiego, co jest wyraźnie napisane w regulaminie - dop. FLK]

-
Sabrae Xoraim
- Bombardier

- Kontakt:
Skoro będą drowy, to super! Ciekawe tylko jak zrealizują jestestwo drowów. Tak naprawdę drowami możnaby obsadzić cały zamek, proponuję nazwę podmrok
A my, niezadowoleni z twej pisowni, żałujemy, że nasz kochany prezydent i sejm jeszcze nie znieśli wolności słowa, bo by cię już ocenzurowali ;p
A my, niezadowoleni z twej pisowni, żałujemy, że nasz kochany prezydent i sejm jeszcze nie znieśli wolności słowa, bo by cię już ocenzurowali ;p

(\ /)
( . .)
c('')('')

-
LOD
- Kok

- Numer GG: 0
Krasnale biegają koło elfików (wróżek), dlatego się zgodzę że nazywasz ich zakałą i że dobrze że ich nie ma w HOM&M V bo to nie to fantasy jest.Sabrae Xoraim pisze:Bardzo mnie cieszy, że nie będzie tej zakały społeczności fantasy: Krasnali!

"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein

-
Sabrae Xoraim
- Bombardier

- Kontakt:

-
Craw
- Bosman

- Numer GG: 5454998
Te same nagrania sa na http://homm5.gram.pl/

-
Gość
siemanko ja gralem w jedynke z qmplami pózniej wyszla 2 gralismy caly czas po kilka godzin, wreszcie byly skiny 3 musielismy ta gre miec czekalismy az wyjdzie, zajebista sprawa, aktualnie to gramy w wog na kase kto przegra placi, trzeba sie starac aby nie przegrac,moze mi ktos powiedziec jak mozna pograc przez neta bo mnie to interesuje, pozdro