Masa czekania, ale moze byc zabawnie
Seria Heroes of Might and Magic

-
Craw
- Bosman

- Numer GG: 5454998

-
LOD
- Kok

- Numer GG: 0
Mnie tyż. A standardowe serwery wchodząc przez "Multiplayer" w grze nie działają...Craw pisze:No i niech najpierw ktos odkryje jak zagrac w heroska3 na necie :/ Bo mi to ustawic sie nigdy nie udalo.

"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein

-
Artos
- Kok

- Numer GG: 1692393
- Kontakt:

-
Belath_Nunescu
- Marynarz

- Kontakt:
Ja zawsze preferowałem III wszyscy cieszyli się że mają IV ja wolałem w starą dobrą trójke pograć, trójka ma ten klimat którego IV raczej ma szczyptę...może nawet nie
Zmieniając lekko tok tego postu...Heroes V będzie inna nie tylko ze względu na 3d, ale też przez to że NWC, nie będzie jej producentem, ale jesli byłaby to III w 3d to byłoby super (tak zapewniają twórcy)
Zmieniając lekko tok tego postu...Heroes V będzie inna nie tylko ze względu na 3d, ale też przez to że NWC, nie będzie jej producentem, ale jesli byłaby to III w 3d to byłoby super (tak zapewniają twórcy)

-
Pavciooo
- Kok

- Kontakt:
Myślę, że Heroes V będzie czymś więcej niż H3 w 3D!Belath_Nunescu pisze: Zmieniając lekko tok tego postu...Heroes V będzie inna nie tylko ze względu na 3d, ale też przez to że NWC, nie będzie jej producentem, ale jesli byłaby to III w 3d to byłoby super (tak zapewniają twórcy)
Czytam cały czas wszystkie newsy o H5 i jestem przekonany, że to będzie świetna gra! Tymbardziej że cały czas trwają beta testy, więc gra będzie zapewne bardzo zrównoważona i nie będzie miała bugów...
Mam nadzieje tylko że nie zrobią takiej cieniutkiej kampanii jak w H4 bo to tragedia by była
A tak w ogóle, coś mi się zdaje, że piraci to w Heroesów V sobie nie pograją
I tak nikt tego nie czyta...

-
krucaFuks
- Tawerniany Trickster

- Kontakt:
Ja sie bardzo chetnie zglaszam do pogrywek w H3 przez necik... chwilowo dwa miesiace luzu mam w pracy, wiec i tak wlasnie armagg. blade przechodze
9-17 ew. ciut pozniej, nie ma problemu
problem jest tylko taki, ze moge tylko na macu odpalic ;/
a z tego co wiem, nie jest wersja macowa kompatybilna z pcetowa
no i ktos inny musialby sesje odpalac, bo ja dosc mocno zafirewallowany jestem, zarouterowany i nawet nie bede probowal juz tego wszystkiego forwardowac.
problem jest tylko taki, ze moge tylko na macu odpalic ;/
a z tego co wiem, nie jest wersja macowa kompatybilna z pcetowa
no i ktos inny musialby sesje odpalac, bo ja dosc mocno zafirewallowany jestem, zarouterowany i nawet nie bede probowal juz tego wszystkiego forwardowac.

-
Falka
- Tawerniana Wiewiórka

- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Masz H3 na Maca? I jak działa?
Mi się zawiesza dosyś szybko. Ściągnęłam nawet emulator Windowsa i windowsowych Herosków, ale też się krzaczy :(
Mi się zawiesza dosyś szybko. Ściągnęłam nawet emulator Windowsa i windowsowych Herosków, ale też się krzaczy :(
Sblam! | "Orły są duże i tupią"

-
krucaFuks
- Tawerniany Trickster

- Kontakt:
a ja nie mam zadnych problemow. dziala mi na takiem slabiutkim iMacu ze 128 ramu, tyle ze nie z plyty odpalam, tylko normalnie obraz mam na dysk zrzucony. no i oczywiscie w dziewiatce sie odpala. Ja mam complete edition, bodajze z jakiegos torrenta albo limonki sciagnieta, dwuplytowa, jeden cd do intalacji, drugi do gry. I normalnie mountuje obraz playdiscu i odpalam gierke. i nie przypominam sobie, zeby mi sie wykrzaczyla choc raz, a czasem przez 3 dni mi chodzi na okraglo, bo nie wylaczam zwykle kompow wychodzac

-
LOD
- Kok

Co do piątki to zabrakło mi tam zamku Orkopodobnych humanoidów z Behemotami jako flagowym potworze... Niby nic, niby nie mój najulubieńszy zamek ale jednak... Czasami pograć nimi było fajnie...
Ale ogólnie to jedynym moim zmartwieniem co do piątki to wymagania sprzętowe

"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein

-
Pavciooo
- Kok

- Kontakt:
Co do zamku orków/barbów to będzie on na 75% w dodatku, ponieważ orków będzie pełno w Dark Messiah of M&M (Jakoś tak się to piszeLOD pisze:Co do piątki to zabrakło mi tam zamku Orkopodobnych humanoidów z Behemotami jako flagowym potworze... Niby nic, niby nie mój najulubieńszy zamek ale jednak... Czasami pograć nimi było fajnie...
Co do wymagań- myślę, że nie będą takie wygórowane- coprawda napewno nie będą tak niskie jak w H4, ale nie będą jakieś przesadne i komp nie będzie musiał być jakiś super mocny...
I tak nikt tego nie czyta...

-
CoB
- Tawerniak

- Numer GG: 5879500
- Kontakt:
Ja tam czekam na tę V o której wspominacie, aktywnie, przy III. W klasie pozarażałem kumpli i gramy po sieci 
A mój ulubiony zameczek to: (dadam!) Inferno. Nie pogardzę też Nekropolis, ew. Lochami.
I myślę o zainwestowaniu w sprzęt - specjalnie dla Heroesów V. Jeśli będą takie, jak zapowiadają twórcy, myślę, że będzie warto... (no i oczywiście nowe M&M też trza będzie przejść)
A mój ulubiony zameczek to: (dadam!) Inferno. Nie pogardzę też Nekropolis, ew. Lochami.
I myślę o zainwestowaniu w sprzęt - specjalnie dla Heroesów V. Jeśli będą takie, jak zapowiadają twórcy, myślę, że będzie warto... (no i oczywiście nowe M&M też trza będzie przejść)
http://niwia.myforum.pl/ - forum Opolskiego klubu RPG i fantastyki
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe

-
fds
- Tawerniany Che Wiewióra

- BLACKs
- Tawerniany Cygan

Nie dziwię się wymaganiom - gra będzie przypominała Etherlords. A może bazuje na jego ulepszonym silniku?fds pisze:To właśnie mowa o HommVGameStar pisze:... gra ma mieć zadziwiająco małe wymagania sprzętowe. Podobno da się w nią grać już na komputerze z procesorem 500 Mhz i 128 MB RAM. ...Będę mógł odpalić na obu swoich kompach i pograć przez LAN.
Jeśli tylko to będzie prawda ...

-
Craw
- Bosman

- Numer GG: 5454998
Wlasnie wyczytalem na gram.pl 
Powiem tyle: JA CHCE WERSJE LIMITOWANA! Wydana bedzie super i az grzech jej nie miec. Jedyny problem to to, ze kosztowac bedzie 159 zl.gram.pl pisze:Z kolei dla największych fanów Heroes of Might and Magic mamy jeszcze bardziej niesamowity zestaw - Limitowaną Edycję Kolekcjonerską! W jej skład wejdą wszystkie elementy standardowego wydania Heroes of Might and Magic V:
Pełna polska wersja językowa gry Heroes of Might and Magic V na płycie DVD,
Prezent w postaci pełnej polskiej wersji językowej gry Heroes of Might and Magic III,
Ścieżka dźwiękowa z gry,
Drukowany poradnik,
Karta pomocy podręcznej,
Dodatkowe mapy do gry,
Dodatkowo wyłącznie w Limitowanej Edycji Kolekcjonerskiej Heroes of Might and Magic V znajdziecie:
Wykonaną z drewna skrzynię ze skarbami, w którą zapakowane będą wszystkie elementy pakietu!
Mapę świata formatu A2,
Rozszerzoną instrukcję do gry,
Album z artami,
Film dokumentalny o powstawaniu polskiej wersji gry.